Pikavippi 50e (2020)

  50 euron vippi on kohtuullisen suosittu lainamäärä, joka kärsii kuitenkin jonkin verran samasta ongelmasta jota käsittelimme jo 20e lainaa käsittelevässä artikkelissa. Se on nimittäin hieman vaikeampi löytää sen pienen koon vuoksi.

  Nimittäin monissa vipeissä pienin lainakoko on 100 euroa, ja tätä pienempiä on tarjolla paljon vähemmän kuin mitä sitten tätä suurempia on. Joitakin vippejä voi kuitenkin saada tätä pienemmin summin, ja on toisia keinoja saada tämän kokoinen laina jos niin tahdot. Tässä artikkelissa käsittelemmekin kummatkin tilanteet.

  Ja niitä jotka hakivat tästä suosituksia, on tässä muutamia 50e lainoja joista itse pidämme.


  Ferratum antaa mahdollisuuden avata luottotili netissä ilman kustannuksia ja tehdä sieltä ensimmäisen noston myöskin ilman mitään kuluja.

  Uudet asiakkaat saavat myöskin jopa 30 korkovapaata maksuaikaa, jonka takia Ferratum onkin yksi parhaista lainapaikoista juuri kun haet pienempää vippiä tai lainaa kohtalaisen lyhyellä maksuajalla

  Ferratum
  • Lainaa 10 - 2000 €
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
  • Asiakaspalvelu auki 24/7
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa uusille asiakkaille

  Pikalaina 50e

  50e pikavippi voisi paperilla kuullostaa parhaalta tavalta tämä summa lainata, ja näin se olisikin jos sitä olisi yleisesti tarjolla. Suurin ongelma tässä tuleekin juuri tarjonnan osalta, sillä vaikka tätä on tarjolla jonkin verran, on määrä paljon pienempi kuin 100e pikavipin kohdalla.

  Tällöin yleisesti on pari tapaa miten voi edetä. Voit etsiä listaltamme ne muutamat paikat mistä on mahdollista ottaa 50e vippi, tai sitten katsoa laajemman listan ja hakea itsellesi 100e pikalaina. Ensimmäinen näistä voi tuntua selvästi paremmalta, mutta ei sitä välttämättä ole.

  Nimittäin hintaero 50 ja 100 euron lainojen välillä on hyvin pieni, kun lainan valitsee oikein. Lisäksi olettaen että laina-aika on lyhyt, on ero usein vain muutamia euroja.

  Lisäksi kannattaa huomioida, että 100e pikalaina on mahdollista saada tietyistä tarjouksista uutena asiakkaana ilman korkoa, ja 50e pikalainaa taas ei ole. Tätä kautta onkin mahdollista, että se suurempi laina olisi halvempi lopulta.

  Pikavippi 50e

  Kumpikin tapa on kuitenkin toimivia. Ne eivät ole kuitenkaan ainoita ratkaisuja tähän ongelmaan, sillä on olemassa myös kolmas keino jota kautta voit hakea 50e lainaa netistä.

  Lainaa 50e heti

  Pikavipin ja pikalainan ohella tarjolla on myös luottoja. Näistä suosituimpia ovat kulutusluotto ja joustoluotto.

  Teoreettisesti ne toimivat kumpikin kyllä, jos tahtoo lainata vain 50€, vaikka ne onkin ehdottomasti suunniteltu enemmän suurempiin lainoihin. Ne kumpikin antavat kuitenkin mahdollisuuden nostaa lainaa erissä, ja näiden erien suuruutta ei usein ole tarkemmin rajattu.

  Mahdollista onkin täten avata luottotili, ja nostaa sieltä 50 euroa, ja jättää loput käyttämättä. Tämä onkin sinällään aika helppo tapa saada 50e laina suoraan, usein helpommin kuin jos alkaa sitä etsiä pikavippinä.

  Se mikä tässä on kuitenkin se heikkous on sen saamisen helppoudessa. Nimittäin jos haet suoraan 50 euron vippiä, ei nyt vaadita kovin kummoista taustaa jotta sen voi saada. Yleensä lähinnä luottotietojen puute voikin tämän estää.

  Pikavippi 50e 2019

  Sen sijaan kun haet 50e kulutusluottoa, et voi sitä siis hakea suoraan. Joudut avaamaan luottotilin, jossa luottoraja on pakostakin usein tätä selvästi suurempi. Joustoluotossa se on usein ainakin 500 euroa, ja kulutusluoton kanssa usein ainakin 2000€.

  Täten on selvää, että lainaa ei tätä kautta saakkaan yhtään niin helposti. Varsinkin kulutusluoton saaminen voi olla hyvin hankalaa. Vaikka tahtoisit vain 50 euroa, joudutaan hakemuksesi käsittelemään samalla vakavuudella kuin jos tahtoisit saada 2000€ lainan. Sillä ainahan on mahdollista että sinä sen käyttäisit kokonaan vaikka mitä sanoisit.

  Tämä onkin se suurin syy, miksi suosittelen yleisesti ottamaan mielummin 50e pikavipin tai vaikka sen 100e pikalainan. Sen saaminen on nimittäin paljon helpompaa, ja kun vertaa säästöä mitä voi joskus saada luoton kautta, ei se useimmiten ole vaivan väärti.

  Lisäksi jos oikeasti tahdot saada 50 euroa kaikkein halvimmalla, niin koroton pikavippi on se paras ja edullisin laina tällöin. Kyllä, joudut ottamaan tällöin 100 euroa vippiä, mutta se on kuitenkin aika pieni miinus kun siitä ei oikein lisäkulua tule. Toki voit myös luottoa käyttää, mutta se onko se kannattavaa, se on ihan sinun päätös.