Vippi Vuoden Maksuajalla (2019)

Pikavippi vuoden maksuajalla voi olla monessa tilanteessa kätevä laina joka helpottaa selvästi lainan takaisinmaksua. Tässä onkin listattuna lainapaikkoja joista nykyään 2019 mahdollista ottaa pikalaina 12 kuukauden maksuajalla.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Nykyajan pikalainoista maksuajat ovat huomattavasti pidempiä kuin monissa aiempien vuosien vipeistä ja tämän takia nykyään on hyvin helppoa saada myös vippiä pitkällä maksuajalla. Pisin laina-aika mikä vika lainalle on nykyään yleisesti saatavilla on 12 kuukautta ja sellaisia lainoja on nykyään tarjolla noin puoli tusinaa.

Pikavippi 12kk

Aina ei ole helpointa kuitenkaan ottaa pikalainaa vuoden maksuajalla vaan joskus helpompi on samanlainen laina ottaa mieluummin joustoluoton. Keskimäärin joustoluoton kautta on helpompi saada näitä pidempiä maksuaikoja, vaikka se on toki pikalainan avulla mahdollista. Toisaalta myöskin pidempi maksuaika voi olla joissakin tapauksissa parempi ottaa erityisesti luottojen kanssa josta kohta enemmän.

Pikavipeissä maksuajat ovat tavallisesti olleet melko lyhyet ja paljolti tämä on johtunut siitä, että useimmat vipit ovat kohtalaisen pieniä. Nykyään kuitenkin kuin pikalainan koko voi olla tavallista suurempi niin on hyvin ymmärrettävää miksi niissä on myös mahdollisuuksia saada pitkä maksuaika. Tämä mahdollisuus on kuitenkin samalla levinnyt myös pieniin lainoihin ja aivan mahdollista on saada esimerkiksi 300 euron pikavippi 12kk maksuajalla.

Joustoluottojen avulla on usein mahdollista metrin paljon säätää laina maksuaikaa ja ellei kyseessä ole aivan minimiin luvatta niin usein maksuaika on mahdollista saada ainakin vuoden mittaiseksi. Joustoluottojen kautta tällainen pitkä maksuaika tarjoaa sen ero verrattuna pikavippeihin, että sitä kautta siinä on, koska tahansa mahdollisuus maksaa laina pois etuajassa tai lyhentää sitä nopeammin kuin olit ajatellut. Jos tämmöinen mahdollisuus sinulle tulee niin silloin voi olla hyvin mahdollista, että joustoluotto tulee pikavippiä edullisemmaksi tavaksi ottaa lainaa pitkällä maksuajalla.

Pikalaina Vuoden Maksuajalla

Perinteisiä pikavippejä ennusteen tarjota vuoden maksuajalla joskin näitä on joitakin tuolla tarjolla. Keskimäärin voisi kuitenkin sanoa, että huomattavasti helpompi tapa on saada pieni laina vuoden maksuajalla ottamalla se joustoluoton. Jos käytät joustoluottoa kuten pikalaina eli nostat sen kerralla ja muuten samalla tavalla niin yleisesti ei ole käytännössä niin eroa sen suhteen, että onko kyseessä luotto vai laina.

Joustoluotto vuoden maksuajalla vai kuitenkin olla hieman vaikeampi hinnoitella sillä luotoista hinnoittelu rakenne on monimutkaisempi kuin pikavipeissä. Esimerkiksi monissa luotoista on useampia koiria kun taas pikalaina saa yleensä korko on ainoa kustannus mikä näistä lainoista tulee. Sinällään tämä tekee hintojen vertailuun vielä vaikeammaksi jos laina-aika on alle vuoden. Tässä mielessä laina vuoden maksuajalla on useimmiten helpompi ottaa myös luoton kautta sillä esimerkiksi todellinen vuosikorko lukemaan the tarkan arvon jota myöten on helppo vertailla erilaisten lainojen hintoja.

Riippuu kuitenkin myös siitä kuinka suurta lainaa vuoden maksuajalla sinä oikein haet. Joissakin tapauksessa kulutusluotto vai myöskin lasta paras tapa tällainen lainaa ottaa jos lainaa tarpeeksi suuri. Toisaalta taas s-laina mitä haet on hyvin pieni niin on mahdollista, että joustoluoton kanssa tai esimerkiksi ei olisi mahdollista saada tarpeeksi pitkä laina-aika sillä. Ainakin taas sadan euron pikavippi on mahdollista 12kk maksuajalla saada jollain hyvään tietää, että tämä ainakin on mahdollista jos muuten tuntuisi pienen lainan saaminen pitkällä maksuajalla vaikealta .Kin useimmiten kuitenkin jos otetaan vippiä vuoden maksuajalla niin kyseessä ei ole ihan minimaalinen laina. Lainan koko on tälleen yleensä ainakin tuhat euroa, mutta toki on mahdollista tätä pienempiä lainoja myös pitkällä maksuajalla ottaa. Kuitenkin useimmiten puhutaan jo ja mä suurimmista lainoista kun maksuaika on näin pitkä.

Vippi 12Kk

Kun otat tällaista vippiä jossa maksuaikaa näin paljon kannattaa huomioida entistä selkeämmin, että mikä on lainan korko. Ongelmana tässä voi olla myöskin se, että monet pikalainat ja vastaavat lyhytaikaiset lainat on suunniteltu nopeasti takaisin maksettaviksi jonka takia niiden vuosikorko voi olla aika korkea. Tämän takia edullista lainaa hakevalle voikin usein tuolla järkevämmäksi ottaa kulutusluotto jos laina-aika on vuodenkin mittainen.

On kuitenkin monia vaihtoehtoja joiden kautta voit hakea lainaa 12kk maksuajalla ja sen takia olemme listalle liittyneet jotakuinkin melkein kaikki tämän ehdon täyttävät lainat joita olemme löytäneet. Parasta on ehkä, että tiedät suunnilleen minkälainen laina vastaisi sinun tarpeitasi ja katsot listalta niitä ehdokkaita jotka tämän ehdon täyttävät. Koska tarpeet vaihtelevat tämänkin ehdon mukaan sen verran, että meidän on vaikea tietää minkälainen sitä olisi paras sinulle suosittelemme, että yrität mahdollisimman hyvin itse selvittää listalta löytyy pienlainoja ja katsoa miten ne muuta ehdoiltaan ja hinnaltaan sopivat siihen mitä olet hakemassa.