Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi? (2018)

Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi

Kun pikavippejä on tarjolla niin monta, ei ole usein helppoa tehdä päätöstä sen suhteen, että mistä se oman ottaisi. Tätä helpottaaksemme ole tähän koonneet parhaita pikalainoja ja -luottoja. Jos tahdot lainaa nopeasti ja hyvillä ehdoilla, kannattaa nämä vaihtoehdot tarkistaa.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 3000€
 • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Ja jos tahdot katsoa vielä laajemmin lainoja, niin tässä laaja lista monista tarjolla olevista lainoista.

Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi?

On aika vaikea vastata kysymykseen, mistä kannattaa ottaa pikavippi, kun ei tiedä millaista pikavippiä ollaan ottamassa. Vaikka tämän termin ajatellaankin aika usein viittaavan johonkin aika spesifiin lainaan, niin pikalaina voi olla hyvin erilainen kuin toinen vippi. Tämän takia suositusten teko on vaikeaa, ja tämän listan laatiminenkin vaati jonkin verran pohdintaa.

Suurimmat erot pikavippien kesken tulee yleisesti niiden ehdoista. Lainaa on usein mahdollista saada 100 – 2000 euroa jokaisesta vippipaikasta. Joskus tämä summa voi vaihdella jonkin verran, mutta yleisesti ainakin tältä väliltä lainaa voi saada jos niin haluaa. Muut ehdot kuten maksuajan pituus, lainan korko ja ehkä vaikka maksuvapaiden kuukausien pitomahdollisuus kuitenkin vaihtelevat enemmän. Lisäksi se ovat usein samat kaikilla lainoilla mitä tietty vippipaikka tarjoaa. Tämän takia jos niihin tahtoo muutoksia, on laina usein haettava toisaalta.

Koska kuitenkin se itse pikavipin koko voi olla hyvin erilainen tilanteesi mukaan, tämä on se suurin seikka joka vaikeuttaa parhaan pikavipin suosittelua. Esimerkiksi 100e vipin valinta on hyvin erilainen tilanne kuin 500e pikavipin valinta, ja nämä erot vaikuttavat myös helposti siihen, mitä kannattaa oikeasti suositella. Lisäksi tässä on vielä sekin seikka, että vaikka tietäisi aika tarkkan mitä lainaa haet, niin silkin on asioita joiden kesken valintaan vaikuttaa se oma toive.

On aika hyvin oletettavissa, että ihmiset haluavat yleensä pikalainansa mahdollisimman halvalla. Siitä ei usein ole epäselvyyksiä. Kuitenkin jos lainan haluaa mahdollisimman halvalla, niin se vaatii samalla myöskin sen että se maksetaan takaisin nopeasti. Toisin sanoen, että lainan maksuaika on hyvin lyhyt. Ja se taas vaatii omia kompromissejä, eikä ole mitenkään aina edes mahdollista tehdä.

Yleensä pikavippi kannattaakin hakea sieltä, missä sen hinta-laatu suhde on kaikkein paras. Tämä kuitenkin tarkoittaa eri asoita. Toiset ovat valmiita maksamaan enemmän pikalainasta kuin toiset. Ihmiset täten arvostat eri asioita, ja tämän takia myöskin se laina joudutaan usein valitsemaan näiden perusteella. Ja kun näitä ei tiedä, niin tätä on lähes mahdoton sanoa.

Näiden asioiden vuoksi olenkin listalle laittanut monia lainoja, ja useita jotka ovat hieman erilaisia. Tämän takia ei tarkoita välttämättä että se listan yläpäässä oleva vippi on se paras. Se on hyvä vippi mielestäni, mutta jos arvostat eri asioita, on ihan mahdollista että listan viimeinen laina on se joka sinun kannattaa ottaa. Tai jos tilanne on hyvin erilainen, niin voi olla että se paras laina löytyy laajemmasta lainavertailusta vasta listan perästä.

Joitakin yleisvinkkejä voi kuitenkin antaa. Jos haet pikavippiä, niin 1kk maksuajalla voit saada lainan ilman korkoa. Pidemmällä tämä ei onnistu. Jos haet joustoluottoa, niin kannattaa ehdottomasti varsinkin pienemmän lainan kanssa olla tarkkana, että ottaa luoton jossa ei ole nostokulua. Myös korottomia joustoluottoja on nykyään olemassa. Maksuaika kannattaa asettaa sopivaksi. Ei niin kireäksi että tulee heti ongelmia jos lisälaskuja tulee, mutta ei ehkä niin löysäksi että maksaa ihan turhan paljon korkoa. Usein kuitenkin suosittelen kääntymään mielummin varovaisuuden suuntaan.

Yleensä uskon että saat itsellesi parhaan pikavipin kun katsot listaa tietäen mahdollisimman hyvin millaista lainaa haet. Lisää vinkkejä myöskin lainan hakuun löydät etusivultamme, jos tahdot niitä lukea.

Vastaa