Lainaa Pienellä Kuukausierällä (2019)

  Lainoja joissa on pieni kuukausierä tarjoavat useammat lainapaikat. Jos sinua kiinnostaa erityisesti saada vippiä pienellä kuukausierällä niin kannattaa katsoa ainakin seuraavat lainapaikat ja heidän tarjouksensa.

  Ekstraluotto

  EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Foxyrahoitus

  Foxyrahoitus

  Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Zmarta

  ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Suomilimiitti

  SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Monien nettilaina ja maksuajat ovat tänä päivänä selvästi pidemmät kuin ovat aiemmin olleet . Tämän takia esimerkiksi moni pikavippi myöskin pitää sisältää maksuaika on paljon enemmän kuin aikaisemmin. Sen takia tavallista onkin, että nykyään otettava pikavippi tai muki netistä haettu laina sisältää vähemmän kuukausi lyhennyksiä kuin aiemmin otettu pikavippi.

  Moni ihminen haluaakin tänä päivänä lainaa pienellä kuukausierällä ja niiden tarjonta on selvästi laajempaa kuin se on aikaisemmin ollut. Sinällään nämä lainat ovat huomattavasti mukavempi james lainaajan kannalta kuin tavalliset ja perinteiset pikavipit jotka piti maksaa takaisin todella nopeasti. Joskus oli myöskin sellainen tilanne, että yleensä pikavippi piti maksaa kerralla takaisin tässä mielessä sitä ei ollut edes mahdollista maksaa takaisin erissä.

  Lainaa Pienellä Kuukausierällä Edullisesti

  Paras tapa pidentää lainan maksuaika on usein valita tietty lainapaikka joka tarjoaa juuri sellaisia lainoja. Varsinkin pikalainojen kohdalla usein ei voi oikein erityisesti pyytää jotain tiettyä laina-aikaa lainalle vaan se on aikalailla sidottu tiettyyn laina paikan suhteen. Tällöin melkeinpä ainoa mahdollisuus vaikuttaa maksuajan pituuteen on valita sellainen lainapaikka joka keskimäärin tarjoaa pikavipeille tai muille lainoille pidempiä maksuaikoja.

  Maksuajan pidentäminen on useimmiten paras keino pienentää lainan kuukausierä ja ihmiset jotka haluavat esimerkiksi pikalaina pienellä kuukausierällä joutuvat usein ottamaan sitä sellaisista paikoista mistä maksuaika on pidempi. Muun muassa vuoden maksuajalla sisältää tietenkin paljon pidemmän maksuajan ja samalla pienemmän kuukausierän kuin monet vastaavanlaiset pikavippi.

  Kun otetaan kuitenkin pikalainaa pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä niin kannattaa huomioida hyvin tarkkaan, että mikä on lainan korko yleisesti olemme sanoneet, että pikalainan korko ei loppupeleissä vaikuta yhtään niin paljon lainan hintaan kuin moni ajattelee johtuen niiden upeasta takaisinmaksusta. Kun kuitenkin haluat saada vippiä pienellä kuukausierällä niin silloin kannattaa huomioida, että pidennetty laina-aika nostaa myös lainan koron vaikutus taseen kokonaishintaan.

  Näissä tilanteissa onkin hyvä olla erityisen tarkkana lainan hinnan kanssa ja entistä enemmän katsoa mikä on pikavipin tai netti lainan korko. Kohtuullisen pienetkin erot nimittäin tekevät suurempia vaikutuksia kun maksuaikaa niin pitkä ja samalla jos laina usein on suurempi tämän tarpeen takia koiria sinällään kannattaakin ehkä vertailla laina ja entistä enemmän näistä tilanteista joissa tarkoitus on ottaa lainaa pienellä kuukausierällä.

  Edullinen Pikavippi Pienellä Kuukausimaksulla

  Kun se mistä lainaa sitä mitä haetaan täytyisi maksaa takaisin kuukausittain tapahtumia lyhennysten aikana. Lähes aina nämä lyhennykset ovat tietyn suuruisia ja määrä ei vaihtele kuukaudesta toiseen .An tämä sääntö pätee useimmiten isä auta lainoihin kuin pikavippeihin.

  Yksi keino mitä kaikki eivät kuitenkaan tiedä on nettilaina n kohdalla se, että joustoluoton ottamalla on mahdollista saada sellainen laina jonka kuukausierä voi olla hyvin pieni, mutta jota voi maksaa takaisin myös nopeammin. Eräissä tilanteissa joustoluottoa antaakin mahdollisuuksia maksaa lainaa stressittömän mene takaisin kun ei tarvitse minimissään kuukaudessa lainaa lyhentää kovin paljoa. Samalla kuitenkin on mahdollista nopeammin maksaa laina takaisin jos haluaa ja tätä kautta pitää sen kustannukset alhaisena. Tällainen tilanne voi olla mummolassa erityisen hyvä silloin kun sinun tulosi ja käteenjäävä raha määrä vaihtelee hyvin paljon eri kuukausien kanssa.

  Keskimäärin kun lainalla on pieni kuukausierä niin sillä on myös vähempi stressiä maksaa se takaisin. Koska tämä kuitenkin sitten nostaa lainan kokonaishinta niin selvää on, että aina ei ole kannattavaa ottaa tällaista lainaa, vaikka se muuten kivempaa on usein maksajan kannalta. Tämä vaatii jonkinlaisen tasapainoilu on sen suhteen, että mietit mikä se sopiva maksuaika lainalle on. Mitä pidemmän maksuajan otat lainaa oli sitä pienemmän kuukausierä sillä saat, mutta samalla korkokuluja syntyy koko lainasta enemmän.

  Tähän vaikuttaa kuitenkin myös suhteelliset määrät sillä esimerkiksi laina-ajan pidentäminen kahdesta kuukaudesta neljään kuukauteen laskea lainan kuukausilyhennys tai melkein puoleen, mutta itse lainan kokonaishinta ei välttämättä paljoa nouse. Tähän vaikuttaa kuitenkin myöskin lainan koko ja sen vaikutus kokonaishintaan on tässä mielestäsi elävä.

  Jos päätös olisi tehtävä kahden ääripään väliltä niin yleisesti suositeltavampaa on ottaa lainaa jossa kuukausierä on pienempi kuin sellainen joka on vaikea maksaa takaisin. Tässä kannattaa myös ajatella sitä, että kuinka vakavia mahdolliset ongelmat lopulta ovat. Se, että lainaa olisi hyvin vaikea maksaa takaisin johtaa helpommin ongelmia joista selviäminen on vaikeampaa kuin se, että maksaa lainasta korkoa ja hieman enemmän kuin ehkä teoreettisesti olisi tarve ollut.