Remonttilaina (2019)

  Mikäli haluat lainaa remonttia varten voi remonttilaina olla juuri sitä mitä tarvitset. On monia eri tapoja ottaa remonttilaina ja tässä muutamia käteviä luottoja joita netistä ovat nykyään helposti hakea tähän tarkoitukseen.


  Remontointi on usein kallista hommaa ja moni ottaa lainaa sitä varten. Remonttiin koot voivat vaihdella paljon, mutta usein puhutaan tuhansien tai 10 tuhansien eurojen lainasta joita tarvitaan remontoinnin eteen.

  Remonttilainaa on tietyllä tavalla usein kohtalaisen suuri laina jossa vakuuksien kanssa kikkailu voi joskus olla mahdollista. Osaltaan useat remontit mitä asunnoille tehdään ovat sellaisia, että ne nostavat samalla sen arvoa. Tämän takia esimerkiksi jotkut pankit voivat antaa remonttilainaa melko samalla ajatuksella kuin jos haettaisiin muuta vakuudellista lainaa.

  Remonttilaina Netistä

  On kuitenkin muitakin keinoja saada lainaa remonttiin ja yksi melko suosiota kasvattanut tapa on ottaa kulutusluotto tähän tarkoitukseen. Kulutusluotto ei sinällään ole suunniteltu mitenkään erityisesti remontointi, mutta, koska se on yleisesti tarjolla oleva vakuudeton luotto jota nykyään tarjotaan hyvin suuriin summiin asti niin sitä voi aivan hyvin käyttää remonttiin jos sitä haluaa niin tehdä.

  Suurempia luottoja vahvassa taloudellisessa tilanteessa on nykyään verkosta saatavilla usein myös kohtalaisen edullisella korolla jonka takia tämä on usein ihan mielenkiintoinen vaihtoehto perinteitä remonttilainan sijasta. Kulutusluotoista nousee tiettyjä etuja mitä esimerkiksi pankista haettavalla lainalla ei aina ole joista merkittävin on ehkä osin se, että lainaa saa helpommin ja nopeammin.

  Joissakin tapauksessa pankista saatava remonttilainaa myöskin hinnaltaan hyvin lähellä sitä mikä kulutusluoton korvaukset olisi ja varsinkin pienempien lainojen kohdalla ero loppuu hinnassa ei välttämättä ole kovin suuri.

  Remonttilaina Vai Luotto

  Pankista haetaan ammattilainen kuitenkin ehkä edelleen voittaja jos hintaa se mitä eniten tarvitaan. Edullisuudesta nämä lainat ovat usein vielä edullisempia kuin mitä kulutusluottoa mahdollista saada, mutta itäosan edelleen näistä se ehkä suurin ongelma. Tämä mahdollisuus kuitenkin antaa usein ehkä paremman tilaisuuden neuvotella tarkemmin lainan ehdoista jota ei aina voi ihan samalla tavalla tehdä kulutusluoton kanssa.

  Riippuu toki myöskin remontin korostaa, että minkälaisessa muodossa kannattaa lainaa remonttia varten ottaa. Sekä remonttilaina, että kulutusluotto sisältävät omat vahvuutensa ja siinä on näiden väliltä valinnan tekeminen kertoo osittain myös siitä mitä sinä oikeasti arvostat. Laadukas kulutusluotto ja remonttilaina voivat olla melko lähellä nykyään kuitenkin toisinaan jonka takia välttämättä hirveitä kompromisseja ei tarvitse tehdä näiden väliltä. Kuitenkin aina jotakin täytyy saada tai menettää jotta tällaisen laina valinnan tekee. Pikalaina taas on useimmissa tilanteissa riittämättömän pieni laina tähän tarkoitukseen.

  Usein tilanne on myös se, että jonkinlainen luotto verkosta helpommin saatavilla kuin remonttilaina ja on mahdollista, että sellaista sinulle myönnetään myös tilanteissa joissa muuten olisi lainaa pankista hyvin haastavaa saada. Hyvä idea voikin olla esimerkiksi pyytää lainatarjouksia palvelujen kautta ja katsoa minkälaisella korolla sille annettaisiin luottoa netistä. Tämä ei maksa sinulle itsellesi mitään eikä tämän vertailun teettäminen sido sinua ottamaan mitään esto lainasta. Tämä vai kenellä hyvä tilanne katsoa ainakin mikä vaihtoehtoja sinulle annettaisiin ja kannattaako mielummin ehkä kuitenkin hakea lainaa pankista sitten. Se mistä saa lainaa edullisella korolla voi nimittäin vaihdella reilusti tilanteenkin mukaan.

  Usein varsinkin erittäin suuria remonttien kanssa tavallinen remonttilaina voi olla selvästi parempi vaihtoehto, mutta jos puhutaan pienemmistä pinta remonteista niin vaihtoehdot voivat joskus kääntyä jopa kulutusluottojen puolelle. Tilanteet ovat kuitenkin yksilöllisiä jonka takia kannattaa mielestämme ehkä katsoa minkälaisia lainatarjouksia olet saamassa ja miettiä niiden osalta sitten se mistä laina kannattaa ottaa. Tietyt lainat voivat olla paljon parempia ja siinä mielessä paras tilanne tulee usein silloin kun on selvittänyt mahdollisimman monta lainatarjousta. Tällainen helppo sitten tietää mitä on tarjolla ja tehdä valintaa niiden perusteella sen sieltä ehkä tarvitsisi arvuutella tai pohtia sitä, että mikä olisi mahdollista edes saada.