Pikavippi Osamaksulla (2019)

  Kun ottaa pikavipin osamaksulla, on sen takaisin maksaminen paljon helpompaa. Tämänlaisia vippejä on nykyään tarjolla kohtalaisen monia, mutta tässä on joitakin parhaita vippejä osamaksulla mitä nyt 2019 on tarjolla.

  Ferratum

  Ferratum antaa mahdollisuuden avata luottotili netissä ilman kustannuksia ja tehdä sieltä ensimmäisen noston myöskin ilman mitään kuluja.

  Uudet asiakkaat saavat myöskin jopa 30 korkovapaata maksuaikaa, jonka takia Ferratum onkin yksi parhaista lainapaikoista juuri kun haet pienempää vippiä tai lainaa kohtalaisen lyhyellä maksuajalla

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  Ferratum

  • Lainaa 10 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 54 kuukautta
  • Avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
  • Asiakaspalvelu auki 24/7
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa uusille asiakkaille

  Bondora

  Bondora tarjoaa suurempia lainoja edullisesti ja helposti verkosta erittäin hyvillä ehdoilla.

  Tarjolla on mm. mahdollisuus maksaa laina kuluitta etuajassa takaisin, lainatarjouksen saaminen alle 5 minuutissa sekä hyvin yksinkertaisesti hinnoiteltu laina jonka korko on vain alkaen 9,83 %.

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  Bondora

  • 500-10 000 euroa
  •  3 kuukautta – 5 vuotta
  • Lainakorot alkaen 9,83%
  •  Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
  • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
  • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi

  Ekstraluotto

  Ekstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  Uusille asiakkaille myös mahdollisuus ottaa ensimmäiseen nostoon 30 päivää korotonta maksuaikaa ja tehdä nosto ilman mitään nostokuluja!

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  ekstraluotto

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta
  • 30 päivän koroton maksuaika
  • Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja

  VertaaEnsin

  Vertaaensin sivuston kautta voit löytää parhaimmat lainat sinun tilanteeseesi ilman että sinun tarvitsee valintaa niin kovasti miettiä.

  Kerrot vain minkälaista lainaa haet ja minkälaiset ehdot sille tahtoisit. Palvelu sen jälkeen kilpailuttaa lainat haluamillasi ehdoilla ja antaa parhaat lainatarjoukset sinulle nopeasti ja ilmaiseksi.

  Palvelun käyttö on nyt ilmaista!

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  vertaaensin

  • Helppo ja nopea vertailu
  • Yli 60 lainantarjoajaa
  • Lainaa jopa 60 000 €
  • Korko alkaen 4,90 %

  Limiitti

  Limiiti.fi sivuston kautta voit avata oman luottotilin jota kautta voit nostaa lainaa aina juuri sen verran ja niin monessa erässä kuin vain itse tahdot.

  Pakollinen kuukausilyhennys on pieni, mutta lainaa voit maksaa takaisin nopeammin jos niin tahdot.

  Varsinkin nuorille lainaajille tämä on yksi joustavimmista ja edullisimmista lainoista mitä tällä hetkellä on tarjolla.

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  Limiitti

  • Lainaa 10 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 30 kuukautta
  • Minimilyhennys 50 – 150 €
  • Rahaa heti tilillesi
  • Ikäraja 18v
  • Nostot netistä, tekstarilla tai puhelimella

  On jo kulunut jonkin aikaa niistä ajoista jolloin pikavippi piti maksaa takaisin aina kerrallaan. Nykyään voisi sanoa, että useimmat vipit melkein otetaan osamaksulla, mutta tietyissä tilanteissa edelleen on kannattavampaa ottaa lainaa joka maksetaan takaisin kerralla. Valinta on kuitenkin hyvin paljon sinun päätettävissä siinä mielessä hyvä tilanne, että saat itse valita tahdotko mieluummin ottaa edullisen lainan joka kerralla maksetaan takaisin vai sitten pikalaina osamaksu.

  Pikalaina Kerralla Takaisin

  Yksi vahvimmista syistä miksi ehkä kannattaisi yrittää maksaa laina takaisin kerralla on se, että mikäli sinulla on mahdollisuus kustantaa koko laina takaisin kuukauden maksuajalla tulee sinulle mahdolliseksi myöskin ottaa korottomia pikavippejä. Nämä tarjoukset ovat avoinna vain uusille asiakkaille, mutta niiden kautta on mahdollista ottaa eräänlainen kokeilu laina kuukauden ajaksi ilman korkoa.

  Käytännössä tämä laina toimii ihan samalla tavalla kuin muutkin kyseisen laina paikan pikalainat, mutta maksuaika on rajoitettu. Jos kuitenkin sinulla on mahdollisuus tämä toteuttaa niin tämä on yksi hyvin harvinaista mahdollisuuksista saada oikeasti ilmainen vippi.

  Pikavippi Osamaksulla

  Rajoite on kuitenkin usein aika tiukka ja monissa tilanteissa ei ole mitenkään realistista olettaa, että pystyt maksamaan koko pikavipin takaisin kerralla. Tällainen voi olla tilanteita joissa oikeastaan ainoa mahdollisuus aloittaa vippi osamaksulla.

  Pikalainaa Osamaksulla Helposti

  Pikavippi osamaksulla tarkoittaa siis sellaista pikavippiä jos sä maksat lainan takaisin erissä kuukaudesta toiseen .An tässä tulee helposti se huomioon, että jos laina-aika on kohtalaisen lyhyt niin pienikin sen pidentäminen voi laskea lainan kuukausilyhennys sen suuruutta huomattavasti. Keskimäärin vaikea sanoa, että pikavippi osamaksulla on huomattavasti helpompi tapa maksaa laina takaisin kuin jos se pitää maksaa kerralla tai hyvin harvassa lyhennyksestä.

