Pikavippi 19v

  Pikavippi 19v – Lainaa 19 vuotiaalle

  Nykyisin netistä lainatessa tilanne on vahvasti se, että ennen 21 vuoden ikää on lainatarjonta selvästi rajallisempi. Tämä raja oli vielä hetki sitten 20 vuotta, mutta sittemmin monet lainapaikat ovat alkaneet nostaa tätäkin ikärajaa kohti 21 vuoden rajaa.

  Vahvimmin tämä rajoite näkyy kuitenkin mitä nuoremmalle ollaan lainaa hakemassa. Usein 18 vuotialle ja 19 vuotiaille on tarjolla jotakuinkin samat lainat, ja aika harvinaista on että lainan ikäraja olisi juuri 19 vuotta, mutta tätäkin on tapahtunut.

  Tarjonta on siis rajatumpaa, mutta on mahdollista hyvinkin saada lainaa 19 vuotiaalle. Tässä muutamia lainapaikkoja, mitä voimme tällöin suositella.


  Pikavippi 19 Vuotiaalle

  Lainsäädännölliseltä tasolta katsottuna on täysin vapaata antaa lainaa täysi-ikäisille suomalaisille. Kuitenkin monet lainapaikat ovat nostaneet ikärajansa tätä selvästi korkeammalle. Miksi? Eikö heille raha kelpaa?

  Suurin syy tähän on se, että nykyisin kun lain mukaan on tiukemmin säädelty lainan korkotasoa, ja miten paljon se maksaa, ei ole enään oikein kannattaa lainata nuorille. Tilastojen valossa on nimittäin aika selvää, että heillä on suurin ongelma maksaa lainojaan takaisin.

  Osa lainapaikoista on ratkaissut ongelman lopettamalla vipin antamisen alle 20 tai 21 vuotiaille. On myös lainapaikkoja jotka esimerkiksi eivät anna lainaa alle 23 vuotiaille.

  Osa kuitenkin lainaa edelleen myös 18 ja 19 vuotiaille, mutta on tarkempi lainahakemusten kanssa. Lisäksi nämä lainat ovat lähes aina pienempiä lainoja, ja nuoren lainaajan ei kannatakkaan yleensä hakea suurempia lainoja ellei ole sitten vahvoja perusteita osoittaa että oma maksukyky riittää niihin. Näin on kuitenkin aika harvoin nuorella.

  Suurin osa lainoista mitä on mahdollista saada 19 vuotiaana ovat pikavippejä tai joustoluottoja. Joustoluoton kautta on usein mahdollista saada hieman suurempia lainoja ja pidempiä maksuaikoja, mutta usein ne luotot mitä 19 vuotiaalle tarjotaan eivät ole sieltä edullisemmasta pääästä.

  Laina 19v

  Pikavippi 19v on usein paras vaihtoehto sillä oletuksella, että haetaan pienempää lainaa. Jos on ihan pakko saada enemmän, on joustoluotto usein tällöin melkeinpä ainoa vaihtoehto. Silloin kannattaa kuitenkin olla tarkkana lainan hinnan kanssa, ja yrittää maksaa se takaisin aika ripeästi.

  Mukavasti kuitenkin pikavippi 19 vuotiaalle ei välttämättä ole kovin kallis, vaan esimerkiksi moni vippi on hyvinkin edullinen ja pitkällä maksuajalla. Sitä voi kuitenkin joskus olla mahdollista saada enimmilläänkin vain 400 euroa, joka voi toisille olla liian vähän.

  Yleisesti kuitenkin kun haetaan lainaa 19 vuotiaalle, ei kannata yrittää ottaa sitä liikaa. Sen lisäksi että sitä on tällöin vaikeampi saada, nostaa se myös riskiä sille että et saa lainaa maksettua takaisin kuten pitäisi. Tämä ei päde aina kaikkiin tietenkään, mutta tilastojen kautta katsottuna tilanne on näin. Ja olen aika varma, että ne jotka ongelmiin joutuivat olivat vielä aika luottavaisia kun lainaansa hakivat, että he eivät olisi ongelmissa vaan se on muiden nuorten ongelma.

  Mielestäni onkin ihan hyvä että nuorien on mahdollista saada lainaa, sillä monet nuoret ovat sen verran fiksua ja päteviä, että voivat pienen vipin ottaa ja eivätkä ole lähelläkään joutua sen kanssa ongelmiin. Lisäksi kun tuossa iässä usein tulee pieniä rahan tarpeita kun muutetaan omilleen tai muualle, niin on kätevää että pieni laina on mahdollista saada.

  Tätä ei kuitenkaan kannata ottaa leikiten, ja en halua että jos tälläisen otat, että joudut ongelmiin. Ole siis tarkkana lainan ehtojen kanssa, ja koita varmistaa jo ajoissa että takaisinmaksuun tarvittavat rahat ovat valmiina jo hyvissä ajoin ennen eräpäivää.