Pikavippi Heti 24h (2018)

Pikavipin valinnassa kannattaa olla tarkkana, vaikka hakisi vain hyvin pientä vippiä. Erot niiden kohdalla eivät ehkä ole niin suuret, mutta tämänkaltaisten vertailujen avulla on mahdollista helposti usein saada parempi laina todella nopeasti. Ja tämä pienikin etu on usein kuitenkin kannattava, kun vaiva on niin pieni.

Hätäisemmille listaammekin tähän alkuun heti parhaat pikavipit 2018. Katso listalta omasi, tai lue listan alapuolelta tarkemmin pikavipeistä ja ohjeista niiden hakemiseen.

 

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 3000€
 • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Laajemmin tarjolla olevia pikavippiejä ja muita lainoja näet myös tästä listasta…

Pikavipin Määritelmä

Pikavippi voi tarkoittaa hyvinkin erilaisia lainoja, mutta usein niille on monia asioita kuitenkin yhteistä. Sinällään mitään sellaista omaa virallista määritelmää ei ole, mutta usein pikalaina ja pikavippi kyllä tarkoittavat lainaa joka eroaa muista tarjolla olevista lainoista ja erityisesti luotoista.

Vaikka joitakin poikkeuksia on olemassa, on pikavippi kuitenkin edelleen pienempi laina kuin mitä monet muut tarjolla olevat nettilainat ovat. Useimmat vipit ovat muutaman sadan euron kokoluokkaa, vaikka pikalainaa on mahdollista kyllä hakea 2000 ja joskus jopa 2500 euroon saakka. Nämä erittäin suuret pikalainat ovat kuitenkin todella paljon harvinaisempia kuin pienet pikalainat.

Pikavippien kohdalla voikin tulla osalle yllätyksenä se, että pienin yleisesti tarjolla oleva vippi eli 100e pikavippi onkin samalla se kaikkein suosituin yksittäinen lainasumma. Ja muut pienet vipit ovat heti sen perässä suosiossaan.

Pikavippi pitkällä maksuajalla on nykyisin mahdollista saada, mutta usein näiden lainojen kohdalla maksuaika on aika lyhyt, ainakin jos verrataan mitä yleisesti on lainoissa tarjolla. Usein maksuaika on jotain 1 – 12 kuukauden väliltä. Jonkin verran ovat nostaneet suosiotaan nämä pikavipit 12kk maksuajalla, mutta siltikin yleisemmin laina-aika pikalainoissa on tätä lyhyempi.

Usein tämä maksuaika on aika riittävä, mutta voit myös huomata että suuren pikavipin kanssa voi vuoden maksuaika joskus tulla jo aika tiukaksi. Tämä on yksi niistä syistä myöskin, miksi tällöin usein otetaan kulutusluotto vipin sijasta. Sen kanssa nimittäin on mahdollista saada enemmän maksuaikaa jos niin tahtoo.

Yleisenä määritelmänä voidaankin sanoa, että pikavippi on usein pienemmän puoleinen laina jota haetaan netistä, ja jolla on maksuaikaa hieman lyhyemmin. Lisäksi luottojen suhteen erona tulee myöskin se, että se maksetaan kerralla tilille. Ns. pikavippi erissä ei ole mahdollista saada, vaan silloin tarvitaankin luottoa. Se onkin yleensä se tarkin määritelmä mitä on näin yleisesti mahdollista sanoa, sillä muutoin pikavipit eroavat aika paljon vielä toisistaan.

Koroton Pikavippi / Pikavippi Ilman Korkoa

Korottomat pikalainat olivat pitkään niiden oma etunsa, mutta nykyään on kyllä tarjolla myös joitakin joustoluottoja ja kulutusluottoja, joita voi saada aika samoilla ehdoilla kuin näitä vippejä.

PIkavippi ilman korkoa on aivan se mitä sen nimi sanoo. Monista voi olla hieman hankalaa kuvitella miten tälläistä lainaa voidaan oikein tarjota, mutta syy siihen on kuitenkin aika yksinkertainen. Nämä pikalainat ovat nimittäin houkuttelemassa uusia asiakkaita lainapalvelujen kohteeksi, jonka jälkeen jos uusi lainatarve joskus tulee, on helpompi ottaa uusi vippi samasta paikasta kuin aikaisempi.

