Pikavippi 400e (2018) – Lainaa 400€ Heti

400 euron vippi on ehkä viimeinen joka voidaan luokitella yleisesti pieneksi pikavipiksi. Tämä tarkoittaa että tarjonta on erittäin hyvää, ja lainaa saa aika helposti ja nopeasti.

400e lainoissa on muutamia suosikkejamme, ja ne ovat tässä. Niiden alta löydät sitten vielä lisää ehdokkeja, jos tahdot katsoa tarkemmin monia muita tarjolla olevia 400e vippejä.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 3000€
  • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

 

Lainaa 400e Heti

400 euron lainat ovat usein mukavia lainoja siinä mielessä, että niiden kautta voi saada usein lainaa heti tilille. Usein kyseessä on pikalaina, mutta ei ole mikään pakko näin olla. Monet joustoluotot on nykyisin mahdollista saada lähes tulkoon yhtä nopeasti kuin monet pikavipit, ja monet ovat jopa jo ihan samalla viivalla.

400e laina on kuitenkin usein pikavippi, sillä niiden kautta hinta tulee usein halvemmaksi. Ennen tilanne oli vielä selkeämpi kun tarjolla oli vain korottomia pikavippejä. Nykyään kun kuitenkin on mahdollista saada vastaavanlainen tarjous myös luottojen puolella, on tämäkin etu pikavipeiltä otettu pois.

400€ Ilmaiseksi

400 euroa on usein mahdollista saada joistakin vippipaikoista ilman korkoa, mutta se on kuitenkin samalla jo sen suuruinen summa, että ihan helppoa sitä ei aina ole saada maksetuksi takaisin niin nopeasti kuin se tällöin olisi pakko. Jos tälläisen korottoman 400e vipin nimittäin ottaa, niin se pitää kokonaan olla maksettu takaisin kuukauden sisällä.

Jos tämä ei tuota ongelmia, niin tämä kannattaa tehdä. Kuitenkin summa on jo sen verran suuri, että tiedän että todellakaan kaikilta tämä ei onnistu. Tämän takia moni joutuukin ottamaan maksullisen lainan, jossa on sitten mahdollista saada reilusti enemmän maksuaikaa. Korottomat pikalainat eivät enään onnistuu niin helposti kuin vaikka 100e lainoissa.

Pikalaina 400e Nopeasti

Jos katsotaan sitten avoimmen muita tarjolla olevia 400e pikalainoja, niin tarjontaa kyllä on paljon. Lisäksi näissä on myöskin se hyvä puoli, että tarjonnan puolelta on monia lainoja jotka ovat erilaisia. Tämän vuoksi sitten on helpompi löytää sellainen, joka rastittaa useamman kohdan toivelistaltasi.

Yleensä kaksi tärkeintä asiaa kun sopiva lainan määrä on selvillä ovat sen hinta ja maksuaika. Usein lainan hintaa katsotaan tarkemmin kuin sen maksuaikaa, vaikka jos asiaa pohtii onnistumisen kannalta, voi tämä jälkimmäinen olla jopa tärkeämpi. Liikaa ei lainasta kannata maksaa, mutta jos maksuaika on väärä, on ongelmat monesti vakavampia kuin korkean hinnan kanssa.

Listamme avulla uskon olevan aika helppoa löytää sopivan hintaluokan lainoja, joten tässä voisin enemmän keskittyä tuohon sopivan maksuajan valintaan. Se ei saisi olla liian lyhyt tai liian pitkä, se on kyllä varmasti kaikille selvää. Se voi kuitenkin olla vaikeampi määritää oikeaksi, sillä toisin kuin esimerkiksi hinta jossa pienempi on parempi, ei maksuajassa oleva vastaavia sääntöjä.

Laina-ajan pituus vaihtelee myös henkilön mukaan, joka nostaa sen haastavuutta. Tämän vuoksi voisikin sanoa, että sitä kannattaa jonkin verran ajatella.

Maksuaika vaikuttaa eniten siihen mikä on lainan kuukausilyhennys, mutta samalla nostaa myös lainan hintaa pidentyessään. Sen valinta onkin näiden asioiden tasapainottelua, ja tämän takia vaikeaa. Yleisesti suosittelen asettamaan sen mielummin yläkanttiin kuin alas, sillä ongelmat ovat tällöin pienemmät. Toisaalta jos on toisia keinoja saada rahaa helposti jos tarve tulee, niin lainan takaisinmaksun kanssa voi olla agressiivisempi.

Määrä on hyvä, jos lainan voi maksaa vaikka jotain menoja kohdalle tulisi, mutta ei niin pieni että sen voisi maksaa nopeamminkin. Tämä pitää itse pohtia, sillä on lähes mahdoton sanoa ulkopuolisena sinua tuntematta mikä se aika on sinun kohdalla. Jos kuitenkin epäröit, niin ota mielummin pidempi aika kuin lyhyt. Lisäkorko on pienempi paha kuin eräpäivänä rahojen puuttuminen ja laskun maksamatta jättäminen.

Vastaa