Pikavippi Viikonloppuna (2020)

  Tietyistä laina paikoista nykyään mahdollista saada pikavippi viikonloppuna nopeasti. Koska tämä nopeus ei kuitenkaan toimi ihan kaikissa paikoissa viikonloppuisin, olemme listanneet tähän joitakin luotettavia lainapaikkoja joista on mahdollista saada edullista pikalainaa myös viikonloppuisin.


  Pitkän aikaa oli hyvin tavallista, että jos lainaa ei ollut saanut perjantaina niin sitä joutui odottamaan sitten ainakin seuraavaan maanantaihin. Varmaan vielä 20 vuotta sitten ainakin moni ei olisi ehkä edes kuvitellut, että olisi nykyään niin helppo saada lainaa viikonloppuna. Tänä päivänä kuitenkin monet verkossa tarjottavat lainat ovat sellaisia, että niitä saa jotakuinkin ihan yhtä nopeasti oli sitten viikonloppu pyhäpäivä tai, vaikka maanantaina.

  Lainaa Viikonloppuna

  Sitä voi miettiä miksi pitkään tilanne on ollut sellainen, että esimerkiksi pankista lainaa ollut viikonloppuisin mahdollista saada. Sama pätee tietenkin edelleen ja pankit tuntuvat tässä mielessä menevän kiinni viikonloppuisin. Kuitenkin moni ihminen ehkä tarvitse sellainen on juuri viikonloppuna helposti ja tämän takia on hienoinen ihme, että sellaista mahdollisuutta ei ole ollut tarjolla vuosikausiin.

  Nykyään kun hakee lainaa netistä se on kuitenkin ihan mahdollista saada niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Pikavipin saaminen viikonloppuna ei ole mitenkään vaikeaa eikä se edes eroa oikeastaan siitä, että sitä hakisi arki aikaan.

  Nykyään tämä käy kuitenkin nopeammin kuin, koskaan sillä moni netissä toimiva lainapaikka on uudistanut systeemiltä siihen malliin, että lainahakemuksia käsittelee tietokone. Aikaisemmin kun yritti ottaa vippiä viikonloppuna niin se oli mahdollista saada, mutta usein sitä saattaa joutua odottamaan jonkin verran. Lainan käsittelijöitä oli usein paljon vähemmän viikonloppuisin töissä jonka takia odottelu aika saattoi joskus kasvaa melko pitkäksikin. Nykyään kun tietokone kuitenkin käsittää lainahakemukset aina on mahdollista saada pikavippi heti viikonloppuna. Tämän takia myöskin on mahdollista saada lainaa heti sunnuntaina ihan samalla tavalla kuin se tapahtuu, vaikka keskiviikkona.

  Pikalaina Viikonloppuna

  Siinä on kaikenlaisia laina ja on mahdollista saada netistä viikonloppuisin, mutta usein pikavippi on se kaikkein helpoin ja nopein näistä. Joidenkin kulutusluottojen kanssa voi syntyä tilanteita joissa lainaa saa vasta arkena käteen, mutta tämä koskee useimmiten vain erittäin suuria lainoja. Lisäksi tämä tavallisempaa jos lainaajan on jokin suomalainen tai ulkomaalainen pankki.

  Kaikkein todennäköisimmin tulet kuitenkin saamaan pikalainaa viikonloppuna verrattuna muihin lainoihin. Tämä johtuu myös siitä, että pikalainan antaminen on usealla tavalla simppelimpi homma ku esimerkiksi luottotilin kanssa. Jos on siis tärkeää saada lainaa nopeasti viikonloppuna niin pikavippi ongelma ei tässä vaihtoehto mitä kannattaa suosia.

  Sinällään hintaeroa siihen, että haet lainaa ei synny. Usealta kantilta ajateltuna se onkin ihan samanlainen prosessi kuin arkena. Oikein siis ajatella, että, vaikka hakee lainaa pyhinä netistä niin se toimii ihan samalla tavalla kuin milloin muutenkaan. Iso kiitos tästä kuuluu sille, että tietokoneet hoitavat nykyään ison osan hommasta jonka takia lainaa voidaan myöntää, koska tahansa jotakuinkin samaan hintaan ihan ilman liitteitä tai muita checkejä.

  Kuitenkin sama sääntö lainan antamisesta yöllä pätee myös viikonloppuisin jonka takia ei ole mahdollista saada rahaa tilille yöllä viikonloppuna. Jos siis haet rahaa, vaikka lauantaiyönä saat rahat käteen vasta aamulla. Tämä johtuu suomen lain antamista päätöksistä jonka takia siitä ei ole mahdollista poiketa.

  Vippi Sunnuntaina

  Tilanne on kuitenkin nykyään erityisen hyvä kun ajatellaan sitä, että kuinka nopeasti ja helposti on mahdollista vippiä viikonloppuna saada. Oikeastaan paremmin asia ei ole, koskaan ollut tässä suhteessa, vaikka moni esimerkiksi kaipaa sitä aikaa jolloin oli mahdollista hakea pikavippiä puhelimella niin usealla kantilta ajateltuna nykyään on monia etuja mitä silloin ei ollut. Tämä mahdollisuus ottaa pikavippi on yksi sellaisesta jota moni ei ehkä osaa ajatella.

  Toisaalta niin moni ihminen ei ole ehkä destia tai niinku, että on mahdollista ottaa lainaa niin yleisesti nykyään ja siinä mielessä monet varmasti edes osaa sitä hakea. Ihmisiin on iskostunut niin hyvin ajatus, että lainaa voi saada vain arkisin jonka takia toisenlaiset kuvitelmat eivät vielä ole moneen päähän tullut.

  Todennäköisesti tulevaisuudessa kun ihmiset enemmän ymmärtävät, että tällainen mahdollisuus on olemassa niin myös useammat suomalaiset alkavat hakea vippejä viikonloppuisin. Nykyään kuitenkaan kauhean monet tästä vielä tiedä ja tämän takia useimmat pikavipit otetaan edelleen arkisin. Kuitenkin todennäköisesti kun tieto tästä leviää niin yhä useammat lainat aletaan hakea lauantaina tai sunnuntaina ja tätä kautta mahdollisuuksia saada pientä vippiä, koska tahansa paranee selvästi monelta kantilta.