Lisäksi korottomissa pikavipeissä on tiettyjä rajoitteita, joiden takia ne eivät ehkä ole ihan niin täydellinen tarjous kuin voisi toivoa. Suurin haaste ei ole usein rajoitettu lainan suuruus, vaan enemmänkin se että maksuaikaa ei tälläiseen vippiin oikein tahdo saada. Ne onkin maksettava jotakuinkin aina takaisin jo 30 päivän kuluessa. Suomilimiitti on tästä ainoa poikkeus, sillä heidän ilmaisessa vipissä maksuaikaa on seuraavan kuukauden viimeiseen päivään saakka. Toisin sanoen, se voi olla jopa lähemmäs 60 päivää jos pikavippi on nostettu alkukuusta.

Näiden rajoitteiden ei kuitenkaan kannata antaa estää tälläisen pikalainan ottamista, sillä jos ne ottaa nämä ehdot huomioiden, ovat ne kuitenkin erittäin hyviä lainoja varsinkin pienen vipin tarpeeseen. Rajoitteiden takia ne eivät ole mitään superlainoja, mutta esimerkiksi usein 200e pikavippi on mahdollista saada tällä tavalla vielä aika hyvin. Tilanteesta riippuen on mahdollista suurempiakin lainoja ottaa ilman korkoa, mutta usein oma rahatilanne asettaa jonkin rajoitteen tähän.

Pikavippi 24h

Netistä haettaessa lainaa voisi kuvitella että sitä voisi hakea 24/7. Osaltaan tätä kuvitelmaa pitää myös yllä se, että pikavippisivustot ottavat hakemuksia vastaan koska tahansa. Pikavippi 24/7 on kuitenkin tavallaan myytti, sillä lainaa ei voi saada käyttöönsä yöllä. Jos haet pikavippiä yöllä, on hyvin mahdollista että joka tarkistaa hakemuksesi ja voit saada lainapäätöksenkin yöllä, mutta rahat kuitenkin tulevat vasta aamulla.

Poikkeuksiakaan tästä ei oikein ole, sillä syynä tähän on ihan lakipykälät. On nimittäin nykyisin kiellettyä maksaa pikavippeja tai muitakaan lainoja asiakkailla muutoin kuin kellon ollessa jotain 7 – 23 väliltä. Tämän ulkopuolella se ei siis ole sallittua.

Luottokortit kuitenkin toimivat, ja niiden kautta on tavallaan mahdollista saada vippi yöllä. Ja jos haet pikalainan yöllä, saat kyllä rahasi usein sitten aika lailla heti kun se aamulla on vain sallittua. Tämä toimiikin, jos tarkoitus on vain saada rahat valmiiksi aamukäyttöön.

Vippi Pienellä Korolla

Näiden kohtien valossa olemmekin havainneet, että pikavippien kanssa eroja ei välttämätt aina ole niin paljoa. Toki tuo iso ero korottoman pikavipin ja muiden kanssa on aika suuri, mutta muutoin pikalainat ovat usein aika samanlaisia keskenään.

Kuitenkin eroja tulee aika helposti juuri niiden hinnan kanssa, ja tämän takia voi usein aika helposti vippivertailujen avulla löytää pikavipin pienellä korolla. Ja tämä on usein se seikka, jonka kautta on ihan fiksua valita ottamansa vippi, varsinkin jos muita erityistarpeita ei ole.

Pienin korko millä usein on mahdollista ottaa vippi on noin 50 %. Se on sinällään aika korkea, mutta kun ottaa huomioon pikavippien yleisen luonteen ja miten niitä otetaan, se on kuitenkin aika edullinen. Tämä johtuu siitä, että keskimääräinen pikavippi on aika pieni, ja se maksetaan takaisin selvästi alle vuodessa. Tämän takia korkea vuosikorko ei kerrokkaan miten paljon se oma vippi tulee lopulta ihan suoraan maksamaan.

Pieni pikavippi 3 kuukauden maksuajalla voikin maksaa lopulta kustannuksia vain noin 10 % lainasummasta. Esimerkiksi siis 300e pikavipissä tämä tarkoittaa noin 30 euroa kustannuksia. Tietenkin se on jonkinlainen lovi kukkarossa, mutta kun miettii miten suuri apu tuosta lainasta voi tiukassa tilanteessa olla, ei se mielestäni ole mikään ihan hirveä kustannus. Ja jos lainan maksaa takaisin vielä nopeammin, on kustannus tätäkin pienempi.

