Pikavippi 12kk (2020) – Paras Pikalaina Vuoden Maksuajalla

  Pikavippi vuoden maksuajalla on usein pitkäkestoisin pikalaina mitä on tarjolla. Laina-aikana se voi kuullostaa pitkältä, mutta tästä voi olla merkittävä apu kun tarvitset lainan jossa kuukausilyhennykset ovat hyvin pieniä.

  Näiden löytäminen ja vertailu voi kuitenkin olla hieman työlästä, jonka takia halusimme listata mahdollisimman monta tälläistä lainaa hyvillä ehdoilla tähän.


  Bondora tarjoaa suurempia lainoja edullisesti ja helposti verkosta erittäin hyvillä ehdoilla.

  Tarjolla on mm. mahdollisuus maksaa laina kuluitta etuajassa takaisin, lainatarjouksen saaminen alle 5 minuutissa sekä hyvin yksinkertaisesti hinnoiteltu laina jonka korko on vain alkaen 9,83 %.

  Bondora
  • 500-10 000 euroa
  •  3 kuukautta - 5 vuotta
  • Lainakorot alkaen 9,83%
  •  Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
  • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
  • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi

  Limiiti.fi sivuston kautta voit avata oman luottotilin jota kautta voit nostaa lainaa aina juuri sen verran ja niin monessa erässä kuin vain itse tahdot.

  Pakollinen kuukausilyhennys on pieni, mutta lainaa voit maksaa takaisin nopeammin jos niin tahdot.

  Varsinkin nuorille lainaajille tämä on yksi joustavimmista ja edullisimmista lainoista mitä tällä hetkellä on tarjolla.

  Limiitti
  • Lainaa 10 - 2000 €
  • Maksuaikaa 1 - 30 kuukautta
  • Minimilyhennys 50 - 150 €
  • Rahaa heti tilillesi
  • Ikäraja 18v
  • Nostot netistä, tekstarilla tai puhelimella

  Vertaaensin sivuston kautta voit löytää parhaimmat lainat sinun tilanteeseesi ilman että sinun tarvitsee valintaa niin kovasti miettiä.

  Kerrot vain minkälaista lainaa haet ja minkälaiset ehdot sille tahtoisit. Palvelu sen jälkeen kilpailuttaa lainat haluamillasi ehdoilla ja antaa parhaat lainatarjoukset sinulle nopeasti ja ilmaiseksi.

  Palvelun käyttö on nyt ilmaista!

  vertaaensin
  • Helppo ja nopea vertailu
  • Yli 60 lainantarjoajaa
  • Lainaa jopa 60 000 €
  • Korko alkaen 4,90 %

  Blue Financelta voit hakea joko pikavippiä 700e asti tai sitten luottoa 5000e saakka.

  Pikavipissä on normaalista vuoden maksuaika, tai sitten voit ottaa sen ilman kustannuksia jos maksat sen takaisin 14 päivän sisällä.

  Joustoluotolle saat ilmaisen lainakuukauden koodilla JOUSTO. Ensimmäisen kuukauden aikana voit myöskin tehdä niin monta nostoa kuin haluat ilman nostokuluja.

  Bluefinance
  • Lainaa 10 - 5000 €
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Ikäraja 18v
  • Ei tositteiden tai liitteiden toimittamista
  • Rahat saapuvat tilillesi heti
  • Tarjolla  kuluttomia tarjouksia

  Ferratum antaa mahdollisuuden avata luottotili netissä ilman kustannuksia ja tehdä sieltä ensimmäisen noston myöskin ilman mitään kuluja.

  Uudet asiakkaat saavat myöskin jopa 30 korkovapaata maksuaikaa, jonka takia Ferratum onkin yksi parhaista lainapaikoista juuri kun haet pienempää vippiä tai lainaa kohtalaisen lyhyellä maksuajalla

  Ferratum
  • Lainaa 10 - 2000 €
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
  • Asiakaspalvelu auki 24/7
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa uusille asiakkaille

  Pikavippi 12kk

  Pikavippi 12kk maksuajalla on nimensä mukainen laina. Vippi jossa maksuaikaa on näin paljon olisi ollut äärimmäisen harvinainen aikaisemmin, ja tietääksen näitä ei ollutkaan tullut esille oikein kuin vasta viimeisten vuosien aikana. Pitkään se pikavippi pitkällä maksuajalla oli laina, jossa laina-aika oli puoli vuotta eli 6kk. Nykyään kuitenkin moni näistäkin lainoista on nostanut laina-aikansa vuoteen. Tämän takia nykyään onkin usein enemmän tarjolla näitä lainoja, verrattuna sitten niihin puolen vuoden vippeihin.

