Pikavippi Pitkällä Maksuajalla (2018)

Pikavippi Pitkällä Maksuajalla

Suurin etu siitä että ottaa pikavipin pitkällä maksuajalla on usein se, että lainan kuukausilyhennys laskee paljon pienemmäksi. Tämä on usein pakkokin tehdä, varsinkin jos haetaan yhtään isompaa lainaa.

Onneksi tämänlaisia vippejä on tarjolla todella paljon, ja monet niistä ovat jopa melko edullisia. Jos haet tämän tyylistä lainaa tai vippiä, niin tässä muutamia suosikkejamme sekä lista muistakin mahdollisista lainapaikoista joista olet ehkä kiinnostnut.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 3000€
 • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Pikavippi Pitkällä Maksuajalla

Pikalainat pitkällä maksuajalla eivät ehkä moneltakaan tavalta eroa niin paljon muista pikavipeistä. Usein niissä on vain pidempi maksuaika, joka sitten on monille houkutteleva. Voisi kuitenkin väittää, että usein ihmiset mieluusti ottavat tämän tyylisiä lainoja, sillä näiden takaisinmaksaminen on ihan erilaista touhua kuin jos maksuaika on lyhyt. Mitä pidempi laina-aika vipillä on, sitä pienempi on sen kuukausilyhennys. Ja moni ottaa mielummin vipin pienellä lyhennyksellä kuin sellaisen joka pitää maksaa takaisin isoissa erissä.

Toinen iso etu mikä tästä tulee on se, että tälläisen vipin voi saada usein helpommin kuin toisenlaisen pikalainan. Kun kuukausilyhennys on pienempi, usein jopa selvästi, niin myöskin lainaa voidaan usein turvallisemmin mielin asiakkaalle lainata. Tämän takia monille, varsinkin jos rahatilanne on heikompi tai muuten vaikuttaa henkilö ehkä hieman riskialtiimmallta lainaajalta, on helpompi heillä paljonkin saada pikavippi pitkällä maksuajalla verrattuna muihin tarjouksiin.

Yksi asia mikä on myöskin aika mielenkiintoinen on se, että vipit pitkällä maksuajalla eivät välttämättä ole mitenkään suuria. On ihan mahdollista saada myöskin pieni pikavippi pitkällä laina-ajalla jos niin tahtoo. Esimerkiksi Lainaston kautta 100e pikalaina 12kk maksuajalla on mahdollista saada jos niin tahtoo. Monesti kuitenkin keskimäärin nämä pikavipit ovat hieman suurempia ihan siitä syystä, että jos otat oikein pienen vipin, sellaisen jonka voit maksaa takaisin kuukaudessa, on se usein mahdollista saada ilman korkoa. Noissa lainoissa kun laina-aika on keskimäärin ihan äärimmäisen lyhyt. Ihan tämän takia kaikkein pienimmät vipit otetaan usein tuossa muodossa.

Pikalainat Pitkällä Maksuajalla

Omalta kantilta kannattaa kuitenkin olla tarkempi lainan koron ja hinnan muodosta, kun hakee tälläisen pikalainan. Nimittäin kun laina-aika on pidentynyt, niin se kertoo myöskin eroja lainan korossa suuremmaksi. Tämän takia jos otat kallimman lainan pidemmällä maksuajalla, niin se tulee myöskin selvästi kalliimmaksi kuin jos korko olisi pienempi. Ero jää paljon vähemmäksi jos laina on pienempi tai jos se maksetaan takaisin nopeasti.

Tämän seurauksena onkin erittäin hyvä merkki, että luet tätä vippivertailua. Koska usein on aika vaikea saada kilpailutetta pikavippejä, ellei sitten ole ottamassa suurempaa lainaa, niin usein nämä pikavippivertailut ovat melkein ainoita keinoja tätä halpaa lainaa etsiä. Olemme tehneet parhaamme tämän sivuston kanssa että tämä kävisi helposti, mutta joudut kuitenkin tämän takia myöskin itse käyttämään hieman enemmän vaivaa tähän kuin jos voisit suoraan jättää vertailun muille.

Uskomme myöskin kuitenkin, että kun valitset viisaasti lainan pitkällä maksuajalla, olet siitä todella paljon tyytyväisempi kun sitä makselet takaisin. Nimittäin se on myöskin totta, että kun saat lainan halvemmalla, niin sen lyhennykset ovat myöskin tämän takia sitten pienempiä. Tämä auttaa siis kahdelta kantilta, ja onkin tavallaan toinen keino pitää lyhennykset pienempinä. Kuitenkin koska lainan korkoon on usein vaikeampi vaikuttaa, ja vaikutukset ovat myöskin usein paljon rajallisemmat, on laina ajan pidennys usein kuitenkin se paras keino tässä onnistua. Ja juuri sen takia laadimmekin tämän vertailun pikalainoista pitkällä maksu ajalla.

Vastaa