Lainaa Pienellä Korolla

  Lainaa Pienellä Korolla (2019)

  Lainaa pienellä korolla on täysin mahdollista saada, mutta se ei välttämättä käy niin helposti kuin voisi toivoa. Ongelmana on lähinnä se, että netti lainojen korot ovat keskimäärin aika paljon suuremmat kuin monissa yleisemmin otetuista lainassa, kuten vaikka asuntolainassa. Tämä johtuu ihan siitä, että netti lainat ovat vakuudettomia eikä niissä myöskään ole koskaan takaajia. Tämä nostaa niille riskiä ja tämän takia myös niistä vaaditaan enemmän korkoa.

  Tämän takia voisikin ajatella, että jos tarkoitus on saada vaikka pikavippi pienellä korolla, niin olisi parempi antaa sille vakuudet. Näin olisikin teorian tasolla, mutta kuitenkin käytännössä sitä ei ole mahdollista antaa nykyisin.

  Yleisemmin on myös havaittavissa että luotto pienellä korolla on helpompi saada kuin vippi. Tämä johtuu ehkä enemmän kuitenkin siitä että luotot ovat keskimäärin selvästi suurempia kuin pikavipit ja tämä ja osaltaan antaa mahdollisuuden lainaajille tarjota niitä pienemmällä korolla.

  Vippi Pienellä Korolla

  Vaikka tilanne on myöskin yleisesti se että kulutusluottojen korot ovat paljon pienemmät kuin pikavipeissä, toisaalta kuitenkin koska ne ovat paljon suurempia niin vaikka korko on pienempi lainalle, tulee hintaa kuitenkin enemmän. Tämä on ihan fakta jotain oikein voi karata vaikka kuinka pienen koron lainalle saisi.

  Kuitenkin samanlainen laina on mahdollista saada pienemmällä korolla toisesta paikasta kuin sitä saisi toisesta. Tämän takia jos tarkoitus onkin saada se laina hyvin pienellä korolla niin silloin kannattaa ehdottomasti vertailla lainat ja valita niistä edullinen. Usein nimittäin erot eri lajien välillä voivat olla melko suuretkin. Moni voikin yllättyä, kuinka suuri ero on, ja tämän takia vippivertailun käyttö onkin niin fiksua.

  Toinen mahdollisuus jos tahtoo saada pienemmän koron kun mitä muuten olisi mahdollista saada on sitten osoittaa olevansa parempi lainaaja. Tämä ei ehkä toimi niin hyvin pikalainan kanssa, mutta mitä suurempi laina ja erityisesti kulutusluoton  ja joustoluoton kanssa tämän usein yksi hyvä keino jonka avulla on mahdollista saada edullisempi lainaa kuin mitä muuten saisi. Tuossa tulee kuitenkin sitten se ongelma, että tällöin on esimerkiksi hyvin vaikea saada lainaa työttömälle tai lainaa opiskelijalle. Pikavippi on myöskin samoin usein kalliimpi teki mitä tahansa.

  Edullisimmat Lainat Netissä

  Usein jos olet hakemassa hieman suurempaa lainaa ja tällä tarkoitetaan yleisesti yli 500 euron lainaa, Niin tällöin viisainta on ehkä kilpailuttaa lainansa. Se on usein nopein tapa jota kautta pystyy saamaan halvimman lainan ja tällä tavoin säästää lainan koroissa jopa erittäin paljon.

  Lainan kilpailutus onnistuu helposti monista paikoista ja listallamme on useita sellaisia joista tämä on mahdollista. Yleensä voi myös sanoa että tämä on se kaikkein helpoin tapa saada lainaa pienellä korolla. Kuitenkin se ei ole se nopein joka tarkoittaa sitä että muun muassa pikavippien kanssa se ei ehkä ole kaikkein paras keino sitä lainaa hankkia. Yksi ongelma tulee myös siinä että se edullinen korko ei välttämättä ole niin hyvä asia kuin ehkä voisi ajatella. Tämä näkyy varsin usein myös erityisesti pieniä lainojen kanssa. Mitä pienempi on hakusessa sitä pienemmäksi myös korkojen erot tulevat ja tämä pätee entistä voimakkaammin silloin kun haet lainaa lyhyellä maksuajalla. Pikavippi pitkällä maksuajalla Kannattaa valita tarkemmin.

  On nimittäin moniakin asioita mitä voi tarkistella kun hakee lainaa netistä. Korko on tietenkin yksi sellainen mikä on aina tärkeää. Kuitenkin lopulta useimmiten tärkeintä on se että saa lainan maksettua takaisin ja ilman ongelmia. Tällöin korko on yksi osa joka on tietty tärkeää, mutta esimerkiksi laina maksuaika voi olla suurempi vaikutus tähän asiaan. Samaten kannattaa pohtia sitä että jos lainan maksuaika tulee pidemmäksi niin laina tulee kalliimmaksi. Samalla kuitenkin se on myös helpompi maksaa takaisin joka tuo oman lisäarvonsa.

  Yleisesti voikin sanoa että on hyvä jos saa vipin pienellä korolla, mutta muitakin asioita kannattaa katsoa ja niiden merkitystä ei kannata aliarvioida. Jos laina on suuri, niin kilpailuta lainasi. Jos taas hait pikavippiä, on vippivertailu tai pikalainavertailu monesti yksi parhaista keinoista saada se halvin vippi mitä olet hakemassa.