Lainaa Ilman Kuluja (2019)

Useampikin lainapaikka tarjoaa nykyään mahdollisuutta nostaa laina ilman kuluja uusille asiakkaille. Näitä ilmaisia laina ja onkin tarjolla enemmän kuin, koskaan ja tässä muutamia parhaita lainapaikkoja kun haluat nostaa ilmaista lainaa helposti.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Kuluttomat lainat ovat monelta osin erittäin hyviä ja siinä mielessä moni mieluusti nostaakin tällaista korotonta lainaa niissä tilanteissa kun se vain on mahdollista. Näissä on kuitenkin yksi merkittävä heikkous ja se on se fakta, että korottomat lainat sisältävät maksuaikaa keskimäärin vain yhden kuukauden.

Laina Ilman Kuluja

Ja se tilanne, että ylipäätänsä mahdollista nostaa laina ilman kuluja on ihan mielenkiintoinen sillä yleisesti ei ajattelisi ehkä, että olisi mahdollista korotonta lainaa vieraille saada. Toki on pitkään ollut mahdollista saada lainaa ilman korkoa heitä joita tunnet ja esimerkiksi jos otat pienempi ping vanhemmilta niin sitä on voinut saada ilman, että sitä tarvitsisi mitä maksaa.

Ajatus kuitenkin, että esimerkiksi pankista olisi ikinä saanut lainaa ilman korkoa kuulostaa melko älyttömältä ja siinä mielessä onkin monelle hieman erikoista se, että on mahdollista saada tällaista lainaa ylipäätään mistään. Nykyään kuitenkin ilmaiset ensilainat ovat kohtuullisen tavallisia ja niitä tarjoavat monet lainapaikat. Lisäksi yllättävän suuria lainoja myöskin mahdollista saada ilman korkoa joskin on hyvä huomata, että niiden rajoittava maksuaikaa on usein suurempi rajoita lainan koon suhteen kuin mikään maksimaalinen tarjottu lainasumma.

Yleisesti esimerkiksi pikavippi ilman kuluja mahdollista saada kohtuullisen helposti ja nämä ovat tavallisempia laina ja niitä ilmaiseksi netistä haetaan. Tämä tarjous voi koskea kuitenkin muitakin lainoja ja esimerkiksi monia joustoluottoja nykyään mahdollista myöskin saada ilmaiseksi ilman korkoa.

Pikavippi Ilman Kuluja

Pikavippi on kuitenkin yleisimmin sellainen jota haetaan ilman kuluja ihan sen takia, että useimmat tällaiset lainat ovat melko pieniä koiria pikalainaa myös useimmiten tarjolla tässä muodossa ja siinä mielessä se on myös kätevä niissä tapauksissa jossa tarkoitus on ottaa tällainen pieni laina ilman korkoa ja nopeasti. Sinällään mikään ei sulkisi muita lainoja ulos, mutta keskimäärin vuosien aikana pikavipit ovat olleet yleensä ne lainata mitä on tarjottu uusille asiakkaille ilmaiseksi.

Joustoluottoja kuitenkin melkein alettu tarjota ilman korkoa ja siinä mielessä luotto ilman kuluja on nykyään mahdollista saada ihan samalla tavalla kuin pikalaina kiva. Tällä käyttö tavalla ne toimivat useimmiten ihan samalla tavalla ja, vaikka joustoluotto ja yleisesti on mahdollista nostaa erissä niin jos tällaisella aina tahtoo ottaa kuluitta niin se tarkoittaa sitä, että se on myös silloin nostettava kerralla. Tämä koroton maksuaika nimittäin koskee vain niitä aikoja jotka tehtiin ensimmäisen noston kohdalla.

Yleensä ei ole mahdollista saada kulutusluotto ilman kuluja sillä nämä lainat ovat keskimäärin sen verran suuria, että niitä yleensä edes tarjota tässä muodossa. Sinällään, koska kuitenkin nämä lainat on käytettävä aina samalla tavalla kuin pikalainat niin ei ole mitenkään menetys, että ei olisi mahdollista saada tällainen luotto ilman korkoa.

Yleensä jos tahdot hakea helpoiten lainaa ilman korkoa ja kuluja niin tällainen kannattaa hakea pikavippi ilman korkoa. Keskimäärin on kaikkein helpointa vatanen lainaa hakea, mutta myös joustoluotot ovat nykyään hyvin kätevä keino tämmöinen tehdä. Kumpikin toimii hyvin samalla tavalla ja siinä mielessä kumpikin toimia valinta täytyy ehkä tehdä jonkin verran sen mukaan, että mistään sopiva laina laina mahdollista saada. Moni luottaa ja pikavippi on nykyään mahdollista saada ilman kuluja ja tämän takia valinta niiden kesken riippuen siitä miten ne muuten miellyttävät sinua. Lisäksi jos olet aikaisemmin esimerkiksi nostanut lainaa kyseisestä paikasta niin sieltä yleensä sen jälkeen ole enää mahdollista saada laina ilman kuluja ellei ole mitään erikoista tarjousta menossa.

Jossakin tilanteessa tulee myös vastaan tilanteita joissa on ehkä tullut otettua pikavippi saman yrityksen toiselta sivustolta ja sen takia ei ehkä ole mahdollista enään ottaa vippiä ilman kuluja toisen sivuston kautta.