  Kun maksuaika on sitten venytetty näin pitkäksi, on siitä joitakin etuja mutta myös omat heikkoutensa. Ei olekkaan ihan ongelmatonta ottaa näin paljon maksuaikaa lainalle, joskin tämän vaikutus riippuu myöskin lainan koosta. Kun pikavippi on pieni, niin hintaero ei välttämättä tule paljon suuremmaksi jos maksuaika on pidempi. Se voi nimittäin tulle suuremmaksi suhteessa lainan kokoon, mutta mitä pienempi laina, sitä pienempi on myös tämä ero.

  Kuitenkin halvemmaksi tulee aina, jos lainan maksaa takaisin pikaisemmin. Tämä on aika selvä yhtälö, joskin se ääripää jossa kuukauden maksuajalla voi saada vipin ilmaiseksi ei ole kaikkien tiedossa. Nämä korottomat lainat ovatkin oma lukunsa, ja niistä voit lukea tarkemmin linkin takaa. Jos kuitenkin laina-aika on tätä pidempi, tai jos pikalaina on otettu paikasta jossa tämä tarjous ei ole voimassa, niin usein lainan hinta nousee aluksi aika hitaasti, mutta jos maksuaikaa pidentää kunnolla, niin se kyllä alkaa näkyä myös hinnassa.

  Pikavippi Vuoden Maksuajalla

  Yksi poikkeus tulee osittain kuitenkin joustoluottojen kanssa. Ne ovat pikavippien ohella se toinen mahdollisuus, jota kautta on usein helppo saada pieniä lainoja. Niissä on joitakin eroja vippeihin, mutta tässä hinnan suhteessa suurin on se, että niissä voi hyvin olla nostokulu osana hintaa.

  Vippi Vuoden Maksuajalla 2019

  Jos lasketaan yhteen luoton korko sekä nostokulu, niin todellinen vuosikorko, eli kokonaishinta vuositasolla, ei välttämättä nouse kovin korkeaksi. Tämä voi kuitenkin hämätä aika paljon tilanteessa jossa se luotto tullaan maksamaan takaisin nopeammin tai hitaammin. Vuoden maksuajalla se kuitenkin on usein aika samalla tasolla pikavippien kanssa. Jos sen saat ilman nostokulua, voi se tulla halvemmaksikin. Ja jos tahdot pienen vipin yli 12kk maksuajalla, niin joustoluoton kautta se onnistuu usein helpommin kuin pikalainan kanssa.

  Usein kuitenkin vuoden tai 12kk maksuaika pikalainalle on pitkä, ja näitä ei usein kauheasti oteta. Toisaalta osa ottaa tämänlaisen lainan jo ihan siitä syystä, että sen takia takaisinmaksaminen on usein paljon kivempaa. Kun lyhennykset ovat pieniä, niin ei myöskään tarvitse stressata niin pahasta sen suhteen, että kuinka paljon rahaa pitää joka kuukausi varata lainan maksuun. Samalla myöskin tämä pikalaina 12kk maksuajalla on usein helpompi saada, sillä lyhennys on pieni, ja tätä kautta on pienempi todennäköisyys että sitä ei jonain kuuna pystyisi maksamaan takaisin.

  Tällä lainalla onkin siis monia etuja. Vippi vuoden maksuajalla voi olla hyvä valinta, mutta se voi olla myöskin huonompi. Kun pohdit tälläistä lainaa, joudutkin pohtimaan sitä miten paljon tälle annat arvoa, ja oletko valmis siitä maksamaan sen jonkin summan joka tämä pitkä laina-aika tuo sinulle kustannuksia.

  Nykyajan pikalainoista maksuajat ovat huomattavasti pidempiä kuin monissa aiempien vuosien vipeistä ja tämän takia nykyään on hyvin helppoa saada myös vippiä pitkällä maksuajalla. Pisin laina-aika mikä vika lainalle on nykyään yleisesti saatavilla on 12 kuukautta ja sellaisia lainoja on nykyään tarjolla noin puoli tusinaa.

  Pikavippi 12kk

  Aina ei ole helpointa kuitenkaan ottaa pikalainaa vuoden maksuajalla vaan joskus helpompi on samanlainen laina ottaa mieluummin joustoluoton. Keskimäärin joustoluoton kautta on helpompi saada näitä pidempiä maksuaikoja, vaikka se on toki pikalainan avulla mahdollista. Toisaalta myöskin pidempi maksuaika voi olla joissakin tapauksissa parempi ottaa erityisesti luottojen kanssa josta kohta enemmän.

  Pikavipeissä maksuajat ovat tavallisesti olleet melko lyhyet ja paljolti tämä on johtunut siitä, että useimmat vipit ovat kohtalaisen pieniä. Nykyään kuitenkin kuin pikalainan koko voi olla tavallista suurempi niin on hyvin ymmärrettävää miksi niissä on myös mahdollisuuksia saada pitkä maksuaika. Tämä mahdollisuus on kuitenkin samalla levinnyt myös pieniin lainoihin ja aivan mahdollista on saada esimerkiksi 300 euron pikavippi 12kk maksuajalla.

