Pikavippi 200e (2018) – Lainaa Heti 200€

Pikavippi 200e

200 euron vippi on monilta osin samanlainen hakuprosessi kuin on 100e vipin kanssa, mutta joitakin eroja voi tulla vastaan. Tämä on hyvin tilanne riippuvaista, ja tähän vaikuttaakin kuitenkin huomattavasti hakijan taloudellinen tilanne.

Joissakin tapauksissa 100 euron lainan takaisinmaksu on paljon helpompi kuin 200e lainan kanssa. Näin on varsinkin jos katsellaan noita korottomia pikavippejä. Jos taas ollaan hakemassa normaalia, maksullista lainaa, on 200e pikalainan kanssa prosessi usein sama kuin 100€ lainan kanssa.

Hait sitten kumpaa tahansa, tässä on joitakin suosikkejamme 200e vipeistä.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 3000€
  • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Katso myös tämä laajempi listaus…

Lainaa 200e Nopeasti

Jos vertailet 200 euron vippejä keskenään, on sinulla usein kaksi vaihtoehtoa. Nämä ovat joko joustoluottoa, tai kuten tavallisempaa, pikavippejä.

Pikavippi on parempi vaihtoehto useimmille noin 90 % tapauksissa, mutta on myös tilanteita joissa ei ole tyhmä idea ottaa 200€ joustoluotto. Ne ovat kuitenkin selvästi harvinaisempia. Pikavippi on yleisesti se laina, mitä suosittelemme jos emme tiedä hakijan tilannetta tarkemmin.

Usein lainaa on helpointa hakea netistä, ja pienien lainojen kohdalla tämä on selvää. 200€ laina on jo sen suuruinen, että sitä voi olla jo aika vaikea hakea kavereiltakin, ja lisäksi se on lähes aina hitaampaa kuin netistä hakeminen.

Toisaalta 200e laina on kooltaan jo sellainen, että sen kanssa kannattaa olla varovainen. Jotkut voivat vielä kuvitella, että eihän tuossa nyt ole ongelmaa maksaa takaisin näin pientä vippiä, mutta sitten kun lasku tulee eräpäivän lähellä, niin huomataan että rahaa ei ole vielä kerätty kokoon. Toki pieni vippi on helpompi maksaa takaisin kuin suuri, mutta se ei tarkoita ettäkö 200e vipin kanssa ei voisi mitenkään joutua ongelmiin.

200e Pikavippi Heti

Kuten siis kerrottua, 200e pikalaina on se laina mitä ensisijasesti suosittelemme.

Tähän on useita syitä. Ensimmäinen on se, että pikavippi on tässä luokassa lainoja yleisemmin se halvin laina. Tämä koskee niin pikavippejä ilman korkoa, kuin siten niitä maksullisiakin. Koroiltaan nämä vipit ovat useimmiten edullisempia kuin joustoluotot.

Lisäksi tähän vaikuttaa myöskin se, että joustoluotoissa lainassa on usein kaksi kuluerää, nostokulu ja korko. Kun nostokulu laskutetaan heti kun lainaa nostaa, on sen vaikutus erityisen paha jos laina-aika on lyhyempi. Yleensä rajana onkin se, että ei ehkä kannata ottaa joustoluottoa jos maksuaika on alle vuoden. Poikkeuksia toki on tässäkin, ja niistä kohta.

Toinen taas on se, että 200e pikavippi on helpompi saada kuin joustoluotto. Joustoluotoissa, kuten luotoissa yleensäkkin, haet lainan sijasta eräänlaista luottotiliä. Tämän voisi hyvin mieltää kuten luottokortiksi, jossa on oma luottoraja. Koska luottorajaksi ei yleensä saa haettua 200€, vaan se vaatii usein vähintään 500 euron rajan, ei tätä tiliä avata sinulle niin helposti kuin jos haet tätä rajaa pienempää lainaa.

Kolmas syy voisi olla vielä se, että pikavipin saat useimmiten nopeammin kuin luoton. Tämä tosin on jo aika pieni etu, sillä se 200e luotto tulee kyllä sekin erittäin nopeasti lähes jokaisesta lainapaikasta.

Joustoluotto 200€

Tilanteita on kuitenkin, joissa ainakin voi harkita joustoluoton ottamista.

Näistä painavin on tilanne, jossa lainapaikka lupaa ensimmäistä nostoa ilman nostokulua, ja usein vielä 30 päivän korottomalla maksuajalla. Tämä on erinomainen tarjous, ja sellainen joka usein samalla poistaa myös näiden luottojen suurimpia heikkouksia. Se onkin yksi niistä vahvimmista syistä, joiden takia 200e joustoluotto voi olla paras laina.

Toinen on tilanne, jossa et ole varma, kuinka paljon maksuaikaa lainalle tarvitset. Tällöin joustoluotolla on se etu, että sen kautta voit ikään kuin lennosta vaihdella laina-aikaa. Usein sinun pitää maksaa lainaa takaisin ehkä vain 15- 20 euroa kuussa, mutta voit koska tahansa maksaa vaikka koko loppulainan pois jos tilanne on sellainen.

Tämä etu on kuitenkin kanssa aika pieni, ja tulee vastaan ehkä harvemmin. Lisäksi se todennäköisesti on kuitenkin lopulta kalliimpi kuin 200e pikavippi osamaksulla, joten tässä mielessä se myöskin on heikko etu.

Näiden asioiden takia usein pikalaina 200e on parempi kuin joustoluotto. Ainoa vahva syy onkin tuo ensilainaajien tarjous, joka on kuitenkin yleistymään päin. Muutoin, 200e vippi on se laina mitä me vahviten suosittelemme.

Vastaa