Lainaa Ilman Liitteitä (2020)

  Liitteettömien lainojen hakeminen käy useimmiten paljon helpommin kuin liitteiden kanssa. Näitä ei kuitenkaan ole tarjolla ihan hirveää määrää, joskin yhä useammat lainapaikat ovat muuttaneet tapojaan ja tarjonneet ainakin tätä mahdollisuutta.

  Tässä onkin listaa lainapaikoista joista voit hakea lainaa ilman liitteitä vuonna 2020.


  Ferratum antaa mahdollisuuden avata luottotili netissä ilman kustannuksia ja tehdä sieltä ensimmäisen noston myöskin ilman mitään kuluja.

  Uudet asiakkaat saavat myöskin jopa 30 korkovapaata maksuaikaa, jonka takia Ferratum onkin yksi parhaista lainapaikoista juuri kun haet pienempää vippiä tai lainaa kohtalaisen lyhyellä maksuajalla

  Ferratum
  • Lainaa 10 - 2000 €
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
  • Asiakaspalvelu auki 24/7
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa uusille asiakkaille

  Bondora tarjoaa suurempia lainoja edullisesti ja helposti verkosta erittäin hyvillä ehdoilla.

  Tarjolla on mm. mahdollisuus maksaa laina kuluitta etuajassa takaisin, lainatarjouksen saaminen alle 5 minuutissa sekä hyvin yksinkertaisesti hinnoiteltu laina jonka korko on vain alkaen 9,83 %.

  Bondora
  • 500-10 000 euroa
  •  3 kuukautta - 5 vuotta
  • Lainakorot alkaen 9,83%
  •  Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
  • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
  • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi

  Lainaa Ilman Liitteitä

  Liitteet mitä lainassa vaaditaan voivat jonkin verran vaihdella. Kaikkein yleisin on palkkakuitti tai muu sellainen tosite, josta käy ilmi miten paljon rahaa saat kuukausittain. Tämä voi olla myöskin eläketodistus, tai yrittäjän tapauksessa jonkinlainen toinen tosite. Tämä on kuitenkin ehdottomasti se kaikkein yleisin tosite, ja se myöskin jolla usein pärjää pelkästään.

  Vasta jos haetaan hyvin suuria lainoja, niin toinenkin tosite voidaan pyytää. Se raja missä tämä toivomus alkaa näkyä vaihtelee lainapaikkojen kesken, mutta yleisesti se ei ole mitenkään harvinaista jos haetaan yli 5000e lainaa. Tämä tosite on verokuitti aikaisemmalta vuodelta. Se siis tällöin pyydetään yleensä palkkakuitin lisäksi.

  On hyvin tilanteesta riippuvaista, kuinka vaikea tämä tosite on antaa. Joillekkin se on hyvin helppoa, mutta koska luet tätä vertailua, oletan että sinulle se ei välttämättä ole niin helppoa. Ongelmia on monia, jotka voivat vaikeuttaa palkkakuitin antamista. Ehkä se ei ole saatavilla helposti. Ehkä sinulle ei ole skanneria tai muita välineitä joiden kautta sen saisi digitaaliseen muotoon. Vaikka monet vippipaikat hyväksyvät myöskin valokuvat tästä, niin jotkut haluavat sen edelleen skannattuna.

  lainaa ilman liitteitä

  Yleisin haaste voikin tulla, jos haetaan pikavippi puhelimella. Tai jos ollaan liikkeellä. Kuitenkin on monia tilanteita, joissa on kätevämpää saada vippi ilman liitteitä kuin alkaa niiden kanssa säätämään.

  Ja onneksi tälläisen saaminen on ihan mahdollista. Se vain vaatii lainapaikan jossa näitä ei tarvitse. Usein tämä on eniten saatavilla niissä lainapaikoissa, missä lainan suuruudet ovat pienempiä. Tämän takia esimerkiksi pieni pikalaina ilman liitteitä on helpommin saatavissa kuin suuri luotto.

  Vippi Ilman Liitteitä

  Se että liitteitä ei tarvitse lähettää voi tarkoittaa kahta eri asiaa. Joko niitä ei ollenkaan tarvita, tai sitten tulotietosi halutaan tarkistaa toista kautta. Tämä jälkimmäinen näistä on yleisempi tilanne. Hyvin harva lainapaikka on valmis antamaan mitään vippiä ilman että heillä on jokin todiste hakijan tuloista. Tämä on mahdollista usein vain jos haetaan erittäin pientä vippiä.

  Tämä toinen mahdollisuus on usein se sama, mitä käytetään kun tarjotaan pikavippiä heti. Tällöin yksi iso syy miksi liitteitä ei tarvitse antaa on se, että niitä on hyvin vaikea lukea koneellisesti. Ne voivat tulla monissa muodoissa, ja olisi hyvin vaikea opettaa konetta luotettavasti katsomaan haluttu tieto lapulta.

  Sen sijaan kone tarkistaa tulojasi katsomalla lävitse muutaman kuukauden ajalta tiliotettasi. Tätä kautta se saa myöskin useimmiten samat ja paremmat tiedot kuin liitteiden kautta. Joitakin tämä ajatus ei houkuta, mutta toiset arvostavat sitä kuinka helposti sitä kautta on mahdollista hakea lainaa ilman liitteitä. Lisäksi koska kone pystyy tätä kautta lukemaan tarvittavat tiedot automaattisesti, on mahdollista myöskin antaa lainapäätös tällöin nopeammin.

  Tämä onkin se kikka, jonka takia on tullut paljon helpommaksi hakea pikavippi ilman liitteitä. Näitä vippipaikkoja on aika monta, ja usein niissä esiintyy tämä termi ”pikavippi heti” tai jokin sen muutoksista. Ja jos tahdot hakea liitteetöntä lainaa, niin tämä on usein se helpoin keino tälläinen mahdollisuus nykyään löytää.