Halvin Pikavippi (2020)

  Mistä löytyy se kaikkein halvin vippi. Tämä on kysymys mikä on monien mielessä, ja tämän takia päätimme selvittää mistä löytyisi edullisia pikalainoja ja listata tähän halvimmat pikavipit mitä netissä on vuonna 2019.


  Pikavippien hinnat nykyään ovat huomattavasti pienemmät kuin aikaisemmin, erityisesti syyskuun 2019 lakimuutoksen jälkeen, ja siinä mielessä edullisempi kaverin etsiminen ei ole mitenkään niin työlästä kuin se on joskus ollut. Lisäksi kaikkien edullisimmat pikalainat ovat huomattavasti halvempia kuin ne ovat olleet esimerkiksi jos tilannetta vertaa siihen missä mitkä olivat pikavippien hinnat vuonna 2015 tai 2010 niin kehitys on ollut erittäin merkittävä ja hyvä.

  Etsimme edullisinta pikavippiä ja tähän olemme keränneet löytämiään hyvin edullisia pikalainoja. Koska kuitenkin jotkut näistä lainoista ovat edullisempia tietyissä tilanteissa ja toiset taas toisenlaisessa tilanteessa, olemme listanneet useampia vaihtoehtoja sinulle joka haet kaikkein edullisinta pikalainaa tai lainaa netissä.

  Edullisimmat Pikalainat

  Keskimmäinen pikalainan hinnat ovat tulleet alas paljon, mutta eroja toki on vielä paljon. Kuten niin monessa muussakin asiassa niin toiset lainat pikalainat ovat selvästi halvempia kuin mitä toiset ovat. Eikä usein ole mitään selkeää syytä miksi toinen pikavippi olisi edullisempi kuin toinen vaan tilanne voi ihan hyvin olla se, että on mahdollista saada melkein samanlainen laina, mutta huomattavasti halvemmalla.

  Halvempi pikalaina ei kuitenkaan sinällään suoraan kerro, että se olisi parempi kuin toinen. Toki edullinen hinta on merkittävä etu, mutta lainoissa on monia muitakin seikkoja joiden huomioon ottaminen on viisasta. Esimerkiksi pelkkä alhainen hinta jos ei ole sellainen seikka jonka perusteella suoraan kannattaisi jokin pikalaina valita.

  Jos mietitään mikä on tärkeintä kun ollaan hakemassa lainaa niinku jossain se ensimmäinen seikka mikä mieleen tuleehan se, että se on sellainen laina joka vastaa tarvettasi. Usein tämä tarkoittaa tietojen lainan määrän hakemista jonka avulla jokin asia hoidetaan. Toinen seikka kuitenkin usein kannattaa pitää mielessä olla se, että saat sellaisen lainan jonka takaisinmaksu sujuu kohtalaisen helposti esimerkiksi pienen lyhennyksen kautta.

  Kun lainaa helppo maksaa takaisin niin siitä ei tule myöskään niin paljon stressiä ja samalla kokemuksia ja mukavammaksi. Se miten tähän voi vaikuttaa on monta eri tekijää, mutta usein paras keino on valita riittävän pitkä maksuaika. Pikavippi pitkällä maksuajalla on yleisesti helpompi maksaa takaisin kuin lyhyellä maksuajalla otettu pikalaina.

  Sopiva maksuaika on sellainen jonka kautta lainan takaisinmaksu ei tuota ongelmia, mutta ei ole kuitenkaan turhan pitkä. Mitä enemmän maksuaikaa pikalaina leo täytettä enemmän se ehtii myöskin korkoa kasvattaa. Kuitenkin jos yrittää liian nopea tahti laina maksaa takaisin niin on suurempi riski on joutua ongelmiin ja lisäksi on mahdollista, että se on paljon työläämpää.

  Halvin Pikavippi 2019

  Lisäksi kun maksuaika on lyhyt niin se myös suoranaisesti laskea lainan hinta. Toinen vaihtoehto siis jos haluaa pidemmän maksaa kana on löytää sellainen pikalaina jossa on edullinen korko. Halpa pikavippi pitkällä maksuajalla voin antaa mahdollisuuden ottaa enemmän lainaa aikaa, vaikka vähän puolesta olisi ehkä edullisempaa maksaa laina takaisin erittäin nopeasti.

  On siis monia järkeviä syödä joiden kautta hakisi halvimman pikavipin. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon niitä muitakin seikkoja ja niiden kautta en siksi ehkä järjestää lainoista esille vain ne jotka sopivat muille kriteerien osalta sinun toiveitasi. Tämän jälkeen voit vertailla niitä hinnan puolesta ja tehdä sen jälkeen valitaan sen mukaan kannattaako sinun ottaa näistä lainoista se kaikkein halvin vippi vai sitten ehkä maksaa pieni lisähinta jostakin ominaisuudesta jolla on sinulle suurin arvo.

