Pieni Pikavippi (2018) – Paras Vippi Nyt

Pieni Pikavippi

Pikalaina vuonna 2018 on ehkä keskimäärin suurempi kuin vuonna 2008, mutta kuitenkin suurin osa netistä haetuista pikavipeistä on pieniä. Suosituimmat lainat ovatkin siellä noin 100 – 400 euron väliltä.

Näissä onkin tämän takia paljon valikoimaa. Parhaan pienen vipin valinta voi kuitenkin olla vaikeaa. Tämän takia olemme tähän keränneet parhaita pieniä pikavippejä. Lisäksi näiden löydät laajemman listan tarjolla olevista lainoista näiden perästä, jos tahdot nähdä enemmänkin tarjolla olevia vaihtoehtoja.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 3000€
  • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Pieni Pikavippi

Pieni pikavippi ei sinällään ole mitenkään määritetty termi, ja se voi toisen korvaan tarkoittaa toki ihan eri asiaa kuin toiselle. Kuitenkin sen voisi ajatella yleisesti olevan ainakin alle 500 euron vippi, sillä tätä suurempien lainojen kanssa tilanne tulee monimutkaisemmaksi. Silloin nimittäin tulee mukaan kuvioon monia muita lainoja kuin pikavipit, erityisesti kulutusluotot.

Toisella pieni pikalaina voi tarkoittaa 100e vippiä, kun taas toiselle se on suurempi. Tämän takia en ole halunnut rajoittaa tätä tarkastelua niin tiukasti esimerkiksi vain näihin kaikkein pienimpiin pikavippeihin. Kuitenkin tämä artikkeli keskittyy enemmän näihin alakanttiin oleviin vippeihin koonsa puolesta.

Joitakin eroja tulee kuitenkin selvästi kun siirrytään ihan pienimmistä vipeistä hieman suurempiin. Isoin näistä on mielestäni se, että monille tulee aika nopeasti raja vastaan sen suhteen, että kuinka suuren lainan he voivat ottaa ja maksaa takaisin 30 päivän sisällä. Tämä ei todellakaan ole mikään pakko maksaa, sillä toki tarjolla on myös pikavippejä pitkällä maksuajalla. Jos kuitenkin pystyt maksamaan haluamasi suuruisen lainan kuukaudessa, on siinä yksi iso etu. Se on nimittäin tällöin mahdollista saada korottomana.

Jos kuitenkin 1kk maksuaika ei sinulle riitä, joka on usein tilanne jos laina ei ole ihan pieni, niin tällöin laina-aikaa voi saada paljon enemmän. Myös se pieni pikalaina on mahdollista ottaa vuoden maksuajalla jos niin tahdot. Eli yleisesti voisi sanoa, että tässä ei pitäisi tulle ongelmia lainan takaisinmaksuajan kanssa.

Pienessä lainassa on myöskin se etu, että sen saaminen käy usein selvästi helpommin kuin suuren lainan kanssa. Hyvin pikkuinen laina on mahdollista parista paikasta saada jopa ilman työpaikkaakin, jos niin on tilanne. Useimmat kuitenkin vaativat jonkinlaisen työpaikan, mutta pienen vipin kanssa voi yleensä sanoa, että jotakuinkin mikä tahansa työpaikka on niiden saamiseen riittävä.

Etu näissä pikavipeissä on myöskin se, että kokonsa ja nopean maksun takia ne tulevat myöskin usein aika edullisiksi. Mitä nopeammin tälläisen pystyt korvaamaan takaisin, sitä halvemmaksi se myöskin siitä tulee. Kuitenkin koska lainan koko ja pääoma on myöskin pieni, ei hieman pidemmälläkään maksuajalla lainan hinta nouse kovin korkeaksi, kunhan sitä nyt ei ota erittäin kalliissa muodossa tai lainapaikasta. Ääritapaukessa, esimerkiksi otettaessa 200e laina vuoden maksuajalla, tulee sille hintaa ehkä noin 100 euroa, eli alle 10e kuukaudessa. Ja tämä on siis aika äärimmäinen maksuaika ja tapaus.

Pienen pikalainan, tai lainan ylipäätänsä ottaminen onkin monella tapaa erinomainen vaihtoehto, ja usein myöskin sellainen missä nettilainat ovat parhaimmillaan. Tämä on myöskin yksi iso syy niiden suosille, sillä voisi sanoa että ne tavallaan soveltuvat erityisen hyvin tarpeiisin mikä voi olla vaikeampi muuten täyttää, ainakaan kovin helposti. Tämänlaista lainaa nimittäin voi olla hieman vaikea muutoinkin saada. Se voi olla liian pieni laina jotta pankit sitä antaisivat. Toisaalta samalla se on usein liian suuri vippi, että sitä viitsisi esimerkiksi kavereilta pyytää. Koska se on kuitenkin mahdollista saada edullisesti ja helposti netistä, on tämä kätevä keino napata pikaisesti nopea ja helppo pieni pikavippi.

Vastaa