Pikavippi Ilman Korkoa (2019)

Mahdollisuus napata pikavippi ilman korkoa on erittäin hyvä tietyissä tilanteissa, varsinkin niissä joissa mahdollisuus maksaa laina takaisin seuraavasta palkasta on hyvä. Näitä tarjouksia tarjoavat melko monet lainapaikat ja tässä listaus useimmista lainapaikoista joiden kautta on mahdollista ottaa koroton pikavippi.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Lainojen ottaminen ilman korkoa on melkoinen asia jota ei kovin moni olisi osannut ajatella tulevaa mahdolliseksi. Yleisesti varsinkin netti lainojen kohdalla ajatus on ollut vahvasti se, että ne ovat lainoja joissa korko on korkea.

Onkin mielenkiintoista, että samaan aikaan kuin perinteisen pikavipin korko on vielä kohtuullisen suuri niin sen rinnalla on sitten näitä pikalainoja ilman korkoa. Se miten tähän tilanteeseen päädyttiin on mielenkiintoista tutkia, mutta itselläni ei ainakaan ole vahvaa selitystä sille miten tähän on tultu.

Korottomat Pikalainat

Sinällään on kohtalaisen helppoa ymmärtää mikä idea näissä korottamista pikalainoista on kuin katsoa mitkä ovat niiden ehdot. Vahvin ehtona yleisesti on se, että tämä laite lainan voi saada vain kun hakee ensimmäistä lainaa kyseisestä laina paikasta. Tässä mielessä koroton laina onkin aika vahvasti sellainen tuote jonka tarkoitus on vain houkutella uusia asiakkaita kyseisen firman lainauksia.

Se, että kyseessä on kuitenkin tällainen houkutin tuote ei tarkoita sitä, että se olisi ongelmallinen. Tällainen koroton vippi on nimittäin ihan sitä mitä luvataan ja mahdollistaa sen kautta ottaa laina ilman korkoa.

Toinen rajoite mikä näistä lainaa sitä yleisesti jonne on kuitenkin myös se, että nyt pitäisi maksaa takaisin kuukauden sisällä. Tämä on vahvemmin sitten sellainen rajoilta jonka kautta esitetään sitä, että kauhean suuria lainoja useimmista tilanteessa olisi mahdollista ottaa korottamaan.

Vippi Ilman Korkoa

Useimmat korottomat vipit ovat melko pieniä lainoja esimerkiksi sadan tai kahden sadan euron lainoja usein otetaan enimmäkseen tässä muodossa. Nämä ovat lähinnä toimivia lainoja myös niissä tilanteissa joissa sinulla on tarkoituksena saada maksetuksi laina takaisin kerralla pois esimerkiksi seuraavan palkkapäivä myötä.

Josta vuodelta nämä korottomat pikalainat jäävätkin jälkeen paljon monista muista lainoista ja sinällään se, että näitä saa ilmaiseksi tarkoittaa, että monesta muusta asiasta pitää joustaa. Käytettävyyden puolesta nämä lainat eivät olekaan mitenkään parhaista lainoista mitä netissä on tarjolla, mutta jotakin on tietenkin annettava jotta olisi mahdollista korotonta pikavippiä saada. Kun kuitenkin ottaa nämä asiat huomioon ja valmis hyväksymään sen, että koroton pikavippi ei ole täydellinen laina niin on jopa hyväksyä se, että, koska laina tulee niin edulliseksi niin ehkä se kannattaa muuten hyväksyä jos mahdollista.

Kuitenkin on azuquita lista erilaisia tilanteita joissa jälkeen ole mahdollista tällaista vippiä ilman korkoa ottaa ja tällöin kannattaa enemmä kääntyä muiden edullisten pikavippien puoleen. Sinällään monet edulliset vipit jäävät melko edulliseksi jos laina aika lyhyt, vaikka lainaa ei maksettaisi kuukauden sisällä.

Pikavippi Ilman Korkoa

Ilmainen vippi ensilaina ajalle on kuitenkin yksi vahvimmista tarjouksista ja paras laina mitä verkossa saatavilla. Se on samalla ehkä eniten verkkolaina ja muista lainoista erottavat ovat esillä tämänlaisia tarjouksia ei ole useimmiten suoranaisesti muualta saatavilla.

Korotonta osamaksua mahdollista joistakin kaupoista ottaa, mutta sekin jää käytettävyydessä selvästi jälkeen siitä mikä on tällaisen korottamaan pikavipin edut.

Kummallakin on kuitenkin vahvuutensa ja tämän takia voi hyvin ajatella, että vippi ilman korkoa on eräänlainen tuote joka tietyissä tilanteissa on hyvä lainaa, mutta jotka toisessa tilanteessa jäävät jälkeen selvästi muista vaihtoehdoista. Usein ei kannata käyttää pakolla löytää mahdollisuutta ottaa tällainen laina vain jos esimerkiksi maksuaikaa pitää saada enemmän tai muuten kaipaat helpompaa vain on niin tämä ei usein ole sellainen sopiva laina siihen.

Korvattavan ensilaina suurimmat ongelmat liittyvät kesä takaisinmaksu ja siihen miten joustamaton se on. Hinta on kuitenkin tietyissä tilanteissa niin suuri valtti, että jos se on se mitä enemmän arvostat niin ehdottomasti suosittelemme ottamaan tällaisen lainan sillä edellytyksellä, että sen takaisinmaksu käy sinulta kohtalaisen vaivattomasti ja panostaa siihen.