Pikavippi 100e (2018)

Pikavippi 100e

Tiesitkö sitä, että 100e vippi on suosituin yksittäinen lainasumma netissä tällä hetkellä.

Sitä otetaankin selvästi enemmän kuin monia suuria lainoja, ja vaikka monet luulevat että ihmiset keskimäärin ottavat aika isojakin lainoja netistä, niin pienet lainat ovat edelleen paljon niitä suositumpia.

100 euron vippi onkin eräällä tavalla yksi kivoimmista lainoista verkosta ottaa, sillä siinä hintaa ei tule kovin paljoa, ja tämän lisäksi tarjolla on monia lainoja ja melkein millä ehdolla sitä vain tahdotkin. On niin 100e pikavippiä pitkällä maksuajalla, kuin myös koroton pikalaina joka maksetaan takaisin nopeasti.

Tässä onkin parhaita 100e lainoja tällä hetkellä.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 3000€
  • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Katso myös tämä laajempi listaus…

Pikavippi 100e 2018

100e pikavippi on usein se lainasumma, mistä pikavippien tarjonta alkaa. Tätä pienempää vippiä voi joskus saada, mutta usein tarjonta vaatii aika yleisesti että lainataan ainakin 100 euroa.

Tämän takia myös sitten tarjolla on todella montaa vaihtoehtoa, eikä jouduta samoihin ongelmiin mitä mm. 50 euron vipin kanssa joutuu. Ongelmana onkin usein hyvin erilainen tilanne. Sen sijaan että joutuisi näkemään vaivaa jotta löytää ylipäätänsä lainaa mitä on mahdollista hakea, ongelmana onkin se että pitäisi valita niistä se paras. Ja se ei aina ole ihan helppoa.

Tietenkin ihan yleisesti halutaan saada 100e vippi edullisesti, mutta mitä muita asioita siihen sitten haluttaisiin?`Tätä kannattaa hieman pohtia, sillä se vaikuttaa myös siihen mistä se oma laina kannattaa napata.

Tarjolla on nimittäin mm. 100e pikavippi 12kk maksuajalla, tai sitten ilmaisia pikavippejä jotka pitää maksaa takaisin jo kuukaudessa. Lainat ovat hyvin erilaiset, mutta toisella sopii toinen ja toisella taas se ihan toinen.

Koroton pikalaina on kaikkein halvin tapa tämä lainata, ja tietenkin kun maksuaika on pisimmillään, on se lainakin silloin keskimäärin kaikkein kallein. Vuoden maksuajalla voit olettaa maksavasi 100e lainasta noin 50 euroa kuluja, kun taas korottomana se on mahdollista sitten saada ilmaiseksi. Muut lainat ovat sitten jotain tältä väliltä.

100e laina heti

Toki pikavippi ei ole ainoa keino jota kautta voit hakea 100e lainan netistä.

Toinen näistä on erilaiset luotot, joiden kautta on myös mahdollista saada 100e laina. Näistä kerroimme hieman tarkemmin mm. 20e lainaa käsittelevässä kirjotuksessa, mutta niilläkin on omat ongelmansa joita voimme tässä katsoa lyhyesti. Tarkemmin tietoa tästä löydätkin tuosta toisesta artikkelista.

100e luotto ei ole siis ihan ongelmaton, vaan sen suurin ongelma on sen heikkoudet verrattuna sen etuihin. Luotto on monesti ihan pätevä laina kun puhutaan yli 1000 euron lainoista, mutta 100€ lainassa se on usein aika turha. Lisäksi sen korko on varsinkin joustoluottojen tapauksessa suurempi kuin pikavipissä.

Toinen syy miksi pikavipit ovat yleensä parempia lainoja kun puhutaan pienemmistä lainoista on se, että ne ovat kätevämpiä ja helpommin saatavia. Jos haet 100e vippiä, on se mahdollista monista paikoista saada melkein kenen tahansa.

Jos kuitenkin hakusessa on 100€ luotto, joudut hakemaan sitä kuin hakisit 500 euron tai 2000 euron lainaa. Tämä johtuu luottotilien tavasta toimia, jolloin niissä asetetaan jonkin yläraja johon asti voit nostaa rahaa täysin vapaasti. Tämän takia hakemus on pakko tarkistaa sillä oletuksella, että tämä olisi mahdollista.

Luotto onkin siis vaikeampi saada, hitaampi saada, ja usein kalliimpi. Tämän takia suora 100e pikalaina on useimmissa tilanteissa parempi vaihtoehto, ellet sitten omaa tiettyä syytä miksi luotto on juuri se laina mitä tahdot.

Satasen lainaa hakiessa suosittelemmekin katsomaan ainakin aluksi tarkemmin niitä pikavippejä, sillä sieltä löydät useimmiten parhaat 100e lainat. Luottojakin olemme kuitenkin muutaman listanneet, sillä joskus niistä voi olla apua. Esimerkiksi jos et tiedä tarkkaan tuleeko 100 euroa sinulle riittämään, voi luotto olla hyvä koska saat silloin nostaa lisälainaa ilman uusia hakemuksia jos rahat loppuvatkin kesken.

Vastaa