Lainaa Ilman Pankkitunnuksia (2019)

  Lainan saaminen ilman pankkitunnuksia alkaa nykyään olemaan jotakuinkin mahdotonta. Tämä pätee ainakin osaltaan saada lainaa luotettavilta lainanantajat kuten seuraavat tavalliset ja suositut lainayritykset.

  Ekstraluotto

  EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Foxyrahoitus

  Foxyrahoitus

  Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Zmarta

  ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 500 – 60000€
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Suomilimiitti

  SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 100 – 2000 €
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

  Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

  Vaikka aikoinaan oli hyvin tavallista, että lainaa heti suoraan vai tekstarilla niin nämä ajat ovat jääneet selvästi menneisyyteen. Nykyään voisikin sanoa, että jokaista nettilaina täytyy hakea pankkitunnusten kautta ihan sen takia, että se on varma keino mitä kautta ihmiset voivat nykyään henkilöllisyytensä varmistaa digitaalisesti. Aikoinaan tekstarin käyttö toimi siinä mielessä, että tällai tarkistettiin kenen nimeen puhelinliittymä oli liitetty. Se oli parempi kuin ei mitään, mutta nykyään kun pankkitunnukset ovat niin yleisesti käytössä muun muassa henkilöllisyyden todentamisen saa niin tämä käytäntö on ohittanut tekstarin käyttämisen lainaamisesta.

  Pikavippi Ilman Pankkitunnuksia

  Sinällään ei ole väliä minkälaisesta lainata puhutaan vaan ihan samalla tavalla pikalaina ilman pankkitunnuksia on jotakuinkin mahdotonta saada kuin kulutusluotto. Tämä johtuu ihan suoraan siitä, että ainoa toinen toimiva mahdollisuus varmistaa vainajan henkilöllisyys olisi pyytää henkkareita. Kuitenkin huomattavasti helpompi ja kätevämpi tapa on tämä, että lainatarjouspyyntö allekirjoitetaan pankkitunnusten kautta.

  Tämä johtuu myöskin siitä, että lähes jokaisella suomalaisella on nykyään pankkitunnukset ja niiden saatavuus ja käyttö on hyvin tavallista. Nykyään nämä tunnukset löytyy usein myös esimerkiksi kännykkäsovellus tai kautta jolloin on mahdollista hakea lainaa pankkitunnusten kanssa myös esimerkiksi kännykän kautta hyvin helposti.

  Toki voi olla muutamia tilanteita joissa laina paikan etanoli sitä, että antaisivat mahdollisuuden hakea lainaa tekstiviestillä. Kuitenkin nämä ovat niin harvinaisia verrattuna siihen juttuun joka saadaan siitä, että pakotetaan käyttämään pankkitunnuksia, että tänä päivänä ei enään olla jotakuinkin mahdollista ottaa vippi ilman pankkitunnuksia.

  Laina Ilman Pankkitunnuksia Netistä

  Mikäli siis tahtoo saada lainaa ilman pankkitunnuksia niin se vaatii yleisesti sen, että käytetyt testi jostain paikasta henkilöllisyytensä todistamassa. Tämä ei ole kuitenkaan se tapa jolla nettilainat hoitavat asioita jonka takia vaihtoehtoja täytyy hakea muualta. Esimerkiksi panttilainaamot voivat tietyissä tilanteissa olla paikkoja joita kautta voi hakea pieniä lainoja ilman pankkitunnuksia. Monesti myös pankista se on mahdollista lainaaja kanssa kun käy ihan fyysisesti konttorilla paikalla.

  Koska on kuitenkin harmaan tilanteita, että pankkitunnuksia ei olisi mitenkään saatavilla niin yleisesti lainaajan kannattaa enää ottaa sellaiset ja se haluavat helposti lainaa saada. Nykyään on sanottava, että lainan ottaminen ilman pankkitunnuksia niin haastavaa jotakuinkin mahdotonta, että yleensä sitä edes kannata yrittää. Tällainen kannattaa mieluummin käyttää tämä aika siihen, että hänkin pankkitunnukset jotka eivät yleensä pankeista mitä maksaa jos ne käyttää usein myöskin aika nopeasti. Tämä on huomattavasti helpompi tapa mitä tulee lainan hakemiseen vuonna 2019.