Lainaa Ulkomailta (2019)

  Mietitkö lainan ottamista ulkomailta? Tässä joitakin lainapaikkoja jotka helposti tarjoavat suomalaisille lainaa ja tätä kautta helpottavat myös sinun mahdollisuuksia se nopeasti saada lainaa ulkomailta.

  Ekstraluotto

  Ekstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  Uusille asiakkaille myös mahdollisuus ottaa ensimmäiseen nostoon 30 päivää korotonta maksuaikaa ja tehdä nosto ilman mitään nostokuluja!

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  ekstraluotto

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta
  • 30 päivän koroton maksuaika
  • Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja

  Bondora

  Bondora tarjoaa suurempia lainoja edullisesti ja helposti verkosta erittäin hyvillä ehdoilla.

  Tarjolla on mm. mahdollisuus maksaa laina kuluitta etuajassa takaisin, lainatarjouksen saaminen alle 5 minuutissa sekä hyvin yksinkertaisesti hinnoiteltu laina jonka korko on vain alkaen 9,83 %.

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  Bondora

  • 500-10 000 euroa
  •  3 kuukautta – 5 vuotta
  • Lainakorot alkaen 9,83%
  •  Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
  • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
  • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi

  Ferratum

  Ferratum antaa mahdollisuuden avata luottotili netissä ilman kustannuksia ja tehdä sieltä ensimmäisen noston myöskin ilman mitään kuluja.

  Uudet asiakkaat saavat myöskin jopa 30 korkovapaata maksuaikaa, jonka takia Ferratum onkin yksi parhaista lainapaikoista juuri kun haet pienempää vippiä tai lainaa kohtalaisen lyhyellä maksuajalla

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  Ferratum

  • Lainaa 10 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 54 kuukautta
  • Avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
  • Asiakaspalvelu auki 24/7
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa uusille asiakkaille

  VertaaEnsin

  Vertaaensin sivuston kautta voit löytää parhaimmat lainat sinun tilanteeseesi ilman että sinun tarvitsee valintaa niin kovasti miettiä.

  Kerrot vain minkälaista lainaa haet ja minkälaiset ehdot sille tahtoisit. Palvelu sen jälkeen kilpailuttaa lainat haluamillasi ehdoilla ja antaa parhaat lainatarjoukset sinulle nopeasti ja ilmaiseksi.

  Palvelun käyttö on nyt ilmaista!

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  vertaaensin

  • Helppo ja nopea vertailu
  • Yli 60 lainantarjoajaa
  • Lainaa jopa 60 000 €
  • Korko alkaen 4,90 %

  Limiitti

  Limiiti.fi sivuston kautta voit avata oman luottotilin jota kautta voit nostaa lainaa aina juuri sen verran ja niin monessa erässä kuin vain itse tahdot.

  Pakollinen kuukausilyhennys on pieni, mutta lainaa voit maksaa takaisin nopeammin jos niin tahdot.

  Varsinkin nuorille lainaajille tämä on yksi joustavimmista ja edullisimmista lainoista mitä tällä hetkellä on tarjolla.

  Hae Lainasi Heti Tästä >>

  Limiitti

  • Lainaa 10 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 30 kuukautta
  • Minimilyhennys 50 – 150 €
  • Rahaa heti tilillesi
  • Ikäraja 18v
  • Nostot netistä, tekstarilla tai puhelimella

  Suomi on osa euroopan unionia ja tämän takia esimerkiksi monenlaisten lainojen ottaminen toisesta eu-maasta voi olla huomattavasti helpompaa kuin mitä se on aikaisemmin ollut. Samaan aikaan kuitenkin monista yhtäläisyyksistä huolimatta tulee joitakin haasteita mitkä koskevat lähinnä tilanteita jossa lähdetään hakemaan lainaa ulkomailta.

  Tässä tulee kuitenkin samalla myös eroja sen suhteen, että mitä reittiä olet käyttämässä. Esimerkiksi monet ulkomaalaiset lainapaikat tarjoavat erikseen lainaa suomalaiselle, mutta tällöin tilanne on hieman erilainen kuin silloin niin sit se haet lainaa muualta.