  Joustoluottojen avulla on usein mahdollista metrin paljon säätää laina maksuaikaa ja ellei kyseessä ole aivan minimiin luvatta niin usein maksuaika on mahdollista saada ainakin vuoden mittaiseksi. Joustoluottojen kautta tällainen pitkä maksuaika tarjoaa sen ero verrattuna pikavippeihin, että sitä kautta siinä on, koska tahansa mahdollisuus maksaa laina pois etuajassa tai lyhentää sitä nopeammin kuin olit ajatellut. Jos tämmöinen mahdollisuus sinulle tulee niin silloin voi olla hyvin mahdollista, että joustoluotto tulee pikavippiä edullisemmaksi tavaksi ottaa lainaa pitkällä maksuajalla.

  Pikalaina Vuoden Maksuajalla

  Perinteisiä pikavippejä ennusteen tarjota vuoden maksuajalla joskin näitä on joitakin tuolla tarjolla. Keskimäärin voisi kuitenkin sanoa, että huomattavasti helpompi tapa on saada pieni laina vuoden maksuajalla ottamalla se joustoluoton. Jos käytät joustoluottoa kuten pikalaina eli nostat sen kerralla ja muuten samalla tavalla niin yleisesti ei ole käytännössä niin eroa sen suhteen, että onko kyseessä luotto vai laina.

  Joustoluotto vuoden maksuajalla vai kuitenkin olla hieman vaikeampi hinnoitella sillä luotoista hinnoittelu rakenne on monimutkaisempi kuin pikavipeissä. Esimerkiksi monissa luotoista on useampia koiria kun taas pikalaina saa yleensä korko on ainoa kustannus mikä näistä lainoista tulee. Sinällään tämä tekee hintojen vertailuun vielä vaikeammaksi jos laina-aika on alle vuoden. Tässä mielessä laina vuoden maksuajalla on useimmiten helpompi ottaa myös luoton kautta sillä esimerkiksi todellinen vuosikorko lukemaan the tarkan arvon jota myöten on helppo vertailla erilaisten lainojen hintoja.

  Riippuu kuitenkin myös siitä kuinka suurta lainaa vuoden maksuajalla sinä oikein haet. Joissakin tapauksessa kulutusluotto vai myöskin lasta paras tapa tällainen lainaa ottaa jos lainaa tarpeeksi suuri. Toisaalta taas s-laina mitä haet on hyvin pieni niin on mahdollista, että joustoluoton kanssa tai esimerkiksi ei olisi mahdollista saada tarpeeksi pitkä laina-aika sillä. Ainakin taas sadan euron pikavippi on mahdollista 12kk maksuajalla saada jollain hyvään tietää, että tämä ainakin on mahdollista jos muuten tuntuisi pienen lainan saaminen pitkällä maksuajalla vaikealta .Kin useimmiten kuitenkin jos otetaan vippiä vuoden maksuajalla niin kyseessä ei ole ihan minimaalinen laina. Lainan koko on tälleen yleensä ainakin tuhat euroa, mutta toki on mahdollista tätä pienempiä lainoja myös pitkällä maksuajalla ottaa. Kuitenkin useimmiten puhutaan jo ja mä suurimmista lainoista kun maksuaika on näin pitkä.

  Vippi 12Kk

  Kun otat tällaista vippiä jossa maksuaikaa näin paljon kannattaa huomioida entistä selkeämmin, että mikä on lainan korko. Ongelmana tässä voi olla myöskin se, että monet pikalainat ja vastaavat lyhytaikaiset lainat on suunniteltu nopeasti takaisin maksettaviksi jonka takia niiden vuosikorko voi olla aika korkea. Tämän takia edullista lainaa hakevalle voikin usein tuolla järkevämmäksi ottaa kulutusluotto jos laina-aika on vuodenkin mittainen.

  On kuitenkin monia vaihtoehtoja joiden kautta voit hakea lainaa 12kk maksuajalla ja sen takia olemme listalle liittyneet jotakuinkin melkein kaikki tämän ehdon täyttävät lainat joita olemme löytäneet. Parasta on ehkä, että tiedät suunnilleen minkälainen laina vastaisi sinun tarpeitasi ja katsot listalta niitä ehdokkaita jotka tämän ehdon täyttävät. Koska tarpeet vaihtelevat tämänkin ehdon mukaan sen verran, että meidän on vaikea tietää minkälainen sitä olisi paras sinulle suosittelemme, että yrität mahdollisimman hyvin itse selvittää listalta löytyy pienlainoja ja katsoa miten ne muuta ehdoiltaan ja hinnaltaan sopivat siihen mitä olet hakemassa.