Pikavippi Ilman Kuluja (2019)

Kuluttamat pikavipit ovat kätevä keino ottaa pieniä lainoja lyhyellä maksuajalla ilmaiseksi. Tässä listaus paikoista joista tällä hetkellä 2019 mahdollista ottaa pikavippi ilman kuluja.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Kuluttomat pikavipit ovat lainoja joita haetaan verkosta sillä edellytyksellä, että niistä ei tarvitse mitään korkoa tai muita kuluja maksaa. Ymmärrettävä on samalla kuitenkin myös se, että näistä lainoista on tiettyjä rajoituksia jonka takia ne eivät ole ihan suoranaisesti käytettävistä samalla tavalla kuin monet normaalit maksulliset pikalainat koirissa yleisimmät rajoitukset mitä näissä pikalainoista tulee vastaan on se, että niiden maksuaika on huomattavasti tavallista lyhyempi ja lisäksi usein maksimaalinen lainasumma mitä on ilman kulujen mahdollista saada on myöskin on yleensä rajoitettu.

Pikalaina Ilman Kuluja

Muuten kuitenkin tällaiset korottomat ilman kuluja tarjottavat vipit ovat monissa tilanteissa äärimmäisen kestäviä ja edullisia lainoja. Niin ja rajoitteiden ei usein kannatakaan antaa liikaa pelotella niiden vaikutuksista vain tietyissä tilanteissa ehdottomasti kannattaa suosia näitä lainoja.

Suurin haaste mitä näissä yleensä tulee vastaan on lyhyt maksuaika. Tämän takia näitä ei myöskään ole ihan samalla tavalla mahdollista käyttää kuin muita pikavippejä.

Kuitenkin moni vittu mitä verkosta haetaan on sen verran pieni tänä päivänä, että se on täysin mahdollista monissa tilanteissa maksaa takaisin esimerkiksi seuraavan palkkapäivän myötä. Tämä on sellainen laina mitä olet katselemassa niin jos vain mahdollista se tällä periaatteella hoitaa niin ehdottomasti kannattaa ottaa kuluton pikavippi kun se on mahdollista.

Kuluttomat Pikavipit 2019

Tällä hetkellä on melko monta erilaista pikavippiä tarjolla mitään mahdollista saada ilman kuluja. Pikalainat eivät kuitenkaan ole aina joten lainoja mitä tässä muodossa tarjottava lisäksi on tarjolla myöskin esimerkiksi kuluttajaluottojen jotka usein ovat joustoluotto ja.

Josta luontoisetuna voidaan pitää erityisesti sitä, että niiden suurimmat kustannukset välttää ottamalla tällainen kuluton luotto. Monista joustoluotossa on se ongelma, että niissä on yleensä kohtalaisen suuri nostokulu joka varsinkin pienialainen kohdalla kohtuuttoman kallis.

Käytännöllisesti katsoen säännöstön takia usein kuluton joustoluotto ja kuluton pikalaina ovat identtisiä lainoja. Vaikka käytännön ja monen muun ajan tasalla luotot ja lainat eroavat jonkin verran toisistaan niin jos niitä haluaa ottaa ilman kuluja niin silloin niitä pitää käyttää yleensä ihan samalla tavalla kun

Tämän takia myöskin kuluttamat luotot eivät usein ole sinällään niin luottoja kuten moni muunlainen.

Tähän halusimme kuitenkin kertoa jotakin perus faktoja näistä korottamista leiman sitä ja lisäksi listata näitä kuluttomia vippejä mitä tällä hetkellä on tarjolla.

Yleisesti tänä päivänä on joka päivä tarjolla monia luottoja joita voi saada ensimmäinenkin lainaaja ilman kustannuksia ja tätä kautta pikavippi ilman kustannuksia on monissa tilanteissa mahdollista saada jos laina muuten vaan sopii tarkoitus käyttöösi.

Katso siis listaltamme mahdollisia laina ja miettiä, että onko näillä rajoitteet liian iso ongelma siihen, että lainaa ei voisi ottaa ilmaiseksi. Sivustoltamme löydät myös monia laadukkaita linea silloin jos tarvitset niihin pidemmän maksuajan, mutta jos kuukauden sisällä on mahdollista maksaa takaisin niin tällöin ei ole monia syitä joiden takia ei kannattaisi kulutonta pikalainaa hakea.