  Lainaa Suomesta

  Jos otat lainaa suomesta on sinulla joitakin etuja mitä on vaikea saada puutarhakaira taxi us lainapaikat tarjoavat erikseen lainaa suomalaiselle, vaikka he olisivat ulkomaalaisia niin heidän pitää esimerkiksi ilmoittautua rekisteriin joka on siinä on käytössä kun lainaa tarjotaan suomalaisille.

  Lainaa Ulkomailta

  Sinällään ei välttämättä ole suurta eroa hakea lainaa ulkomailta käytännössä, mutta usein haasteita tulee enemmän tilaa aikansa ongelmia tulee. Esimerkiksi useimmat kiistelivät voidaan joutua ratkaisemaan laina paikan hallitsemassa alueessa joka on usein joku toinen maa kuin suomi. Tämä voi tarkoittaa sitä, että sinulla ei välttämättä ole oikein mitään keinoja saada ongelmia ratkaistua tätä kautta ja tämän takia voi tulla vahvaksi alakynnessä jos riitoja tulee. Ja

  Vielä vaikeammaksi tilanne menee jos haetaan vippiä muulla valuutalla kuin euroilla. Tällöin joudutaan ajattelemaan sitä miten valuuttakurssien muutokset vaikuttavat lainan ja kuinka niiden vaikutus huomioidaan. Lisäksi se selvästi lisää sitä riskiä joka sinulla on mikäli muutoksia kurssissa tapahtuu.

  Lainaa Ulkomailta

  On vahvoja syitä sille miksi useimmat lainat mitä ulkomailta haetaan ovat suuria yrityslaina. Nimittäin erikseen lainaa ulkomailta ei oikein kannata lähteä itse hakemaan ellei ole niin suuria, että se kattaa ne negatiiviset vaikutukset mitä tästä tulee. Useimpien ihmisten normaaleista lainassa tilanne ei ole tämä sen takia niitä ei oikein ole mahdollista tätä kautta oc kannattavasti hakee.

  Yleisesti normaalia lainaaja pikavippiä kannattaa hakea suomalaisille tarjoavista paikoista. Sinällään se lainapaikka on ulkomaalainen ei ole mikään ongelma kunhan he ovat rekisteröityneet tarjoamaa lainaa suomalaiselle. Tällöin sinulla on paljon enemmän valtaa kuin siinä tilanteessa jossa koko homma hoidettaisiin toisen valtion alueella.

  Lisäksi kun niin erilaisia pikalaina ja muita tyyppejä on netti täynnä suomalaisille niin vahvoja perusteita sille miksi lainaa pitäisi ulkomailta asti lähteä hakemaan ei pahemmin ole .Joskus löytää voisi saada ehkä hieman edullisemmin esimerkiksi toisella valuutalla, mutta, koska tämä nostaa lainaa miten iskeä helposti niin paljon niin realistisesti ajatellen pieni hintaetu ei useimmiten ole riskin arvoista.

  Pikavippi Ulkomailta

  Osa tavoittelee yrittäjä ulkomailta sen takia, että heillä on esimerkiksi luottotiedot menneet. Vaikka teoreettisella tasolla on ehkä mahdollista tällöin saada pikalaina ulkomailta, vaikka selaimet sitä ei saisi niin tilanne tuntui kuitenkin ovat sellaisia, että parempi aseistaa lainaa ulkomailta. Varsinkin pienempien laineen kanssa jota tällainen on se mitään haittaa se niin ongelmaksi tulee myöskin se, että yleensä lainapaikat eivät varsinkaan ulkomaille näin pieniä lainoja rupea tarjoamaan.

  Usein myös, vaikka olisi valmis nämä riskit ottamaan niin itse lainan saaminen olisikin vaikeaa ulkomailta. Useimmat lainapaikat eivät viitsi tällaista riskiä auttaa ja sen takia esimerkiksi pikavippi ulkomailta on jotakuinkin useimmiten mahdotonta saada. Ei ole kannattava ja useimmat lainapaikat eivät sitä viitsi ruveta erikseen katsomaan jos eivät he erikseen keskitytty maahan.

  On niin monia haasteita mitä tulee jos yritetään saada pikalaina ulkomailta, että on hyvin vaikea keksiä tavallista suomalaista koskevaa tilannetta jossa se kannattaisi. Se on ihan syystä se, että useimmiten jos otetaan lainaa muualta kuin suomesta niin silloin kyseessä on jokin suurempi laina ja usein yritysten välillä tapahtuva lainaaminen.