Toisaalta taas huonosti valitta pikavippi pitkällä maksuajalla voi tulla paljon kalliimmaksikin. Kalleimmat pikalainat ovat jopa kolme kertaa kalliimpia kuin nämä edulliset pikavipit, ja tämän takia sellaisen hinta voi nousta satoihin euroihin nopeasti jos ei ole tarkkana. Tämän takia pikavipin hintaa kannattaa usein tarkkailla kaikkein eniten, ottaen huomioon ne muut ehdot mitä oikein kaipaat.

Usein on nimittäin mahdollista saada pienikorkoinen pikavippi jos niin tahtoo, mutta se ei välttämättä tule sieltä ensimmäistä paikasta mistä sitä olet katsomassa. Tämän takia olemme tämän pikavippivertailun laatineet.

Paras Pikavippi 2018

Kun katselet näitä pikavippejä, katselet omalla tavallasi niitä sillä silmällä, että tahdot saada itsellesi parhaan vipin. Tämä on se luonnollinen prosessi, ja se minkä kanssa me sinua haluamme auttaa.

Haaste tässä on kuitenkin vahvasti se, että paras pikavippi on vaikea sanoa toiselle. Se nimittäin riippuu niin paljon siitä, että minkälaista lainaa sinä itse tahdot. Tämän vuoksi myös juuri sinä olet usein se, joka parhaiten pystyy määrittämään mikä pikavippi on paras.

Tässä voi kuitenkin olla ongelmana se, että et ole mikään vippiekspertti. Onneksi tämä ei ole välttämätöntä, ja hyvän vipin löytäminen käy usein aika helpostikkin näiden lainavertailujen kautta. Jos haluaa sen parhaan pikalainan, niin kannattaa myös muistaa että mitenkään aina se ei ole sen vaivan arvoista. Nimittäin useimmiten tilanne on enemmänkin se, että ero hyvän ja parhaan vipin välillä on aika yllättävänkin pieni.

Haettaessa hyvää ja parasta lainaa on kuitenkin samoja asioita otettava huomioon, ja näistä tärkein on useimmiten se, että mitä tahdot saada lainaltasi. Jos se nimittäin on tarkoitus saada esimerkiksi halvalla tai sitten pidemmällä maksuajalla, voit joutua katsomaan eri asioita.

Tämän takia loistavan pikalainan valinta alkaakin aina sillä, että saat tietoosi mitä haluat. Mahdollisia asioita on useita, mutta ainakin näitä seuraavia kannattaa erityisesti pohtia jos tälläinen asia on mielessä.

 • Halutun lainan suuruus
 • Missä muodossa se kannattaa ottaa
 • Kuinka paljon voit maksaa takaisin lainaa kuukaudesta toiseen
 • Paljonko näiden takia tarvitset laina-aikaa
 • Mikä on lainan korko ja muut hinnat
 • Onko sillä mahdollisuus saada lyhennysvapaita kuukausia jos sellaista kaipaat

Jos oikein sukeltaa pikavippien syvyyksiin, niin muitakin tarkkailun kohteita voi tulla vastaan. Ja jos tätä pohdintaa teet nyt ensimmäistä kertaa, voi olla että vastauksena on joku toinen laina kuin vain se pikavippi.

Edullinen Pikavippi / Vippi Halvalla

Yleisin asia mitä kuitenkin omalta pikalainalta halutaan on saada se halvalla. Halpuuskin on kuitenkin kohtuullista, ja usein ihmiset ovat kuitenkin valmiita maksamaan ainakin jonkin verran lisää, jos se tuo sen arvoisia etuja. Tämän vuoksi se kaikkein halvin pikavippi ei välttämättä ole se laina jota lopulta tahdot ottaa.

Ehkä hieman ristiriitaisesti pienen vipin kanssa hinnan voisi antaa määrätä enemmän, sillä muiden seikkojen puolesta voisi olla valmis enemmän joustamaan. Kuitenkin samalla säästöt mitä saa näiden kohdalla jäävät paljon pienemmiksi kuin suuremman lainan kohdalla, jonka takia usein pienen pikaluoton kohdalla on mahdollista panostaa enemmän niihin muihin asioihin. Tämä on ristiriita, joka jää osittain sinun ratkaistavaksesi.

Useimmiten tilanne on kuitenkin se, että jos etsit halpaa pikavippiä, on sinulla muutamia lainoja jotka ovat edullisempia kuin muut, mutta voi olla vaikea löytää sellaista joka olisi selvästi edullisin pikavippi. Tämän takia usein ole tarpeellista hakea kovalla työllä sitä kaikkein halvinta vippiä, vaan riittää että eliminoi tarkkailusta ne kalliit, ja ottaa jonkin edullisen. Säästöt useimmissa pikalainoissa jäävät muutoin niin pieneksi, että niitä on vaikea vaivan takia suositella.

