Lainaa Opiskelijalle (2020)

  Muutamat lainapaikat antavat mahdollisuutta hakea pienen lainan opiskelijalle. Tässä on listattuna muutamia parhaita lainapaikkoja joita kannattaa kokeilla jos haluaa hakea lainaa netistä opiskelijalle ilman työpaikkaa tai pienillä tuloilla.


  Opiskelijalla on se monia mahdollisuuksia ottaa lainaa ja useimmat opiskelijat jos laina tarve iskee ottavat ensimmäisenä opintolainaa. Opintolaina onkin ehdottomasti paras keino opiskelijalle ottaa lainaa, sillä se antaa mahdollisuuden myöskin hyvin edullista lainaa saada. Opintolaina onkin eräällä tavalla edullinen pankkilaina jonka takaajana toimii suomen valtio. Tämän takia opintolainan korko, ainakin verrattuna pikalainan korkoon, on äärimmäisen alhainen ja varsinkin nyt alhaisten korkojen aikana tällaista lainaa voi saada melkein ilman korkoa. Opintolainan määrä on myös nostettu ja nykyään on mahdollista saada jopa 600 euroa per opinto kuukausi opintolainaa. Siinä mielessä opiskelijan tarvi ottaa muunlaisia laina ja nykyään paljon pienempi kuin, vaikka pari vuotta sitten ja yhä harvempi opiskelija enää tavallisia nettilaina ja netistä hakea.

  Pikavippi Opiskelijalle

  Sinällään mikään ei tietenkään estä opiskelija hakemasta pikavippiä pikavippi voi olla kätevä apu silloin kun opintolainaa ja käytettyjä tarvitaan ehkä pieni laina jonkun asian hoitamiseen. Pikalainat ovat myös siinä mielessä usein opiskelijan kannalta käteviä, että niitä voi saada, vaikka ei olisi vakituista työpaikkaa. Tietoja pieniä lainoja on myöskin mahdollista saada jopa ilman työpaikkaa, mutta usein on paljon helpompi hakea pieni vippi jossa maat edes jonkinlaisen määräaikaisen hommana. Kesätöiden kautta on kuitenkin mahdollista myöskin yrittää tietyissä tilanteissa lainaa saada. Mikäli yritetään saada pikalainaa opiskelijalle niin usein paras keino on pitää aina kohtuullisen pienenä. Ellet omaa hyvää työpaikkaa tai vakituisia tuloja voi olla vaikea saada suurempia lainoja ja tämän takia pieni pikavippi on usein paras ja helpoin keino opiskelija hakea lainaa netistä.

  Jos kuitenkin olet sellainen opiskelija joka on jo töissä niin silloin lainan saaminen on hieman eri asia. Tällöin asia toimii melko samalla tavalla kuin muiden ihmisten kanssa jotka ovat töissä joskin opiskelijastatus työpaikan lisäksi voi olla lainasaamisten helpottavaa asia. Kuitenkin, koska useampia lainoja mahdollista saada jos omainen jonkinlaisen työpaikan niin monia kohtalaisen suuria lainoja on myöskin mahdollista saada netistä opiskelijalle jolla on työpaikka. Yksi mahdollisuus mikä opiskelijoille on on ottaa oma luottokortti. Usein luottokortteja saa aika helposti opiskelijalle jos hän on ollut koulussa ainakin vuoden tai kaksi. Moni pankki tarjoaa innokkaana luottokortteja opiskelijoille joiden taloudellinen tilanne ei vielä ole ehkä niin vahva, mutta jotka tulevaisuudessa todennäköisesti tulevat tienaamaan sen verran rahaa, että pankki mieluusti haluaisi heidän omaavan juuri heidän luottokorttinsa.

  Moni opiskelija saakin luottokortin aika vaivattomasti ja luottoraja saa usein 1000 – 2000 euroa kohtuullisen helposti. Luottokortti vaikea olla kätevämpi tapa hakea lainaa opiskelijalle kuin pikavippi, mutta se vaatii jonkin verran enemmän aikaa. Pikalainaa opiskelijalle on selvästi nopeampi tapa hakea nopea rahoitusta ja siinä mielessä se toimii hieman eri tavalla.

  Lainaa Opintojen Ohessa

  Pikavippi opiskelijalle voi olla myös kätevä niissä tilanteissa joissa rahaa pitää saada tänään ja esimerkiksi opintolainan nostamisesta kuuluu usein päivä tai kaksi. Opintolainaa ei myöskään ole mahdollisuus saada esimerkiksi viikonloppuna kun taas pikalaina on mahdollista opiskelijalle nostaa, koska tahansa.

  Keskimäärin kuitenkin opiskelijan kannattaa suosia opintolainaa enää kuin mahdollista ja sen jälkeen ehkä mieluusti luottokortteja. Kuitenkin monia tilanteita tulee joista esimerkiksi koroton pikalaina voisi olla edullisempi ja kätevämpi tapa lainaa hakea opiskelijalle kuin, vaikka luottokortti. Siinä mielessä opiskelijan kannattaa oma tilanne ottaa huomioon hakea lainaa sen perusteella.

  Vippi opiskelijalle on ehkä kätevin tapa jota hän pitää saada heti. Opintolaina tasan edullisin tapa lainaa ottaa jos aikaa varautua tähän on ainakin pari päivää. Luottokortin hommaaminen taas kestää muutamia päiviä tai viikon, mutta sen jälkeen sitä voi käyttää aika vapaasti, koska tahansa. Jokainen laina mahdollisuus opiskelijalle tupakin joitakin etuja ja niiden käyttäminen siihen luonnossa tarkoituksessa on usein paras tapa. Jos kuitenkin tahdot näitä parhaita nettilaina ja opiskelijalle niin tähän olemme listanneet muutamia kandidaatteja joiden kautta usein on mahdollista saada kohtuullisen pieniä lainoja opiskelijalle aika helposti.