Pikavippi Tekstiviestillä (2019)

  Pikavippi tekstiviestillä ihan suoraan ei ole enää mahdollista saada, mutta kännykän avulla monialainen ja helppo hakea netistä. Tässä joitakin parhaita lainoja ja pikavippejä sinulle joka tahdot hakea lainaa kännykällä helpoiten.


  Ekstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  Uusille asiakkaille myös mahdollisuus ottaa ensimmäiseen nostoon 30 päivää korotonta maksuaikaa ja tehdä nosto ilman mitään nostokuluja!

  ekstraluotto
  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta
  • 30 päivän koroton maksuaika
  • Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja

  Ferratum antaa mahdollisuuden avata luottotili netissä ilman kustannuksia ja tehdä sieltä ensimmäisen noston myöskin ilman mitään kuluja.

  Uudet asiakkaat saavat myöskin jopa 30 korkovapaata maksuaikaa, jonka takia Ferratum onkin yksi parhaista lainapaikoista juuri kun haet pienempää vippiä tai lainaa kohtalaisen lyhyellä maksuajalla

  Ferratum
  • Lainaa 10 - 2000 €
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
  • Asiakaspalvelu auki 24/7
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa uusille asiakkaille

  Suomilimiitti tarjoaa erinomaista lainaa sinulle joka tahdot ottaa pienehkön vipin helposti ja edullisesti verkossa.

  Uusilla asiakkailla on nimittäin mahdollisuus ottaa lainaa ilman mitään kustannuksia ja maksaa tämä summa takaisin sitten vasta seuraavan kuukauden viimeisen päivään mennessä.

  Suomilimiitti
  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta
  • Kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää 

  Limiiti.fi sivuston kautta voit avata oman luottotilin jota kautta voit nostaa lainaa aina juuri sen verran ja niin monessa erässä kuin vain itse tahdot.

  Pakollinen kuukausilyhennys on pieni, mutta lainaa voit maksaa takaisin nopeammin jos niin tahdot.

  Varsinkin nuorille lainaajille tämä on yksi joustavimmista ja edullisimmista lainoista mitä tällä hetkellä on tarjolla.

  Limiitti
  • Lainaa 10 - 2000 €
  • Maksuaikaa 1 - 30 kuukautta
  • Minimilyhennys 50 - 150 €
  • Rahaa heti tilillesi
  • Ikäraja 18v
  • Nostot netistä, tekstarilla tai puhelimella

  Blue Financelta voit hakea joko pikavippiä 700e asti tai sitten luottoa 5000e saakka.

  Pikavipissä on normaalista vuoden maksuaika, tai sitten voit ottaa sen ilman kustannuksia jos maksat sen takaisin 14 päivän sisällä.

  Joustoluotolle saat ilmaisen lainakuukauden koodilla JOUSTO. Ensimmäisen kuukauden aikana voit myöskin tehdä niin monta nostoa kuin haluat ilman nostokuluja.

  Bluefinance
  • Lainaa 10 - 5000 €
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Ikäraja 18v
  • Ei tositteiden tai liitteiden toimittamista
  • Rahat saapuvat tilillesi heti
  • Tarjolla  kuluttomia tarjouksia

  Sinä aikana kun pikavipit suomeen tulivat oli melkein sääntönä, että niitä piti aina hakea tekstiviestillä. Tämän takia monilla on edelleen kuvitelman on se, että nykyäänkin pikalaina tekstiviestillä haettaessa homma kävisi kaikkein helpoiten. Yllätyksenä vaikken tulla vastaan se, että oikeastaan ei ole enää mahdollista pikavippiä tekstiviestillä hakea.

  Ajat ovat muuttuneet noista ajoista ja nykyään suurin ongelma tässä on se, että jotta lainaa voisi hakea niin tarvitsee ilmoittaa henkilöllisyytensä pankkitunnusten kautta. Tämä sähköinen allekirjoittaminen ei ollut aikoinaan näkee mahdollista, mutta nykyään kun saa niin tavallista niin ei myöskään lainaa vain netistä hakea ilman, että sitä tekee.

