Luottoa Ilman Vakuuksia (2019)

  Luotto ilman vakuuksia on helppo saada nykyään verkosta ja moni muukin lainapaikka nykyajan antaa mahdollisuuden hakea. Silti parhaiten yleensä onnistut niitä saamaan verkosta ja siinä mielessä tässä onkin muutamia parhaita luottoja joita voit hakea, vaikka heti ilman vakuuksia!

  Netissä on tarjolla monia luottoja jopa kaksi pääluokkaa ovat kulutusluotot ja joustoluotot. Niiden lisäksi on olemassa esimerkiksi pikaluottoja joskin niiden suosio ja merkitys on vähentynyt paljon viimeisen parin vuoden aikana. Yleensä jos haet netistä vakuudetonta luottoa niin kyseessä on tällainen kulutusluotto tai joustoluotto.

  Joustoluotto Ilman Vakuuksia

  Joustoluotto nousee miten se laitto mitä olla vaikutuksia jos haet pientä luottoa. Useimmat joustoluotot ovat alle 2000 euron suuruisia ja moni meistä vain muutaman sadan euron arvoisia. Joustoluotto voikin ajatella olevan eräänlainen pikalainan ja korvike ja siinä mielessä se ajaa se sama asia kuin pikavippi.

  Toisaalta kulutusluotot ovat sitten hieman erilaisia ja suurin ero usein tulee siinä että kulutusluotot ovat suurempia kuin joustoluotot tai pikavipit. Kulutusluottoa voi nykyään hakea 10 tuhansia euroja ja nämä lainat voivatkin olla paljon suurempia kuin esimerkiksi autolla enää. Kulutusluotossa koot vain kasvavat koko ajan ja siinä mielessä mahdollista on että jo tätä lukiessa on tilaisuus hakea vieläkin suurempia luottoja netistä.

  Se mikä ero on kuitenkin kulutusluotolla ja autolainalla tulee työtä kulutusluotto ilman vakuuksia. Tämä erottaa sen selvästi monista tavallisista suuremmista lainoista ja antaa sille joitakin etuja, mutta myös heikkouksia. Vakuuksien puuttuminen auttaa sinua usein helpommin hakemalla enää, mutta voi tehdä suuremmalla enää saa mistä sitä vaikeampaa.

  Usein jos haet suurta kulutusluottoa ilman vakuuksia vaatii sinulta aika hyviä tuloja tai muuten rahatilannetta jotta sellaisen voisi saada. Esimerkiksi autolaina usein saa helpommin pienillä tuloilla ihan sen takia että siinä auto toimii vakuutena. Koska kulutusluoton kanssa ei ole vakuuksia ja laina-ajalla ole mitään takeita sen suhteen että he saisivat rahojaan takaisin jos sinä et niitä maksa, ellei ole valmis takaajia antamaan.

  Se että on mahdollista ottaa joustoluotto ilman vakuuksia on kuitenkin erityisen hyvää asiaa. Jos olisi tarve antaa vakuuden tällaisen pienen luokan kanssa toisen paljon lisätyötä, vaikka mitä etua siitä ei oikeastaan saisi. Varsinkin pieni ja luottojen kanssa vakuuksien puute on iso etu ja tässä mielessä tämä ottaa paljon näistä ja pikalainoista.

  Vakuudettomat Luotot

  Paljon on keskustella olla siitä että kannattaako ottaa luottoa ilman vakuuksia ja sinällään kysymys on hieman monimutkainen. Vastauksena voitti ylipäätänsä sano että toisten kannattaa ja toisten ei. Mitä parempi rahatilanne sinunlaista helpompi alusta ei nyt saada joustoluotto ilman vakuuksia ja sama pätee myös kulutusluottoa. Toisaalta verkosta ei oikein voi saada enää muuta kuin lainaa ilman vakuuksia joten siinä mielessä mikäli ylipäätään tarrat hakea lainaa netistä niin silloin se pitää ottaa ilman vaikeuksia.

  Yleensä on ihan hyvä napata laina ilman vakuuksia sillä sellaisen saaminen verkosta on yllättävän helppoa. Varsinkin jos laina ei ole kovin suurin ja saamisen suhteen vakuuksien puuttuminen helpottaa hyvin paljon lainan hakemista. Vaikutus on se ongelma yleensä että niiden arvon määrittäminen yhteisymmärryksessä hyvin vaikea ja sen takia jossa mahdollisuus ottaa kulutusluotto ilman vakuuksia on sellaisen ottaminen paljon helpompaa.

  Koska luotossa ei kuitenkaan ole vakuuksia niin sen hinta on hieman korkeampi kuin vakuudellisen luoton kanssa. Tämä on välttämätön paha tällaisen lainan kanssa ja se pitää vain hyväksyä jos tahtoo saada vakuudettomien luottojen.

  Vakuuksien puhuta tuokin tiettyjä etuja ja haittoja ja kummankin pitää olla suhteessa toisiinsa samalla tasolla ja samalla niin kannattaa ottaa. Nämä pitäisi hyväksyä ja kannattaa tietää mitä joutuu menettämään sen suhteen että ottaa vakuudettoman luoton ja mitä siinä sitten saa tilalle. Muuten voi käydä niin että tulee otettua keväällä valintoja ehkä olisi kannattanut ottaa esimerkiksi luotto vakuuksien kanssa tai sitten toisinpäin.