Lainaa Puhelinlaskuun – Ota Vippi

pikavippi puhelinlaskuun

Vaikka monet hakevatkin nykyään niitä suurempia lainoja, on täysin mahdollista ottaa vielä vuonna 2018 pieni vippi vaikka puhelinlaskun maksamista varten jos niin haluaa. Tälläiset pienet pikalainat ovatkin eräs kätevimmistä keinoista  saada rahaa heti, ja täten nopea keino saada maksettua myös yllättävät laskut.

Tässä onkin parhaita pieniä ja hieman suurempiakin lainoja, jotka soveltuvat erityisen hyvin kun tahdot ottaa vipin puhelinlaskun maksamiseen netistä.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 3000€
  • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

 

Tässä vielä laajempi lista erilaista nettilainoista, jos tahdot katsoa niitäkin.

Toisaalta puhelinlaskuun ei ehkä ole vain rahaa, kun muut menot vievät kaikki säästöt. Mikäli tämä on se ongelma, voi tälläinen pikavippi puhelinlaskuun auttaa maksamaan sen ajoissa, ilman että tästä tarvitsee edes maksaa mitenkään kovin paljoa ylimääräistä.

Pikavippi puhelinlaskuun

Pikavipit ovat netissä tarjolla olevia lainoja, joiden avulla on mahdollista saada rahaa erityisen nopeasti tililleen kun tarve iskee. Eräs termeistä, eli pikalaina heti kuvaakin hyvin tätä näiden lainojen tilaa. Jos tarvitse lainaa todella nopeasti, ovat nämä erinomainen keino sitä saada ja pian!

Pikalaina puhelinlaskuun on toimiva keino kun tarvitse noin 20 – 100 euroa rahaa nopeasti. Toisaalta puhelinlasku voi myös joskus olla yllättävänkin suuri, erityisesti jos olet vahingossa käyttänyt dataa tai puhunut enemmän EU-alueen ulkopuolella. Tällöin voi pieni laina olla ainoita helppoja keinoja maksaa tämä laina takaisin pikaisesti.

Se kannattaako sitten ottaa vippi puhelinlaskun maksua varten riippuu siitä, miten voit muuten saada rahaa nopeasti. Jos mahdollista on vipata rahaa vaikka kavereilta, on se usein parempi keino hakea tälläistä pikkuista lainaa nopeasti. Toisaalta jos kiire on kova, ja kello jo vaikka aika paljon, ei ehkä ole niin helppoa tai nopeaa hakea lainaa kaverilta.

Tällöin netistä haettava pikavippi voi olla todella iso apu!

Lainaa puhelinlaskuun

Kannattaakin siis mahdollisuuksien mukaan hakea lainaa puhelinlaskuun kavereilta tai tutuilta jos se vain on mahdollista, mutta ymmärrettävästi aina se ei käy toisilla niin helposti kuin toisilla. Lisäksi monilla on jonkinlainen stigma sen suhteen, että menisi käsi ojossa kavereilta rahaa pyytämään.

Tällöin voit todella nopeasti ja helposti hakea lainaa netistä, ja saada sen käyttöösi jo vartin sisällä. Onneksi vielä kun puhutaan näinkin alhaisista lainasummista, on niiden saaminen vielä todella helppoa, jonka lisäksi niiden ei tarvitse myöskään olla kalliita kun tiedät mistä niitä halpoja lainoja oikein saa.

Tälle sivulle lisäämme tietoa parhaista lainoista 2018, joten pidä silmät auki ja lue lisää artikkelejamme kun niitä tulee. Lisäämme niitä sitä mukaan kun ehdimme!

Vastaa