Vakuudeton Kulutusluotto (2020)

  Vakuudettomia kulutusluottoja haettaessa kannattaa selvittää miten ne sopivat tarpeisiisi ja mikä niiden hinta on. Tässä muutamia laadukkaita kulutusluottoja jotka ovat sieltä edullisemmasta päästä ja jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin.

  Kulutusluottoja tarjotaan netissä nykyään erittäin paljon ja monet pankit ovat alkaneet tarjoamaan näitä luottoja. Tarjonnan puutteesta ei voi siis valittaa jos on hakemassa kulutusluottoa vain enemmän kohteen ajan mietinnässä se, että mistä saa parhaan kulutusluottoa omaan tilanteeseen.

  Kulutusluotto Ilman Vakuuksia

  Kulutusluotot ovat keskimäärin suurempia lainoja kuin pikavipit ja usein jos ei ole tällaista vastaanottamassa niin puhutaan ainakin viidensadan euron lainasta. Moneen kulutusluotto nykyään monen tuhannen euron laina ja siinä mielessä kulutusluotot voivat olla äärimmäisen suuriakin lainoja.

  Teoriassa on myös mahdollista ottaa hyvin pieniä lainoja kulutusluotoista sillä ne toimivat tililuoton tavalla. Tämän takia, vaikka itse kulutusluotto ei usein suoraan saa kovin pienistä summista on mahdollista avata luottotili ja käyttää sitä vain sen verran kuin haluaa. Tätä kautta onkin mahdollista ottaa, vaikka sadan euron kulutusluotto jos niin haluaisin. Usein se ei kuitenkaan vaivan mukaan kannata sillä pienissä lainassa pikavipit ovat usein edullisia paljon helpompi alainen.

  Netissä toimivat kulutusluotot ovat kuitenkin järjestää vakuudettomien luottojen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kun haet tällaista kulutusluottoa niin sinun ei tarvitse lainan pantiksi antaa mitään tavaraa tai irtaimistoa. Tämä vakuuksien puute koskee jotakuinkin kaikkea netissä tarjottavia lainoja sillä jos niitä pitäisi hakea vakuuksien kanssa oli sitten melko mahdotonta tehdä suoraan netin kautta. Yksi isoimmista eduista mitä koskee myöskin kulutusluottoja on se, että niitä voi hakea ihan suoraan vai netin kautta ilman, että tarvitsee itse mitään asiaa käydä niin fyysisesti hoitamassa.

  Vakuudettomat Kulutusluotot

  Vakuuksien poisjääminen tuo kuitenkin sellaisen asian mukaan, että se nostaa samalla luotan hintaa. Kun vainaja ei saa vakuuksia lainan ettei ne ovat suuremmassa riskissä sen kanssa, että mitä heille käy jos et maksa lainaa takaisin. Koska tämä nostaa heidän riskejä no niitä myöskin samalla pyydettävä hieman suurempaa korkoa näistä luotoista. Kin nykyään on kuitenkin mahdollista saada hyvin edullisia lainoja netistä ja siinä mielessä se lisähinta mikä tästä tulee ei välttämättä ole kovin suuri. Nykyään on mahdollista saada verkosta suoraan kulutusluotto alle 10 prosentin korolla joten siinä mielessä välttämättä tällaisen luoton hinta ei ole kovin suuri.

  Tähän vaikuttaa kuitenkin selvästi myöskin se, että kuinka suuresta luotosta puhutaan. Jos kyseessä on hyvin suuri kulutusluotto niin pienet erot koroista tietenkin vaikuttavat sitten aika paljon. Tämän takia voi olla järkevää jos näkee hyvin pikalainaa ehkä pyytää sitä kuitenkin pankista, vaikka se on muuten hitaampaa ja hieman vaivalloisempaa. Nopeimmat lainat eivät nimittäin use tule pankin kautta.

  Parhaat vakuudettoman kulutusluoton saa kuitenkin ehkä myös siten, että kilpailuttaa lainan saa. Tämä tarkoittaa sitä, että tiettyjen palvelujen kautta pysty täyttämään yhden lainahakemuksen joka sen jälkeen lähetetään eteenpäin sitten moneen laina paikkoihin. Tämän jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia monista eri paikoista ja sen jälkeen vertailet niitä sitten hyvin helposti keskenään. Voit sen jälkeen lopulta valita parhaan tarjouksen tai jos tarjoukset ovat sellaisia mitä en oikein halua käyttää niin sinun ei ole pakko myöskään niistä mitään ottaa.

  Ongelmana on usein se, että jos vertaillaan kulutusluotto ilman vakuuksia niin hinta on etukäteen hieman vaikea määritellä. Monissa luotoista nimittäin itse luoton korko määräytyy aika pitkälti sen mukaan mikä sinun raha tilanteesi on. Nettisivuilla monet luottoja tarjoavat firmat lupaavat ihmettä korkoon esimerkiksi 10 ja 30 prosentin väliltä. Haarukkaan kuitenkin usein aika suuri ja sen takia on parempi kilpailuttamisen avulla selvittää ihan, että mikä se tarkka korko olisi eri laina paikoista. Tämä on se iso syy miksi tätä suositellaan ja miksi se on usein paras tapa saada paras kulutusluotto ja samalla usein myöskin edullisin kulutusluotto.