Pikavippi 20e (2018)

Pikavippi 20e

Pieniä vippejä tahdotaan ottaa yleensä paljon enemmän netistä kuin suuria lainoja, joka näkyy myös lainatarjonnassa. Suurin osa nettilainoista onkin ollut jo vuosien ajan pieniä, ja vasta aivan viimeisten vuosien aikana ovat isommat lainat tulleet enemmän tarjolle.

Vaikka 20 euron vippi on mahdollista saada ja on hyvin pieni, se on ehkä jo niin pieni että kovin moni ei sitä enään ota. Tämän takia osittain myös sen saaminen on hieman vaikeampaa kuin mm. 100e pikavipin. Monissa vippipaikoissa onkin vaikea saada alle 100 euron lainaa.

Tällöin on pari keinoa saada lainaa, josta kummankin käsittelemme tässä artikkelissa. Mutta sitä ennen anname suosituksiamme niille jotka tulivat hakemaan vain niitä.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 3000€
  • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Katso myös tämä laajempi listaus…

Pikalaina 20e

Teoreettisella ja käytännönkin tasolla 20e vippi olisi kätevä tapa tämä summa lainata. Ongelma on kuitenkin enemmänkin se, että mistä ihmeen vippimestasta olisi mahdollista näin pieni vippi oikein saada?

Yleisin minimisumma mitä pitää vähintään lainata on 100 euroa, ja tätä pienempiä lainoja tarjotaan pikavippinä hyvin harvassa paikassa. Tällöinkin rajana on usein 50 euroa, eikä täten oikein ole mahdollista suoraan ottaa 20e pikavippiä.

Yksi keino millä tämän ongelman voi ratkaista on ottaa 100e pikalaina. Tämä voi kuullostaa hieman tyhmältä, ottaa näin paljon suurempi laina kuin mitä oikeasti tarvitset. Kuitenkin on muutamia keinoja, joiden avulla se ei ehkä ole niin huono idea kuin miltä se voi ekana kuullostaa.

Ensimmäinen näistä on se, että olettaen että maksat takaisin 20e pikalainasi kuukauden sisällä, on hintaero siihen että ottaisit 100 euron vipin kuukaudeksi hyvin pieni. Jos laskee paljonko tuollainen laina tulisi maksamaan, niin hintaa sille voi kun sen hyvin valitsee tulla vain noin 5 euroa tai vähemmän.

Toinen vaihtoehto jos tahtoo saada 20e lainan helposti ja edullisesti on ottaa koroton pikalaina 100 euron summalla, jolloin tuo ylimääräinen lainasumma ei tule maksamaan mitään. Tämä on tätä kautta jopa edullisempi keino kuin ottaa 20e laina suoraan, jolloin ei tietääkseni ainakaan ole koskaan mahdollista sitä ainakaan vielä saada ilman korkoa. Tästä ideasta ja sen toteutuksesta löydät tarkemmin tietoa ja vaihtoehtoja tuolta 100e lainaa käsittelevässä artikkelissa.

On kuitenkin olemassa myös kolmas vaihtoehto heille, jotka eivät halua tälläistä pikavippiä ottaa. Se on se, että otat vipin sijasta 20e joustoluoton.

20e luotto heti

Pikavippien ohella netissä on tarjolla myös monia luottoja, joista eräs vaihtoehto on joustoluotto. Kulutusluottokin toimii teorian tasolla tässä aika samalla tavalla, mutta joustoluotto voi ehkä olla hieman helpompi käyttää ja saada.

Nämä luotot toimivat kuitenkin hyvin samalla tavalla kuin luottokortit. Avaat niiden kautta oman luottotilin, jolle asetetaan jokin luottoraja. Tähän saakka saat nostaa rahaa tililtä omallesi aivan vapaasti, ja lähes aina myös niin pienissä summissa kuin itse haluat.

Tätä kautta onkin useista paikoista mahdollista nostaa itselleen 20e laina. Ja tämä onkin nykyisin eräs ainoista realistisista keinoista suoraan saada näin pieni laina.

Tällä on kuitenkin kaksi miinuspuolta, jos sitä verrataan 20e pikavippiin.

Toinen on se, että joustoluoton korko on keskimäärin korkeampi kuin pikavipissä. Tämä nyt ei sentään ole niin iso ongelma, kun laina on kuitenkin näin pieni, joten tämä ei yleensä ole se iso seikka jonka takia luottoa kannattaisi välttää.

Toinen joissakin tapauksissa isompi haaste tulee kuitenkin siitä, että luottoa on vaikeampi saada kuin pientä vippiä. Syynä on se, että vaikka haluaisit nostaa vain 20€, joudut kuitenkin avaamaan tämän luottotilin tätä suuremmalla luottorajalla. Yleinen minimiraja onkin 500 euroa.

Tämän takia kun haet tätä tililuottoa, hakemus käsitellään samalla tavalla kuin jos olisit hakemassa 500 euron lainaa. Täten sen saaminen voi ollakkin paljon vaikeampaa mm. työttömillä, opiskelijoilla ja pienituloisilla. Samaten ongelmia voi tulla jos ikää on vähän mittarissa.

Jos pitäisi verrata näitä tapoja hakea 20e laina, niin ykkösenä olisi ehkä 100e pikavippi ilman korkoa, sitten normaali 100€ laina, ja viimeisenä vasta joustoluotto. Tietenkin järjestys vaihtelee sen mukaan miten arvostat näitä lainoja, mutta loppupeleissä ne kaikki kyllä toimivat jos tahtoo tälläisen pienen lainan hakea.

Vastaa