Pikavippi 18v (2018) – Lainaa 18 vuotiaalle

Pikavippi 18v

Pikavippi 18 vuotiaalle on vaikeampi saada kuin vippi vanhemmalle hakijalle, osittain nuorten taloudellisen tilanteen vuoksi, mutta enemmän vielä tiukkojen ikärajojen takia.

On kuitenkin joukossa vielä onneksi joitakin vippipaikkoja, joiden kautta on mahdollista saada vippiä 18 vuotiaalle. Tässä on listattuna vain ne.

Pikavippi 18v

Miksi sitten on vaikeampi saada lainaa 18 vuotiaalle? Syitä on monia, mutta se minkä takia tämä suurimmin kiikastaa on se, että tilastojen valossa on suurin riski lainata nuorille. He nimittäin jättävät kaikkein useimmiten lainan maksamatta.

Samalla kun on lain puolelta tiukennettu sitä hintaa mitä voidaan veloittaa varsinkin pienemmistä pikavipeistä mitä nuoret useimmiten ottavat, niin on tullut se tilanne että ei ole aina kovin kannattavaa tai mitenkään edes fiksua antaa lainaa nuorille. Tämän takia osittain moni lainapaikka onkin lopettanut näiden lainojen tarjoamisen.

Tavallaan on kuitenkin mielenkiintoista se, että mitenkään kaikki vippipaikat eivät ole näin tehnyt. En tiedäkkään miksi toiset vippimestat näitä edelleen tarjoavat, ja miksi taas toiset sitten eivät. Lopputulos on kuitenkin aika sama, eli se että pikavippi 18v on huomattavasti vaikeampi saada kuin moni muu laina.

Vippi 18 Vuotiaalle

Sitten jos kuitenkin katsellaan näitä jäljelle jääviä lainoja, niitä joissa ikäraja 18v on käytössä, huomataan ehkä joitakin asioita mitä niille on yhteistä.

Suurin ja helpoiten havaittava asia on se, että oikeastaan mitään näistä ei voi saada yli 2000 euroa. Ja on myös kyseenalaista voiko näin nuori lainaaja saada tätä täyttä lainasummaa vaikka sitä hakisi. Ehkä se onnistuu jos muutoin tulot tai muut tositteet ovat erittäin hyvät, mutta luulen että vaikka se teoriassa voisi olla mahdollista, on sellaisen lainan saaminen todella vaikeaa.

Yleensä jos haetaan pikalaina 18v, niin silloin haetaan jokin melko pieni vippi. Esimerkiksi Lainaston pikavippi joka on eräs suosituimmista on mahdollista saada vain jos lainaa hakee maksimissaan 400 euroa. Käytännöt eri vippimestojen välillä toki vaihtelevat, mutta tätä rajaa voisi pitää aika hyvänä muistisääntönä yleisemminkin. Suurin osa nuorten vipeistä on joko 100e tai sitten korkeintaan tuo 400€

Pikalaina Ikäraja 18v

Pikalainojen joiden ikäraja olisi vain 18 vuotta määrä on laskenut aika tasaisesti, ja nykyisin niitä ei ole kovin montaa enään jäljellä. Ja todennäköisesti käy myöskin siten, että jatkossa niiden määrä tulee tästä enemmän vielä putoamaan. Voikin siis olla että tilanne on jatkossa vielä entistä hankalampi.

Ainakaan nyt ei kuitenkaan kannata vaipua epätoivoon ja ottaa epätoivoisesti jotakin pikavippiä jos tarve on kohdalla. Näissä lainoissa on nimittäin melko paljon eroja, varsinkin hinnan takia, jonka takia valinta kannattaa tehdä järkevästi. Toisissa vipeissä korko on nimittäin paljon alhaisempi kuin se on toisissa.

Joskus on myöskin kannattavampaa ottaa pieni joustoluotto 18v vaikka usein pikavipit ovat tässä luokassa parempia. Muutamat näistä luotoista eivät ehkä ole niin edullisia kuin kaikkein halvimmat pikavipit, mutta 18 vuotialle tarjottavissa lainoissa ne ovat sieltä kärkipäästä. Tämän takia niitä ei kannata sulkea tarkastelusta pois, vaikka osa sanoo näin yleisesti jos ollaan hakemassa pientä lainaa.

Toisaalta taas myöskin maksuajoissa on paljon eroja, ja tämän takia usein myös nuoren lainaajan kannattaa mielummin ottaa enemmän maksuaikaa kuin vähemmän. Se maksaa ehkä hitusen enemmän, mutta koska ihan tilastollisesti heillä on suurin mahdollisuus joutua ongelmiin näiden lainojen kanssa, on hyvä pelata mielummin hieman turvallisemmin. Liian pitkä laina-aika on kuitenkin lopulta jos asiaa katsoo niin paljon pienempi paha kuin se toinen ääripää.

Vastaa