Pikavippi 12kk (2018) – Paras Pikalaina Vuoden Maksuajalla

Pikavippi Vuoden Maksuajalla

Pikavippi vuoden maksuajalla on usein pitkäkestoisin pikalaina mitä on tarjolla. Laina-aikana se voi kuullostaa pitkältä, mutta tästä voi olla merkittävä apu kun tarvitset lainan jossa kuukausilyhennykset ovat hyvin pieniä. Näiden löytäminen ja vertailu voi kuitenkin olla hieman työlästä, jonka takia halusimme listata mahdollisimman monta tälläistä lainaa tähän. Listan jälkeen löydät vielä enemmän lainatarjouksia, jos tahdot vertailla niitäkin.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 3000€
 • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Pikavippi 12kk

Pikavippi 12kk maksuajalla on nimensä mukainen laina. Vippi jossa maksuaikaa on näin paljon olisi ollut äärimmäisen harvinainen aikaisemmin, ja tietääksen näitä ei ollutkaan tullut esille oikein kuin vasta viimeisten vuosien aikana. Pitkään se pikavippi pitkällä maksuajalla oli laina, jossa laina-aika oli puoli vuotta eli 6kk. Nykyään kuitenkin moni näistäkin lainoista on nostanut laina-aikansa vuoteen. Tämän takia nykyään onkin usein enemmän tarjolla näitä lainoja, verrattuna sitten niihin puolen vuoden vippeihin.

Kun maksuaika on sitten venytetty näin pitkäksi, on siitä joitakin etuja mutta myös omat heikkoutensa. Ei olekkaan ihan ongelmatonta ottaa näin paljon maksuaikaa lainalle, joskin tämän vaikutus riippuu myöskin lainan koosta. Kun pikavippi on pieni, niin hintaero ei välttämättä tule paljon suuremmaksi jos maksuaika on pidempi. Se voi nimittäin tulle suuremmaksi suhteessa lainan kokoon, mutta mitä pienempi laina, sitä pienempi on myös tämä ero.

Kuitenkin halvemmaksi tulee aina, jos lainan maksaa takaisin pikaisemmin. Tämä on aika selvä yhtälö, joskin se ääripää jossa kuukauden maksuajalla voi saada vipin ilmaiseksi ei ole kaikkien tiedossa. Nämä korottomat lainat ovatkin oma lukunsa, ja niistä voit lukea tarkemmin linkin takaa. Jos kuitenkin laina-aika on tätä pidempi, tai jos pikalaina on otettu paikasta jossa tämä tarjous ei ole voimassa, niin usein lainan hinta nousee aluksi aika hitaasti, mutta jos maksuaikaa pidentää kunnolla, niin se kyllä alkaa näkyä myös hinnassa.

Yksi poikkeus tulee osittain kuitenkin joustoluottojen kanssa. Ne ovat pikavippien ohella se toinen mahdollisuus, jota kautta on usein helppo saada pieniä lainoja. Niissä on joitakin eroja vippeihin, mutta tässä hinnan suhteessa suurin on se, että niissä voi hyvin olla nostokulu osana hintaa.

Vippi Vuoden Maksuajalla

Jos lasketaan yhteen luoton korko sekä nostokulu, niin todellinen vuosikorko, eli kokonaishinta vuositasolla, ei välttämättä nouse kovin korkeaksi. Tämä voi kuitenkin hämätä aika paljon tilanteessa jossa se luotto tullaan maksamaan takaisin nopeammin tai hitaammin. Vuoden maksuajalla se kuitenkin on usein aika samalla tasolla pikavippien kanssa. Jos sen saat ilman nostokulua, voi se tulla halvemmaksikin. Ja jos tahdot pienen vipin yli 12kk maksuajalla, niin joustoluoton kautta se onnistuu usein helpommin kuin pikalainan kanssa.

Usein kuitenkin vuoden tai 12kk maksuaika pikalainalle on pitkä, ja näitä ei usein kauheasti oteta. Toisaalta osa ottaa tämänlaisen lainan jo ihan siitä syystä, että sen takia takaisinmaksaminen on usein paljon kivempaa. Kun lyhennykset ovat pieniä, niin ei myöskään tarvitse stressata niin pahasta sen suhteen, että kuinka paljon rahaa pitää joka kuukausi varata lainan maksuun. Samalla myöskin tämä pikalaina 12kk maksuajalla on usein helpompi saada, sillä lyhennys on pieni, ja tätä kautta on pienempi todennäköisyys että sitä ei jonain kuuna pystyisi maksamaan takaisin.

Tällä lainalla onkin siis monia etuja. Vippi vuoden maksuajalla voi olla hyvä valinta, mutta se voi olla myöskin huonompi. Kun pohdit tälläistä lainaa, joudutkin pohtimaan sitä miten paljon tälle annat arvoa, ja oletko valmis siitä maksamaan sen jonkin summan joka tämä pitkä laina-aika tuo sinulle kustannuksia.

Vastaa