Uusi Pikavippi Avattu – Uudet Lainat (2018)

Uusi Pikavippi Avattu

Uusia lainoja, niin pikavippejä kuin kulutusluottojakin, tulee markkinoilla tasaisin väliajoin. Niiden löytäminen voi kuitenkin olla haastavaa, sillä monet niistä eivät ole kovin näkyvästi esillä. Varsinkin jos ei tiedä milloin näitä uusia lainoja on edes tullut, voi olla melkein mahdoton niitä löytää.

Tämän takia olemme halunneet kerätä näitä tähän listalle, sillä tiedämme että uudet vipit ja lainat kiinnostavat ihmisiä. Ne tarjoavat joskus jotain uusia mahdollisuuksia, joita ei aikaisemmin ole ollut mahdollista saada. Toisaalta taas ne voivat toisinaan antaa tarjouksia, mitä muut eivät anna yrittäessään houkutella uusia asiakkaita.

Tässä onkin siis lista uusimmista pikavipeistä ja lainoista 2018.

Uusi Lainapalvelu Avattu

Pikavippien alkuaikoina tuntui välillä siltä, että uusia lainoja tuli tarjolla jopa useampi per kuukausi. Tahti on oletettavasti sittemmin hidastunut, sillä kun tarjonta on alkanut täyttyä, ei niin monet uudet vippipaikat enään viitsi markkinoille yrittää tunkeutua.

Uusia lainapaikkoja tuleekin nykyisin selvästi vähemmän. Tahti on ollut myös hidastumaan päin viimeisten vuosien aikana. Lisäksi varsinkin suomalaisten lainaajien tulo on melkein loppunut kokonaan, ja monet uudet lainapalvelut ovatkin ulkomailta kotoisin. Viimeisin aalto onkin sisältänyt monia ulkomaalaisia pankkeja, jotka ovat nyt tahtoneet alkaa tarjota suomalaisille uusia lainoja.

Iso osa uusista vippimestoista ei myöskään tarjoa pikavippejä, vaan kohteena on usein suuremmat kulutusluotot. Uudet kulutusluotot ovat keskimäärin olleet nyt monesti suurempia kuin vanhat, ja osittain tämän takia monet vanhemmatkin ovat nostaneet lainojensa suuruutta. Sinällään tämä trendi on hieman erikoinen, sillä suosituimmat pikalainat ovat edelleen niitä kaikkein pienimpiä.

Uudet Pikavipit 2018

Uusien pikalainojen määrä on siis kutistunut paljon, ja monet uudet lainat jotka ovat pienempiä ovat usein joustoluottoja pikavippien sijasta. Uusimmat pikavipit ovatkin monesti myöskin aika samanlaisia kuin vanhat, joka varmasti osittain selittää miksi niitä on tullut niin paljon vähemmän. Kun ei ole ollut oikein mitään uutta mitä tarjota, on usein hieman turhaa tulla kilpaillulle markkinalle enään.

Uuden vipin on myös eräällä tavalla aika vaikea kilpailla vanhojen kanssa. Nimittäin monet vanhat toimijat ovat nykyisin tarjoamassa jo pikavippiä ilman korkoa, jota ei usein ole mahdollista tarjota uuden vippipaikan. Se vaatii jonkin verran dataa sekä pääomaa, ja näitä ei oikein tahdo löytyä jos lainapalvelu on täysin uusi. Pikalainat uudet eivät usein ole kovin kannattaa business enään 2018, ja tämän takia varmasti niitä ei niin paljoa enään nähdäkkään.

Pikaluotto Uusi

Osittain samanlainen kohtalon on käynyt myös uusien pikaluottojen kanssa. Tällä nimellä kulkevia uusia lainoja ei nimittäin oikein enään ole tullut. Osittain syynä tähän on se, että monet vipit ja luotot on nykyisin mahdollista saada jo sen verran nopeasti, että tälläistä omaa termiä ei oikein ole enään järkevä käyttää.

Pikavipeissä termi on säilynyt, sillä se on jo niin tuttu termi ja osa suomalaisten termistöä. Pikaluoton kanssa tilanne ei kuitenkaan ole tälläinen.

Uusimmat lainapaikat 2018

Lainapaikat jotka markkinoille tulevat ovatkin paljon nykyisin keskittyneet luottojen tarjontaan, ja mm. uusia kulutusluottoja on tullut paljon. Myös uusia joustoluottoja on näkynyt jonkin verran.

Toinen iso trendi on ollut juuri nämä pankkilainat, joita tarjoavat monet ulkomaalaiset pankit. Useimmat niistä ovat tulleet lähimaista, kuten Norjasta tai Virosta.

Suomalaisia uusia lainapalveluja ei olekkaan nyt pahemmin näkynyt, ja mielenkiintoista onkin tavallaan nähdä, tuleeko niitä mahdollisesti enään ollenkaan. Mahdollista on että alalle on jo niin vaikea päästä sisälle, että sitä ei enään yritä muut kuin ne firmat, jotka ovat toiminnassa mukana jo ainakin jossain maassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *