Pikavippi 20v (2018) – Lainaa 20 Vuotiaalle Helposti

Pikavippi 20v

20 vuotiaalla on enemmän valikoimaa pikavippien ja muiden nettilainojen kohdalla kuin nuoremmilla lainaajilla. Samalla kuitenkin valikoima on selvästi pienempi kuin 21 vuotiaalla, sillä moni lainapaikka on nostanut ikärajansa tähän vuosien varrella.

Koska toiset pikavipit 20 vuotiaille ovat myöskin selvästi parempia keskimäärin kuin toiset, halusimme nostaa esille muutamia suosikkejamme, sekä niiden perään luoda laajemman vertailun mitä kautta voit katsoa helposti juuri sinun tilanteeseesi sopivan pikalaina tai nettilainan.

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Pikavippi 20v

Pikalaina 20 vuotiaalle on keskimäärin aika helppo saada. Se ei vaadi useinkaan kovin paljoa, erityisesti jos et ole hakemassa kovin suurta pikalainaa. Useimmiten riittää, että omaat jonkinlaisen työpaikan ja tulot, joiden kautta voit tämän maksaa takaisin. Kuitenkin muutamia vippejä on myöskin mahdollista saada vaikka olisi työttömänä tai opiskelijana. Tällöin kuitenkin on selvästi tiukemmin rajattu myöskin se, että paljonko vippiä voi oikein saada. Useimmiten voisi sanoa, että yli 300 euron pikalaina on jo aika vaikea saada työttömälle.

Valikoiman suhteen taas tilanne on myöskin aika se, että tarjontaa on kyllä tarpeeksi. Aluksi sanoimme että näitä pikavippejä 20v ei ole olemassa niin paljon kuin ehkä hieman iäkkäämmille, mutta kuitenkin useimpiin tarkoituksiin voisi sanoa, että niitä on kuitenkin aivan riittävästi. Varsinkin kun pitää mielessä että suurin osa pikavipeistä mitä haetaan netin kautta on pienempiä, niin useimmiten tämä tarjonta on aivan riittävää.

Yksi miinus on kuitenkin kun haet pikavippiä 20v ikärajalla. Se on se, että monissa ilmaisissa ja korottomissa pikavipeissä ikäraja on korkeampi. Tämä onkin ehkä se suurin miinus, joskin tässäkin ikäluokassa on kyllä olemassa muutamia pikavippejä joita on mahdollista saada ilman korkoa. Kuitenkin useimmiten niiden ikäraja on nykyisin 20 vuotta.

Pikavippi ei myöskään ole ainoa keino hakea lainaa 20 vuotiaalle. Toinen aika suosittu on joustoluotto, joka onkin ehkä se lähin kilpailija pikavipeille. Nämä lainat usein ennen kulkivat nimellä pikaluotto, mutta nykyään ne usein ovat muuttuneet joustoluotoiksi.

Se mitä eroa näillä luotoilla ja pikavipeillä on on se, että luottoa voit nostaa erissä. Mutta ehkä se isompi ero on vielä se, että joustoluotto 20v ei omaa mitään kiinteää maksuaikaa, joka sovittaisiin samalla tavalla etukäteen kuin pikalainan kanssa. Sen sijasta siinä on ns. joustava maksuaika. Voit lyhentää lainaa nopeammin jos niin tahdot, tai sitten maksaa vain hyvin pieniä lyhennyksiä. Lisäksi ehkä parhainta tässä on se, että tätä lukemaa voi vaihdella vapaasti kuukaudesta toiseen.

Jos haet lainaa 20v, niin tarjolla onkin useampia vaihtoehtoja. Myöskin joitakin kulutusluottoja on mahdollista hakea 20 vuotiaalle, ja tätä kautta joskus saada melko suurenkin lainan. Kulutusluotto onkin usein hyvä idea jos haet suurempaa lainaa, sillä keskimäärin näissä on pienempi korko kuin näissä lainoissa joita on laadittu enemmän pieniin tarpeisiin. Kuitenkin nuorella hakijalla on usein se tilanne, että kun kulutusluotoissa lainan todellinen korko riippuu hakijasta, tulee heille usein isompi korko kuin vanhemmalle hakijalle samassa taloustilanteessa.

Usein tämän takia, vaikka suosittelenkin tätä laajemminkin, niin nuoren juuri on fiksuinta kilpailuttaa lainansa kun sellaista on pohtimassa. Tämä on harmillisesti mahdollista vain jos haet yleensä yli 500e lainaa, mutta aina kun se on mahdollista, on se aika fiksua kyllä tehdä jos vain aikaa on. Tätä kautta saat nimittäin todellakin selville sen, että mistä saisi halvimman pikalainan tai luoton itselleen. Usein tämä ei ole niin mahdollista jos hakee vain pikalaina 20v lainoja, mutta luottojen kanssa tämä tulee useammin mahdolliseksi. Tällöin myöskin kun laina kasvaa suuremmaksi, kannattaa tämä ehdottomasti tehdä.

Vastaa