  Yleisesti tänä päivänä suuri määrä lyhennyksiä mitä pika lainalle on mahdollista saadaan 6. Tämä voi tarkoittaa joko kuuden kuukauden maksuaikaa tai sitten pikavippi vuoden maksuajalla jolloin lainanlyhennykset tapahtuvat kahden kuukauden välein.

  Tämä mahdollisuus on myös usein mahdollista ottaa pienille vipeille jonka takia on täysin mahdollista ottaa pikalainoja joissa kuukausilyhennys on todella pieni. Siinä mielessä siis vipin takaisin maksamisesta voi tehdä äärimmäisen helppoa jos tuntuu, että se on se mitä haluat. Riippuen siitä kuinka suuresta pikalaina sitä puhutaan ei tämä välttämättä tule edes kovin kalliiksi jos lainan korko on kohtalaisen edullinen.

  Useimmista laina paikoista nykyään on mahdollista ottaa pikalaina osamaksulla ja vain muutama on sellainen joissa oletetaan, että normaalit vipit maksetaan takaisin kerralla. Moni lainapaikka saattaa kuitenkin tarjota sinulle ensimmäistä lainaa ilman korkoa jos maksat sen kuukaudessa. Sinun ei yleensä ole kuitenkaan pakko tätä hyväkseen vaan voi hakea sen sijasta normaalia lainaa jos koet, että pidempi maksuaika on tarpeen.

  Jos lainaa maksetaan erissä niin tämä tapahtui lähes aina tasalyhennys ten kautta kun varsinkin pikavippien kanssa. Lainaa alkaa tällaisiin kerryttää korkoa hiljalleen laina-ajan kuluessa ja lainan, vaikka laskee heti alusta sinulle paljonko lainaa kokonaisena se tulee haluamillasi ehdoilla ja tämän jälkeen tämä jotakuinkin jaetaan jäljellä olevilla kuukausille.

  Siitä syystä, että useimmat pikalainat ovat pieniä niin usein s laina maksetaan osamaksulla puhutaan aika pienestä lainan lyhennyksistä. Tämä on myös usein helppo tapa ottaa lainaa pienellä kuukausierällä takia tällaiset pikavipit ovat hyvin tavallisia ja suosittuja tänä päivänä. Mitä heikommassa raha tilanteessa olet sitä kannattavampaa onkin ottaa useampia lyhennyksiä pikavipillä sillä vaikutus varsinkin pikalainoja kanssa nousee merkittävä siihen kuinka helppoa lainaa maksaa takaisin.

  Tässä vaikuttaa se, että kun laina-aika tuplataan melkein puolittuu samalla sen lainanlyhennys. Ja, koska puhutaan useimmiten pikalainoja kohdalla pienistä maksuajoista niin usein jo parin kuukauden lisää lainan takaisinmaksu aikaan voi vaikuttaa todella paljon siihen kuinka paljon sinun pitää lainaa lyhentää joka kuukausi.

  Pikavippi Osamaksulla Verkosta

  Yleensä jos tahdot saada pikalainaa osamaksulla eikä vaadi sinulta muuta kuin sen, että valitset sellaisen aina paikan jossa se on mahdollista. Useimmat lainapaikat töissä pikavippiä tarjotaan sisältävät usein tietyn ajan jotain tykkäävät käyttää jokaiselle lainalle. Toisaalta ottamalla pikalaina joustoluoton muodossa on usein mahdollista itse vaikuttaa siihen paljonko lainaa aikaa tälle vipillä oikein haluaa. Kumpikin keino toimia riippuen siitä miten tarkkaan haluavat lainaajan värittää kannattaa valinta usein tehdä sen mukaan. Tänä päivänä joustoluotot ovat aika kätevä tapa täyttää paremmin maksuaikaa ja usein niiden korko on hyvin lähellä pikavippien korkoa. Toisaalta varsinkin jos lainan maksuaika on normaalia pidempi niin joustoluoton hinta voi nousta jonkin verran korkeammaksi kuin pika lainalla jonka takia ehkä pikavippi tulee edullisemmaksi tavaksi ottaa vippi osamaksulla.Pissa kannattaa siis pohtia kuinka paljon lainaa maksuaikaa haluaa ja miten monessa erässä mieluusti sellainen maksaisi takaisin. Hyvä idea selvittää itselleen, että miten paljon pystyy lainaa maksamaan kuukausittain ilman, että se tulee ongelmalliseksi myös heikompia kuukausina. Tämä lukema ostajan auttaa myös aika hyvin laskemaan sen, että kuinka monta lyhennystä tarvitse ja mikä olisi sopiva maksuaika lainalle.

  Monella tapaa vippi osamaksulla on niin paljon helpompi tapa maksaa lainaa takaisin niin helposti nykyään saatavissa, että sitä ei kannata mitenkään vältellä. Lisäksi nykyään kun pikavippien korot ovat huomattavasti alhaisemmat kuin mitä monet kuvittelevat niin monet pienet vipit eivät kovin hinta miksi tulee, vaikka laina maksa erissä takaisin. Kannattaa kuitenkin itse selvittää ja pohtia mikä se sopiva maksuaika on ja mennä enemmän sen perusteella. Laina-aika ei kannata kuitenkaan myöskään yrittää pakolla tehdä liian lyhyeksi sillä sellaiset voivat aiheuttaa niitä ongelmia mitä juuri kannattaa välttää.