  Helppoa onkin nähdä, että tämä ei ole oikein yhteensopiva tekstiviestillä lainan haun kanssa ja sen takia nykyään se ei suoranaisesti olekaan mahdollista.

  Lainaa Tekstiviestillä Netistä

  Oikeastaan on kuitenkin vain pari tilannetta joissa voi tulla mahdolliseksi hakea vippi tekstiviestillä. Tämä pätee yleensä vain niissä tilanteissa joissa olet aikaisemmin joko jo yhden lainan hakenut tai sitten jos omat luottotilin ja haluat tehdä sieltä musta.

  Pikavippi Tekstiviestillä

  Monessa pikavippi paikassa on se sääntö, että toiset lainat saa haettua paljon helpommin kuin sen ensimmäisen. Yleensä tämä johtuu siitä, että siinä on tietysti on jo kerran tarkistettu ja olet myöskin pankkitunnusten avulla jo kerran allekirjoittanut sopimuksen. Osaa vippi paikoista antaakin myös mahdollisuuden hakea toista ja lainoja tekstiviestillä ja tämän takia jos on kerran jo ottanut lainaa joten takaisin maksanut niin sen jälkeen voi olla samasta paikasta mahdollista saada pikavippi tekstiviestillä.

  Toinen tapaus jossa tavallaan on mahdollista ottaa lainaa tekstarilla tulee silloin kun olet avannut jostain paikasta luottotilin. Tämä pitää tehdä hyvin samalla tavalla kuin pikalainaa hakiessa ja siihen kuuluu myöskin pankkitunnusten käyttö. Kun tili on kuitenkin kerran avattu niin monesti sieltä voi tehdä nostoja sitten tekstari on avustuksella. Tässä mielessä tavallaan se antaakin mahdollisuuden hakea lainaa tekstarilla.

  Pikavippi Tekstarilla

  Näiden ulkopuolella mahdollisuudet ovat aika olemattomat esimerkiksi uutta pikalaina ei oikein mitenkään ole mahdollista hakea suoraan tekstiviestillä sen sijaan kännykällä pikavippiä voi hakea ja usein sinällään homma on melkein yhtä nopea tehdä näin kuin aikoinaan oli saada pikavippi tekstiviestillä. Lainan hakeminen ei ehkä ole ihan niin kätevää kun tekstarilla suoraan, mutta, koska laina rahat maksetaan sinulle nykyään niin paljon nopeammin kuin aikaisemmin saatu saat käyttöösi nopeammin kuin vanhojen aikojen tekstari lainoissa.

  Kun haet kuitenkin lainaa kännykällä niin se vaatii yleisesti nettiselaimen käyttöä tai laina paikan oman mobiiliapplikaation lataamista. Tätä kautta lainaa haettiin hyvin samalla tavalla kuin jos hakee sitä tietokoneen avulla, mutta koko homma yleensä hoitoa kyllä kännykän selaimen kautta. Kätevästi nykyään on myös mahdollista yleensä lainan liitteet lähettää kännykkäkameran kautta joten useimmiten tietokonetta ei tarvitse koskea ollenkaan jos haluaa lainaa verkosta ottaa.

  Lainaa tekstiviestillä ei kuitenkaan suoraan enään oikeen saa ajaa sen takia yleisesti helpointa on ottaa laina nettiselaimen kautta. Se käy kätevästi nykyään myös puhelimen avustuksella ja monilta osin lainanhaku on kätevämpää nykyään kuin se oli aikoinaan. Uusia lainoja ei siis tekstareilla saa, mutta joitakin vanhoja on mahdollista nostaa tai uusia lainoja samasta paikasta joskus hakea aina nämä kannattaa pitää mielessä jos sellainen tilanne on sinulle sopiva ja ehdottomasti haluaisit mieluiten ostaa vippiä tekstarilla.