Paras Laina (2019)

  Paras laina toiselle ei välttämättä ole sitä jollekulle toiselle ja tämän takia olemme lisänneet listalle monenlaisia lainoja joita voi tietyissä tilanteissa pitää parhaina. Katso mikä listan lainasta sopii sinun tarpeisiisi parhaiten ja laita lainahakemus matkaa, vaikka samantien.

  Ekstraluotto

  EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Foxyrahoitus

  Foxyrahoitus

  Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Zmarta

  ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Suomilimiitti

  SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Netistä valittaessa lainaa kysymyksenä on monesti se, että mikä on paras laina sinulle. Osittain ongelmia voi tuottaa tässä se, että erilaisia lainoja ja lainapaikkoja on nykyään suomalaiselle todella monia. Tämän takia ei ole usein ihan helppo tehtävä selvittää mikä on se paras nettilaina sinulle.

  Parhaat Lainat Netistä

  Tätä voi kuitenkin usein helpottaa muistamalla sen, että useimmat nettilainat ovat tehty tietynlaiseen käyttöön. Riippuen siitä miten ajattelit lainaa käyttää voit olla se miten sulkea ison osan lainasta tarkastelun ulkopuolelle. Helpointa on aluksi ainakin jakaa lainat sen mukaan, että sopivat koneeseen suuruisen lainan mitä olet hakemassa.

  Jos tarkoituksenasi on auttaa alle viidensadan euron laina niin useimmiten parhaimmat lainat löytyvät pikavippien puolelta. Toisaalta jos tarkoituksenaan oli taas ottaa yli kahden tuhannen euron laina ja niin tällainen kulutusluottoa lähes aina se mihin kannattaa kääntyä. Näiden summien välillä on kuitenkin jonkin verran valinnanvaraa ja jos tarpeesi kuulu tähän välille niin silloin lainojen vertailu voi olla joskus hieman työläämpää.

  Se minkä kokoista lainaa haet vaikuttaa myös siihen miten kannattaa lähteä etsimään sitä parasta aikaa. Pikavippien kohdalla useimmiten vittu vertailujen avulla ja olet itse selvittämään mikä näistä lainoista on sinulle paras. Suoraan pienlainojen kohdalla taas on mahdollisuuksia käyttää monia laina kilpailutus palveluja ja niiden kautta on usein kaikkein helpoin selvittää näiden lainojen kohdalla se mikä on edullisin tapa löytää paras laina.

  Paras laina ei kuitenkaan mitenkään pakosti olette halvin laina vaan kannattaa antaa arvoa myös lainan muilla ominaisuuksilla. Tässä tulee enemmän vielä vastaan ehkä ne seikat mitä sinä haluat lainata. Useimmilla on joitakin haloja mitä he lainata mieluiten ottaisin, vaikka nämä saattavat olla hyvin erilaiset eri ihmisten ja tilanteiden välillä. Yleisesti sinä tiedätkin kaikkein parhaiten minkälainen laina olisi sinulle se paras.

  Paras Laina Heti

  Monenlaiset lainat mitä netissä on tarjolla ovat usein ainakin kohtalaisen hyviä moneen tarpeeseen sillä huonot lainat ovat tähän mennessä usein jo lopettaneet toimintansa. Netissä tarjottavien lainojen markkinat ovat erittäin kilpaillut nykyään ja sinne on jäänyt usein jäljellä vain niitä lainapaikkoja missä keskimäärin lainat ovat olleet kohtalaisen hyviä.

  Varsinkin tietynlaisissa tarpeista tilanne voi hyvin olla myöskin se, että on ehkä vaikea löytää suoranaisesti parasta lainaa. Sinulla voi olla useita hyviä vaihtoehtoja joiden väliltä joudut jonkun kompromissin sitten tekemään. Tällainen olet esimerkiksi miettimään onko joustavuus lainanmaksu ajoissa sen arvoista, että olet valmis maksamaan siitä hieman enemmän korkoa. Monenlaisia ristiriitoja voikin tulla tässä ja yleensä voisi sanoa, että ei ole ihan yksiselitteisesti parasta vain on helppo löytää.

  Parhaiden laineen valinta onkin usein kompromissien tekemistä ja sinun kannattaa tietää mahdollisimman hyvin, että mitä ovat ne asiat joita sinä kaikkein eniten haluat lainata. Mitä paremmin tiedät millainen on sinun unelmiesi laina ja mitä paras laina oikeasti tarkoittaisi sitä helpommin pystyt yleensä myöskin löytämään ne.

  Ajassa mahdollista kannattaa ehdottomasti yrittää kilpailuttaa lainat sillä sitä kautta usein on kaikkein helpoin nähdä realistisen esimerkkejä siitä minkälaisia lainoja sinulle tarjottaisiin. Tämä kuitenkin on mahdollista usein vain kulutusluottojen kohdalla jonka takia pikavippiä ja pikalainaa kanssa joudu tuntee vertailua tekemään itse. Tällöinkin kuitenkin esimerkiksi lainavertailut on apua ja siinä mielessä, että niiden avulla helposti joten saat selville minkälaisia ehtoja erilaiset vipit sisältävät.

  Sekin kannattaa joskus muistaa, että parhaimman lainan löytäny tästä ei kannata turhaa stressiä ottaa. Useimmissa tapauksissa erosen parhaan lainan ja melko hyvä lainan välillä on lopulta aika rajallinen ja tämän takia ei aina ole kannattavaa yrittää hirveällä voimalla löytää se ehdottomasti kaikkein paras vippi. Varsinkin jos et halua mitään valtavan suuria lainoja ottaa niin usein on ihan sopiva vaivaa myös se, että valitset hyviä lainoja ja otat niistä se mikä sinua miellyttää.