Pikavippi Puhelimella (2020)

  Puhelimen kautta voi nykyään hakea myös pikavippejä ja muita lainoja. Toisista lainapaikoista se käy kuitenkin helpommin kännykällä ja jos haluat hakea lainaa netistä puhelimen avulla niin suosittelen ainakin näitä seuraavia laadukkaita lainoja.


  Sinällään netti lainoja voi hakea monin tavoin, mutta yhteistä nykyään on se, että niitä pitää hakea netin kautta . -ohjelmat ne päivät jolloin oli mahdollista nostaa pikavippi tekstiviestillä vaan nykyään se vaatii aina tunnistautumisen nettipankkitunnusten avulla. Tämän takia myöskin lainan hakeminen täytyy tehdä netin kautta, mutta, koska kännykällä voi nykyään netissä toimia ihan samalla tavalla kuin tietokoneella ei tämä estää lainan hakemista kännykällä.

  Lainaa Puhelimella

  On 2 helppoa tapaa jota kautta hakemalla saat lainaa kännykällä. Ensimmäinen on käyttää kännykässä olevaa nettiselainta ja sitä kautta hakea lainaa ihan samalla tavalla kuin jos tietokoneen kautta hakisit sitä. Yksi keino on myöskin se, että lataat joidenkin paikkojen tarjoamia kännykkä sovelluksia joiden kautta voi olla helpompi hakea lainaa puhelimella kuin ja siihen käyttäisi nettiselain.

  Riippuen siitä missä tilanteessa olet toimii tuo nettiselaimen kautta lainan hakeminen jotakuinkin aina. Sovelluksia erot tarjoaa todellakaan kaikki lainapaikat ja niiden haussa voi vielä sen verran aikaa, että olisi ollut ihan sama olisiko hakenut lainaa suoraan nettiselaimen kautta. Kumpikin keino siis toimii, mutta yleisemmin nettiselaimen kautta helpompi hakea pikalainaa puhelimella.

  Pikalainaa Kännykällä

  Kun haet lainaa kännykällä tarvitset jotakuinkin ainoastaan nettiyhteyden ja pankkitunnukset. Ongelmia voi kuitenkin tulla tietyissä laina paikoissa jos tarpeen lähettää myös liitteitä. Onneksi nykyään lainan liitteet ei tarvitse enää useimmiten faksata tietyllä tavalla lähettää vaan monet paikat ottavat niitä vastaan esimerkiksi kännykkä kuvien kautta. Lisäksi joukkoon on tullut monia mahdollisuuksia hakea pikavippi ilman liitteitä jos tämä tuottaa vähääkään vaikeuksia.

  Missä on helppoa hakea myös lainaa liitteineen kanssa, mutta kännykän avulla voi olla kaikkein helpoin jos hakee lainaa ilman liitteitä. Tämä tarkoittaa yleisesti pikavippiä lainaamista sillä ne ovat kaikkein useimmiten tarjolla ilman liitteitä. Nämä ovat myös nopeampia saada joka sopii uusiin tilanteisiin jossa yritetään hakea vippi puhelimella.

  Jos mietitään tilanteita ja sit tulee ajatuksia pikalaina puhelimella niin on se se tarkoittaa, että olla liikkeessä jossain. Yleensä myös viittaa tilanteeseen jossa rahaa tarvitaan nopeasti ja tämän takia on hyvä tällöin hakea niitä nopeampia ja mitä netissä on. Niitä löydät muistaa listauksesta tänne, mutta osaltaan nopeus on ollut sellainen asia jonka olemme nostaneet myös tähän artikkeliin suositusten listalle.

  Vippien hakeminen kännykän avulla käy siis helposti ja yksi mahdollisuus mitkä kaikki eivät niin hyvin tiedä on se, että jos olet aikaisemmin luottotilin jo avannut voiko sen tehdä sitä kautta nostoja tekstarilla. Tällaisen tililuoton kautta onkin mahdollista tavallaan saada lainaa tekstiviestillä joskin se vaatii sen, että itse luottotili on avattu aikaisemmin samalla tavalla kuin esimerkiksi olisit pikavipin hakenut.

  Tämä on kuitenkin kätevä tarve heillä jotka hakevat useammin lainaa kännykällä ja sitä kautta on mahdollista tehdä täällä koko prosessi äärimmäisen helpoksi. Ja siis usein tuntuu, että olisi hyvä saada lainaa niin kätevä keino on avata jonkinlainen tililuotto ja sen jälkeen voit tehdä sitten ostaja tekstiviestin avulla aina kun tilanne melkein vaatia.

  Sinällään siis ei ole enää mahdollista hakea vippiä puhelimella samalla tavalla kuin se on ollut silloin kun pikavipit tulivat suomeen. Kuitenkin, vaikka koko homma ei toimi ihan samalla tavalla kuin aikaisemmin niin nykyään on kuitenkin vielä edelleen helppoa saada lainaa tekstiviestin tai kännykän kautta jos sellainen tarve on. Se voi vaatia kuitenkin jonkin verran lisätyötä ja lainaamisen tapauksessa tekstarilla myös etukäteen asian valmistautumista. Mikäli kuitenkin haluat on ihan mahdollista hakea pikalainaa puhelimella ja sitä kautta lainan saaminen ei vaan sitä, että itse tietokonetta tai tulet kotiin.