Pikavippi Korko (2019)

  Moni miettii mikä on pikavippien korko ja mistä olisi mahdollista saada pikalainaa jossa sen korko olisi pieni. Tähän olemme listanneet muutamia parhaita lainoja joista korko on alhainen ja ehdot muutenkin hyviä.


  Pikavippien korot ovat useimmiten korkeampia kuin esimerkiksi kulutusluotoista ja siinä mielessä yleensä ei kannata toivoa, että olisi mahdollista saada esimerkiksi vippi samalla kerralla kun mikä on pankkilainassa. Samaten otettava huomioon, että vippi on tietyn tyylinen laina ja tämän takia siinä käytetään hinnoittelua joka näissä lajeissa on tavallista. Pikavipit ovat esimerkiksi tänä vakuudettomia lainoja ja tämän takia niiden korko on myöskin korkeampi kuin vakuudellista lainaa se se on. Ja

  Samaten pikavippejä otetaan aina ilman takaajia ja tämä myöskin vastaa niiden korkoa jonkin verran vielä yksi syy on myöskin se, että, koska pikavippi on yleisesti melko pieni laina ja vielä sellainen joka useimmiten maksetaan takaisin hyvin nopeasti vaikuttaa todellinen vuosikorko melko korkealta, mutta se ei ota huomioon sitä, että näistä lainoista hyvin harvoin on vuoden maksuaikaa.

  Keskimäärin jos haluaa saada edullista pikavippiä on mahdollista löytää joitakin vippejä joissa vuosikorko on noin 50 ( huom, 20 % tasolla syyskuusta 2019 lähtien) prosentin tasolla. Sinällään tämä lukemaan kohtuullisen korkea, mutta siinä kannattaa ottaa huomioon myöskin ne seikat, että tämä on erityisen pitkä maksuaika pikalaina yllä ja usein myöskin se maksimi mikä on mahdollista saada. Samaten useimmat vipit ovat kohtalaisen pieniä jonka takia, vaikka korko on kohtuullisen kova niin silti kun asiaa katsoo euromääräisenä niin asiaan taas hyvin erilaisen kuvan.

  Pikalaina Korko

  Monenlainen vippi on mahdollista saada melko edullisesti ja varsinkin kun pitää maksuajan hyvin lyhyenä niin useimmat vipit melkein mitä verkossa on saatavilla voit olla aika edulliseksi. Esimerkiksi 200 euron pikavippi joka on melko yleinen laina mitä verkosta haetaan ei välttämättä maksa hinnaltaan kuin ehkä 20 tai 30 euroa kustannuksia yhteensä. Joissakin tapauksessa summa voi olla enemmän, mutta on myös mahdollista tällä vastaavanlainen laina tätä edullisemmin.

  Mikäli pystyt maksamaan hakemasi vipin takaisin kuukaudessa sinulla myös mahdollisuus ottaa korottomia pikavippejä. Näissä pikavipin korko onkin 0 prosenttia ja siinä mielessä näitä ilmaisia lainoja voidaan pitää sellaisena mitä voi ottaa ihan ettei tarvitse maksaa lainasta mitään. Koska kuitenkin tuo maksuaikaa on vain kuukauden mittaiseksi rajoitettu ei näitä aina ole mahdollisuus käyttää, vaikka niin haluaisi tehdä. Siinä mielessä nämä tarjoukset ehkä useimmissa tilanteissa ovat parempia paperilla kuin sitten käytännössä.

  Pikavippien korot vaihtelevat jonkin verran ja siinä mielessä ei kannata suoraan hakea vippiä netistä. Tällaisten pikavippivertailu gina mulla on usein mahdollista kuitenkin nopeasti myös löytää niitä edullisia pikalainoja ja tätä kautta välttää ainakin ne kaikkein kalleimmat vipit.

  Koska kuitenkin nämä lainat ovat aika pieniä ja maksetaan sen takaisin nopeasti melko suurella takin tuntuvat eivät lainan koroista välttämättä ole lopulta niin isoja. Varsinkin pieniä pikavippien kohdalla voi ihan hyvin usein tehdä valintaa enemmän muiden seikkojen perusteella cotton pikalainan koron mukaan.

  Sinällään kuitenkin useat pikavipit ovat toisistaan hyvin samanlaisia niissä ei ole usein sellaista vaihtelua mikä on esimerkiksi laitteen kohdalla tavallista. Hinnan mukaan lainan valinta on ongelmallista tässä mielessä ja useimmissa tilanteissa melkein pikavippi käy hakijan tarpeisiin.

  Edullisin pikavippi kannattaa hakea jos muilla kriteereillä ei ole niin väliä. Toisaalta, koska sellaisen löytäminen voi itse olla hieman vaikeaa niin pikalaina vertailu ja käyttäminen yleensä hyvä apu tähän tarkoitukseen. Pikavipin korko on ehkä tavallisesti hieman korkeampi, mutta valitsemalla sopiva laina voi olla mahdollista säästää montakin kymmentä prosenttia lainan korossa melko helposti.