Edullisin Pikavippi (2019)

Etsimme edullisinta pikavippiä ja tähän olemme keränneet löytämiään hyvin edullisia pikalainoja. Koska kuitenkin jotkut näistä lainoista ovat edullisempia tietyissä tilanteissa ja toiset taas toisenlaisessa tilanteessa, olemme listanneet useampia vaihtoehtoja sinulle joka haet kaikkein edullisinta pikalainaa tai luottoa netissä.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Pikavippien hinnat nykyään ovat huomattavasti pienemmät kuin aikaisemmin ja siinä mielessä edullisempi kaverin etsiminen ei ole mitenkään niin työlästä kuin se on joskus ollut. Lisäksi kaikkien edullisimmat pikalainat ovat huomattavasti halvempia kuin ne ovat olleet esimerkiksi jos tilannetta vertaa siihen missä mitkä olivat pikavippien hinnat vuonna 2015 tai 2010 niin kehitys on ollut erittäin merkittävä ja hyvä.

Edullisimmat Pikalainat

Keskimmäinen pikalainan hinnat ovat tulleet alas paljon, mutta eroja toki on vielä paljon. Kuten niin monessa muussakin asiassa niin toiset lainat pikalainat ovat selvästi halvempia kuin mitä toiset ovat. Eikä usein ole mitään selkeää syytä miksi toinen pikavippi olisi edullisempi kuin toinen vaan tilanne voi ihan hyvin olla se, että on mahdollista saada melkein samanlainen laina, mutta huomattavasti halvemmalla.

Halvempi pikalaina ei kuitenkaan sinällään suoraan kerro, että se olisi parempi kuin toinen. Toki edullinen hinta on merkittävä etu, mutta lainoissa on monia muitakin seikkoja joiden huomioon ottaminen on viisasta. Esimerkiksi pelkkä alhainen hinta jos ei ole sellainen seikka jonka perusteella suoraan kannattaisi jokin pikalaina valita.

Jos mietitään mikä on tärkeintä kun ollaan hakemassa lainaa niinku jossain se ensimmäinen seikka mikä mieleen tuleehan se, että se on sellainen laina joka vastaa tarvettasi. Usein tämä tarkoittaa tietojen lainan määrän hakemista jonka avulla jokin asia hoidetaan. Toinen seikka kuitenkin usein kannattaa pitää mielessä olla se, että saat sellaisen lainan jonka takaisinmaksu sujuu kohtalaisen helposti.

Kun lainaa helppo maksaa takaisin niin siitä ei tule myöskään niin paljon stressiä ja samalla kokemuksia ja mukavammaksi. Se miten tähän voi vaikuttaa on monta eri tekijää, mutta usein paras keino on valita riittävän pitkä maksuaika. Pikavippi pitkällä maksuajalla on yleisesti helpompi maksaa takaisin kuin lyhyellä maksuajalla otettu pikalaina.

Sopiva maksuaika on sellainen jonka kautta lainan takaisinmaksu ei tuota ongelmia, mutta ei ole kuitenkaan turhan pitkä. Mitä enemmän maksuaikaa pikalaina leo täytettä enemmän se ehtii myöskin korkoa kasvattaa. Kuitenkin jos yrittää liian nopea tahti laina maksaa takaisin niin on suurempi riski on joutua ongelmiin ja lisäksi on mahdollista, että se on paljon työläämpää. Edullisin pikavippi.

Lisäksi kun maksuaika on lyhyt niin se myös suoranaisesti laskea lainan hinta. Toinen vaihtoehto siis jos haluaa pidemmän maksaa kana on löytää sellainen pikalaina jossa on edullinen korko. Halpa pikavippi pitkällä maksuajalla voin antaa mahdollisuuden ottaa enemmän lainaa aikaa, vaikka vähän puolesta olisi ehkä edullisempaa maksaa laina takaisin erittäin nopeasti.

On siis monia järkeviä syödä joiden kautta hakisi halvimman pikavipin. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon niitä muitakin seikkoja ja niiden kautta en siksi ehkä järjestää lainoista esille vain ne jotka sopivat muille kriteerien osalta sinun toiveitasi. Tämän jälkeen voit vertailla niitä hinnan puolesta ja tehdä sen jälkeen valitaan sen mukaan kannattaako sinun ottaa näistä lainoista se kaikkein halvin vippi vai sitten ehkä maksaa pieni lisähinta jostakin ominaisuudesta jolla on sinulle suurin arvo.

Usein ihmisillä on kuitenkin tarve saada paras vippi sen siihen, että he saisivat kaikkein halvimman pikavipin. Nämä ovat selvästi yhteydessä toisistaan, mutta voi olla virhe valita se kaikkein halvin laina ja unohtaa muut asiat. Paras laina ei välttämättä ole se kaikkein halvin pikalaina, mutta se voi olla sellainen joka tarjoaa joitakin muita etuja ja joista tarvitsee sitten maksaa vain niin pieni hinta, että se on sen arvoista maksaa näistä lainoista.