Pikavippi 300e (2018) – Lainaa 300€ Heti

Pikavippi 300e Osamaksulla

Joiltakin osin 300e lainan ottaminen tuo haasteita, joita ei vielä esimerkiksi 100e lainan ja 200e vipin kanssa tule niin usein vastaan.

Suurin yksittäinen tekijä on varmaankin se, että siinä missä satasen lainan voi moni vielä maksaa takaisin kuukauden sisällä, ja sama pätee vielä aika moneen 200 euron lainankin kanssa, on tämä määrä selvästi pienempi kun lainasumma nousee 300€. Tämän takia moni ensilainaajille avoin lainatarjous onkin jo vaikeampi käyttää.

Tätä lukuunottamatta on kuitenkin 300 euron lainaaminen onneksi usein melko samanlaista kuin jos kyseessä on pienempi laina. Tässä onkin tarkemmat ohjeet ja vinkit, kun haet 300e vippiä.

Jos jos kaipaat vain suosituksia parhaista 300e lainoista, on tässä listaamiamme ehdotuksia:

 

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 3000€
 • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Katso myös tämä laajempi listaus…

Lainaa 300e Edullisesti

300€ on pääsääntöisesti mahdollista lainata paria kautta, joko lainana (vippinä) tai sitten luottona. Kummallakin näistä on omat etunsa, jonka takia päätös pitäisikin tehdä omien tilanteiden ja halujen mukaan. Ei ole niin sanotusti yhtä oikeaa vaihtoehtoa.

Useimmiten on kuitenkin 300e pikalainalla sellaisia etuja, joiden takia se on se suositumpi laina. Tässä ohjeessa käsittelemme kummankin vaihtoehdon, mutta jos sinulle ei oikein selviä mikä on paras laina, niin useimmiten jos valitsee pikavipin niin ei mene pahasti metsään oikein koskaan tässä kokoluokassa.

300e Pikavippi Heti

300e pikavippi on monesti se oletusarvo, ja tiedän että monet lainavertailut joissa on 300 euron lainoja vertailtu onkin hyvin vippipainoitteisia. Osittain tämä johtuu siitä, että pikavipit ovat vanhempia ja paremmin tunnettuja lainoja, mutta syynä on myöskin kuitenkin se, että pikalainat soveltuvat erityisen hyvin alle 500 euron lainoihin.

Paras 300e pikavippi on ehdottomasti ilmainen, mutta kuten alussa jo sanottua, ei kaikilla ole mitenkään mahdollista ottaa tälläistä lainaa. Näissä nimittäin se laina-aika on kuitenkin vain 30 päivän mittainen. Sen jälkeen pitäisi koko laina olla maksettuna takaisin. Jos tämä ei kuitenkaan ole ongelma, on tälläinen koroton vippi ehdoton suosituksemme.

Onneksi tilanne on kuitenkin myöskin sellainen, että myöskään maksullinen 300e laina ei maksa niin paljoa kuin moni pelkää. Varsinkin jos saa pidettyä laina-ajan kohtullisena (1 – 3 kuukautta), niin tälläinen vippi oikein valittuna ei kauheasti maksa.

Jos kuitenkin tahtoo enemmän maksuaikaa, on mahdollista saada myöskin 300e pikalaina vuoden maksuajalla. Sinällään aika harvoin tälle on ehkä kuitenkaan tarvetta, jonka takia toinen suosittu pidempi laina-aika on 6 kuukautta.

Joustoluotto 300€

Luottojen puolelta taas tarjokkina on useimmiten joustoluotto, joskin kulutusluotto on mahdollista saada myöskin, joskin sen saanti on vieläkin vaikeampaa johtuen korkeammasta luottorajasta.

Joustoluotto eroaa pikavipistä lähinnä siten, että lainan voi nostaa erissä, ja tämän lisäksi maksuaikaa ei sidota aikatauluun niin tarkkaan kuin tehdään vippien kanssa. Se kuinka paljon näistä on iloa 300e lainan kanssa on ihmisestä riippuvainen, mutta useimmiten nämä ovat iloja vasta kun laina on hieman tätä suurempi.

Joustoluotto maksetaan takaisin nimittäin siten, että lainalla on jokin määrätty minimimäärä, jonka verran sitä pitää lyhentää joka kuukausi. Tämä vaihtelee aika paljon eri lainapaikkojen välillä, mutta ideana on sitten, että tämän jälkeen, kun tämä lyhennys on maksettu, on sallittua lyhentää lainaa myös tätä nopeammin ihan vapaasti. Tämä on useimmiten paras vaihtoehto heille, joiden käteenjäävä rahamäärä per kuukausi vaihtelee reilummin.

Joustoluoton suurin heikkous on kuitenkin 300 euron lainoissa useimmiten niiden kulurakenne. Lainasta veloitetaan lähes aina kaksi kulua pelkän koron sijaan, nostokulu + korko. Korko on yleensä pienempi kuin pikavipissä, mutta nostokulu voi olla helposti jopa 15% lainatusta summasta.

Todellinen vuosikorko voi näillä lainoilla usein olla aika samanlainen, mutta koska nostokulu veloitetaan heti, on se huono jos laina-aika on lyhyt. 300e joustoluotto ei ole ehkä niin huono vaihtoehto jos maksuaikaa ottaa vuoden, mutta lyhyellä se tulee reilusti kalliimmaksi kuin pikavippi.

Tänäpäivänä on kuitenkin olemassa myös monia 300e luottoja, joissa ensimmäisen noston saa tehdä ilman nostokulua, ja sille voi myös lisäksi saada 30 päivän korottoman maksuajan. Tällöin tämä luotto onkin paljon parempi, ja tämä on yksi niistä tilanteista jolloin 300e vippi ei ehkä ole niin hyvä kuin luotto. Muutoin kuitenkin 300e pikalaina päihittää yleisellä tasolla luotot. Poikkeuksia voi kuitenkin joskus omaan tarpeen mukaan tulla.

300e lainaa hakiessa on kuitenkin usein järkevää katsella pikavippejä, ellei sitten tiedä miksi on hakemassa joustoluottoa. Ilmaisuus on vahva peruste, mutta toisaalta korottomia pikavippejäkin on tarjolla.

Jos nämä pitäisi laittaa järjestykseen, niin lainan valinnassa kannattaisi ehkä keskiarvollisessa tilanteessa noudattaaa jotakuinkin seuraavanlaista listausta:

 1. Korottomat / Nostokuluttomat lainat
 2. Lyhytaikaiset pikavipit
 3. Pidempiaikaiset pikalainat
 4. Joustoluotot

Vastaa