Halvin Pikavippi (2019)

Mistä löytyy se kaikkein halvin vippi. Tämä on kysymys mikä on monien mielessä, ja tämän takia päätimme selvittää mistä löytyisi edullisia pikalainoja ja listata tähän halvimmat pikavipit mitä netissä on vuonna 2019.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Pikavipit ovat nykyään keskimäärin edullisempia kuin ne ovat aikaisemmin ollut siinä mielessä moneltakin asia on helpompi löytää edullinen pikavippi kuin aikaisemmin. Tiedot pikalainat ovat silti yhä selvästi edullisempia kuin toiset ja eroja löytyy melko reilusti. Osaa pikalainoista on myös sellaisia, että niiden korot ovat hyvin lähellä sitä aikaisempaa korkeaa tasoa.

Edullisimmat Pikavipit

Pikavippien hintataso on keskimäärin korkeampi kuin osassa tavallisia lainoja ja siinä mielessä kannattaa katsoa näitä lainoja sillä oletuksella, että niistä joutuu korkoa maksamaan jonkin verran enemmän kuin esimerkiksi pankkilainasta. Osalta kuitenkin pikavipin korko antaa ehkä hieman hämärän kuvan siinä mielessä, että hyvin harva ottaa vippi ja vuoden maksuajalla.

Tämä vaikeuttaa jonkin verran sitä vertailua jonka voi tehdä lainojen koron suhteen. Koska lainan korko ja varsinkin se tavallisesti käytetty lukema todellinen vuosikorko mitataan aina vuositasolla voi olla vaikea arvioida mikä on aina todellinen hinta jos laina-aikaa tätä huomattavasti lyhyempi. Monista pikalainoista on edelleen melko lyhyet maksuajat hyvin tavallista on, että moni vippi tulee maksettua takaisin ja alle kolmessa kuukaudessa.

Toisaalta niissä on se selkeyttävä asia, että niissä lainan korko on yleisesti ainoa kustannus mikä lie vastasyntyneen. Esimerkiksi joustoluoton on usein monia eri kustannus luokkia jonka takia voi olla entistä vaikeampi arvioida niiden todellista kustannusta muilla laina-ajalla kuin tasan vuodella.

Halvimmat Pikavipit 2019

Mistä löytyy sitten halvimmat pikavipit on sellainen kysymys mitä moni pohtii kun ne miettivät kannattaako heidän ottaa pikalaina netistä. Yleisesti asiaa kannattaa pohtia hieman kahdella eri tavalla. Kaikkein edullisin pikavippi on tietenkin se jonka on mahdollista saada ilmaiseksi. Tämän takia korottomat pikavipit ovat absoluuttisella tasolla aina halvempia lainoja mitä ylipäätänsä mitenkään mahdollista saada.

Koska näistä lainoista ilman korkoa on kuitenkin vain kuukauden maksuaika tarkoittaa se useimmiten sitä, että hirveän monessa tilanteessa ei ihmisillä ole ehkä mahdollisuutta tällaista lainaa ottaa. Tällöin olisi tärkeää löytää edullisia pikavippejä joihin on mahdollista saada enemmän maksuaikaa. Onkin ihan mahdollista löytää halpa pikavippi pitkällä maksuajalla, mutta se tarkoittaa usein, että lainaa pitää hakea eri paikasta kuin jos haettaisiin korotonta pikalainaa.

Usein onkin hieman eri asia hakea edullista pikalainaa pidemmällä maksuajalla verrattuna siihen, että otettaisiin se lyhyellä. Lisäksi lainaan koko tähän vaikuttaa jonkin verran ja varsinkin pieniä pikavippien kohdalla halvimmat liput voivat löytyä tietynlaisesta paikoista.

Yleensä ihmisellä on muitakin keinoja joiden kautta hän voi yrittää laskea pikavipin hintaa. Esimerkiksi maksamaan lainan takaisin nopeammin on mahdollista tehdä suurempia säästöjä kuin valitsemalla eri lainapaikka. Sinällään kuitenkin moni asia on sellainen, että siihen ei pysty vaikuttamaan ihan niin hyvin kuin ehkä toivoisi. Esimerkiksi maksuaika on pakko ehkä pitää hieman pidempään ihan sen takia, että muuten ei olisi mahdollisuutta maksaa takaisin kuukausierien. Halvimmat pikavipit sinällään eivät ole hirveästi edullisempia kuin moni muu kohtuullisen edullinen laina. Useimmissa tilanteissa ei ehkä kannata metsästää kovin kauheasti sitä kaikkein edullisinta vippiä sillä useampi muu pikavippi on hinnaltaan usein hyvin lähellä sitä. Ottaen huomioon näiden lyhyet maksuajat on myös usein ihan riittävä valita edullinen vippi ja mennä sen mukana varsinkin jos se ominaisuuksiltaan muutenhan sinun tarpeisiisi erittäin istuva laina.