Yhdistä Lainat (2019)

  Lainojen yhdistäminen on hyvä tapa saada useampi pienempi hintava laina yhden edullisemman alle. Tässä muutamia palveluja joiden kautta se käy helposti ja ilmaiseksi ilman sitoutumista.

  Ekstraluotto

  EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Foxyrahoitus

  Foxyrahoitus

  Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Zmarta

  ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Suomilimiitti

  SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Mahdollisuutta yhdistää aikaisempia lainoja voidaan pitää kohtalaisen uutena, mutta tämä kätevä vaihtoehto on noussut erittäin suosituksi hyvin nopeasti johtuen siitä, että sen edut voivat olla hyvin merkittäviä.

  Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yleisesti sitä, että otat aikaisempia vainajan mitä sinulla on ja tämän jälkeen yhdistät ne yhden uuden lainan alle. Tämä tehdään jonkun laina paikan kautta jollain teet sopimuksen heidän kanssaan tästä lainasta ja he sen jälkeen maksavat aikaisemmat lainasi pois lyhennykset tämän jälkeen tapahtuva tähän uuteen lainapaikka.

  Miksi Yhdistää Lainat

  Harmonia syitä joiden takia voi olla fiksua yhdistää lainoja ja tämän takia riippuen siitä minkälaisia aikaisemmat lainasi ovat voi olla useampi tai yksinäistä hyvä syy.

  Yleisin syy miksi ihmiset haluavat yhdistää lainat on se, että sitä kautta voi laskea lainan kokonaishintaan. Tämä pätee erityisen vahvasti niissä tilanteissa joissa aikaisemmat lainattavat pikavippejä tai joustavuutta ja. Tällain voi olla mahdollista saada uudet lainat isomman lainan alle.

  Tässä etua tulee yleisesti siitä, että usein varsinkin netissä suuremmissa lainoista korko on pienempi kuin pienemmissä lainoissa. Tämän takia mahdollisuus laittaa useampi pieni laina yhden suuren lainan alle antaa samalla mahdollisuuden kerralla reilusti saada lainan korkoa pienemmäksi.

  Muitakin syitä kuin hinta on lainan yhdistämisellä ja yksi hyvä syy tälle on varsinkin silloin useammassa lainasi ovat eri eräpäivät. Kun saat nämä yhdellä sanalla on takaisin maksaminen lainasta paljon helpompaa kun riittää, että maksaa yhtä lyhennystä kerran kuukaudessa.

  Pahimmillaan useammalla enää kanssa tilanne voi olla silleen, että on joitakin lajeja joita pitää lyhentää kahden kuukauden välein ja toisen joita pitää joka kuukausi maksaa takaisin. Sitten kun ajatellaan, että päivät ovat elä eri päivinä niin
  Huomattavasti helpommaksi tulee kun saa yhdistettyä nämä lainat yhdenlainen.

  Lainojen Yhdistäminen

  Lainojen yhdistämisessä tarvitsee toisen osapuolen joka siis maksaa aikaisemmat lainasi pois. Aika moni kulutusluottoja tarjoava yritys antaa nykyään mahdollisuuden tehdä tämän helposti netistä heidän sivustonsa kautta kai

  Parhaat tarjoukset saatu siihen kuitenkin käyttämällä lainojen kilpailutukseen keskittyneitä sivustoja. Näiden kautta voit pyytää lainatarjouksia useammalta eri paikalta ja kysyä millä ehdoilla he antaisivat sinulle mahdollisuuden yhdistää vanhat lainat.

  Yleisesti mahdollistaa samalla hakea myös ottaa lainaa, mutta mikään pakko ei ole ottaa uusia luottoja samaan aikaan. Yleisesti mahdollista on vain myöskin yhdistää aikaisempia lainoja ja voisi sanoa, että useimmissa tilanteissa kannattaa ainakin näitä tarjouksia pyytää.

  Se mikä hyvä puoli myöskin on tässä, että kilpailuttaa lainatarjouksia on se, että se ei sido sinua eikä pakota sinua yhdistämään lainaajat jos tarjoukset ovat huonoja. Tämän takia sinulla ei ole sellaista riskiä ja ainoa mitä voit menettää oikeastaan on hieman aikaa. Kun tätä kuitenkin vertaa siihen, että säästöjä mitä voi varsinkin jos aikaisempia pikalainoja yhdistää kulutusluoton alla olla erittäin paljon niin on huomattavasti usein kannattaa yrittää ainakin katsoa minkälaisia tarjouksia saisi jos yhdistää sellainen.

  Listaltamme löydät muutamia laadukkaita ja luotettavia laina palveluja joiden kautta lainojen yhdistäminen käy helposti ja nopeasti. Suosittelemmekin siis katsomaan minkälaisia tarjouksia tai sitten muista aina se, että sinulla ei ole pakko ottaa tarjouksia vastaan jos ne eivät sinua miellytä. Koska tämä se siitä kai siinä mitään eikä myöskään maksa sinulle mitään ei ole oikein vahva ja siitä miksi ei kannattaisi käyttää 10 tai 15 minuuttia siihen, että katsoisin paljonko voisi säästää lainojen yhdistämisestä.