  Usein ihmisillä on kuitenkin tarve saada paras vippi sen siihen, että he saisivat kaikkein halvimman pikavipin. Nämä ovat selvästi yhteydessä toisistaan, mutta voi olla virhe valita se kaikkein halvin laina ja unohtaa muut asiat. Paras laina ei välttämättä ole se kaikkein halvin pikalaina, mutta se voi olla sellainen joka tarjoaa joitakin muita etuja ja joista tarvitsee sitten maksaa vain niin pieni hinta, että se on sen arvoista maksaa näistä lainoista.

  Pikavipit ovat nykyään keskimäärin edullisempia kuin ne ovat aikaisemmin ollut siinä mielessä moneltakin asia on helpompi löytää edullinen pikavippi kuin aikaisemmin. Tiedot pikalainat ovat silti yhä selvästi edullisempia kuin toiset ja eroja löytyy melko reilusti. Osaa pikalainoista on myös sellaisia, että niiden korot ovat hyvin lähellä sitä aikaisempaa korkeaa tasoa.

  Edullisimmat Pikalainat

  Pikavippien hintataso on keskimäärin korkeampi kuin osassa tavallisia lainoja ja siinä mielessä kannattaa katsoa näitä lainoja sillä oletuksella, että niistä joutuu korkoa maksamaan jonkin verran enemmän kuin esimerkiksi pankkilainasta. Osalta kuitenkin pikavipin korko antaa ehkä hieman hämärän kuvan siinä mielessä, että hyvin harva ottaa vippi ja vuoden maksuajalla.

  Tämä vaikeuttaa jonkin verran sitä vertailua jonka voi tehdä lainojen koron suhteen. Koska lainan korko ja varsinkin se tavallisesti käytetty lukema todellinen vuosikorko mitataan aina vuositasolla voi olla vaikea arvioida mikä on aina todellinen hinta jos laina-aikaa tätä huomattavasti lyhyempi. Monista pikalainoista on edelleen melko lyhyet maksuajat hyvin tavallista on, että moni vippi tulee maksettua takaisin ja alle kolmessa kuukaudessa.

  Toisaalta niissä on se selkeyttävä asia, että niissä lainan korko on yleisesti ainoa kustannus mikä lie vastasyntyneen. Esimerkiksi joustoluoton on usein monia eri kustannus luokkia jonka takia voi olla entistä vaikeampi arvioida niiden todellista kustannusta muilla laina-ajalla kuin tasan vuodella.

  Halvimmat Vipit 2019

  Mistä löytyy sitten halvimmat pikavipit on sellainen kysymys mitä moni pohtii kun ne miettivät kannattaako heidän ottaa pikalaina netistä. Yleisesti asiaa kannattaa pohtia hieman kahdella eri tavalla. Kaikkein edullisin pikavippi on tietenkin se jonka on mahdollista saada ilmaiseksi. Tämän takia korottomat pikavipit ovat absoluuttisella tasolla aina halvempia lainoja mitä ylipäätänsä mitenkään mahdollista saada.

  Koska näistä lainoista ilman korkoa on kuitenkin vain kuukauden maksuaika tarkoittaa se useimmiten sitä, että hirveän monessa tilanteessa ei ihmisillä ole ehkä mahdollisuutta tällaista lainaa ottaa. Tällöin olisi tärkeää löytää edullisia pikavippejä joihin on mahdollista saada enemmän maksuaikaa. Onkin ihan mahdollista löytää halpa pikavippi pitkällä maksuajalla, mutta se tarkoittaa usein, että lainaa pitää hakea eri paikasta kuin jos haettaisiin korotonta pikalainaa.

  Usein onkin hieman eri asia hakea edullista pikalainaa pidemmällä maksuajalla verrattuna siihen, että otettaisiin se lyhyellä. Lisäksi lainaan koko tähän vaikuttaa jonkin verran ja varsinkin pieniä pikavippien kohdalla halvimmat liput voivat löytyä tietynlaisesta paikoista.

  Halpa Pikavippi

  Yleensä ihmisellä on muitakin keinoja joiden kautta hän voi yrittää laskea pikavipin hintaa. Esimerkiksi maksamaan lainan takaisin nopeammin on mahdollista tehdä suurempia säästöjä kuin valitsemalla eri lainapaikka. Sinällään kuitenkin moni asia on sellainen, että siihen ei pysty vaikuttamaan ihan niin hyvin kuin ehkä toivoisi. Esimerkiksi maksuaika on pakko ehkä pitää hieman pidempään ihan sen takia, että muuten ei olisi mahdollisuutta maksaa takaisin kuukausierien. Halvimmat pikavipit sinällään eivät ole hirveästi edullisempia kuin moni muu kohtuullisen edullinen laina. Useimmissa tilanteissa ei ehkä kannata metsästää kovin kauheasti sitä kaikkein edullisinta vippiä sillä useampi muu pikavippi on hinnaltaan usein hyvin lähellä sitä. Ottaen huomioon näiden lyhyet maksuajat on myös usein ihan riittävä valita edullinen vippi ja mennä sen mukana varsinkin jos se ominaisuuksiltaan muutenhan sinun tarpeisiisi erittäin istuva laina.