Pikavippi Heti Tilille

Kun katselet netin pikavippejä, huomaat todennäköisesti muutamia jotka lupaavat antaa pikavipin heti tilillle. Tämä voi yllättää, sillä monet vipit oletetaan kyllä saatavan nopeasti, mutta voi tuntua erikoiselta että joku lupaa antaa vippiä heti.

Aikaisemmin tämä ei olekkaan ollut mahdollista siten miten se on nykyisin, ja yllättäenkin tämä on ihan oikeasti tänäpäivänä mahdollista. Näissä vippipaikoissa on käytössä uudempi systeemi, joka tarkistaa lainahakemukset koneellisesti. Tämän kautta täten on sitten mahdollista saada myös lainapäätös heti, ja jos kaikki on kunnossa, myös rahat heti tilille.

Yleensä tämän voidaankin sanoa olevan nopeimpia keinoja saada lainaa, mutta eri asia toki on sitten se, että onko kenelläkään näin kovaa kiirettä. Harvoin tilanne on näin kiireinen, mutta koska nykyisin on mahdollista myöskin aika helposti hakea pikavippi puhelimella, on toki tilanteita joissa on hyvä että sitä lainaa ei tarvitse niin kovin kauaa odotella.

Sekin on myös pidettävä mielessä, että näissä pikalainoissa ei tämän takia ole sinällään mitään huonompaa. Tämä nopeus ei maksa ylimääräistä, eikä se esimerkiksi suoraan heikennä lainaehtoja. Jos sellainen on siis mahdollista muuten hyvässä pikalainassa, on se ihan mukava asia olla. Kuitenkin kannattaa myös pitää mielessä, että sitä ei kannata ehkä kuitenkaan yliarvoida. Se on ihan kiva etu, mutta harvoin sellainen seikka joka ratkaisee mistä lainan kannattaa ottaa.

Pikavippi Työttömälle

Yksi asia mitä myöskin pohditaan on se, että onko työttömän mahdollista saada lainaa tai pikavippi netistä.

Tilanne on hieman kinkkinen, sillä vastaus on kyllä sekä ei. Työttömyys ei suoraan kaikista paikoista estä pikalainan saamista, mutta monista se näin tekee ja jokaisesta paikasta se varmasti myöskin kuitenkin vaikeuttaa lainan saamista. Lisäksi jos hakee pikavippiä ilman töitä, niin tällöin on mahdollista saada vain niitä pienimpiä pikalainoja. Yli 400e vippiä tällä ehdolla ei ole tullut ainakan itselleni vielä vastaan.

Tässä tapauksessa tilanne on hieman sama kuin jos haetaan pikavippi opiskelijalle. Sekin on mahdollista saada, mutta tulojen pienuuden takia sellaisen saaminen ei ole niin helppoa. Tietty jos työpaikka löytyy opintojen ohessa, on saaminen tällöin helpompaa. Kuitenkin opiskelija voi usein saada pienen vipin jotakuinkin samoista paikoista kuin työttömätkin.

Pikalaina 18 vuotiaalle

Työttömien lisäksi toinen ryhmä jolla on usein vaikeuksia saada sopivaa lainaa ovat nuoret lainaajat. Erityisesti 18v lainaajille ongelmat ovat suurimmat, ja tällöin voi olla tarpeen katsoa asiaa niihin erikoistuneilta sivustoilta.

Yleisesti voi kuitenkin sanoa, että ei ole mitenkään mahdoton saada pikavippi 18 vuotiaalle. Kuitenkin selvänä haasteena on se, että monet lainapaikat eivät tätä mahdollisuutta anna, ja tämän takia tarjonta on paljon pienempi. Lisäksi ne muutamat vipit mitä tarjolla ovat ovat usein sieltä hieman huonommasta päästä. Sen takia on usein vain pari lainapaikkaa, mistä on järkeävää yhtään hakea lainaa 18 vuotiaalle. Jossakin mielessä sama ongelma vaivaa myös yleisesti alle 20 vuotiaita, ja tämän takia pikavippi 19 vuotiaalle on usein melko yhtä vaikeaa saada kuin vuotta nuoremmalle. Kuitenkin jonkin verran tarjontaa on paremmin jo sentään esillä.