Lainaa Ilman Korkoa (2020) – Parhaat Korottomat Lainat & Pikavipit

  Korko kuuluu osaksi lainaa, tai näin on ainakin meille opetettu. Nyt on kuitenkin vuosien varrella tullut tarjolle myöskin korottomia lainoja, jotka rikkovat tämän vanhan säännön.

  Jos tahdot tietää kaiken tarpeellisen lainoista ilman korkoa, on tämä kirjoitus sinulle. Tässä vielä alkuun esimerkkejä ja suosituksia muutamista korottomista vipeistä.


  Ekstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

  Uusille asiakkaille myös mahdollisuus ottaa ensimmäiseen nostoon 30 päivää korotonta maksuaikaa ja tehdä nosto ilman mitään nostokuluja!

  ekstraluotto
  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

  Suomilimiitti tarjoaa erinomaista lainaa sinulle joka tahdot ottaa pienehkön vipin helposti ja edullisesti verkossa.

  Uusilla asiakkailla on nimittäin mahdollisuus ottaa lainaa ilman mitään kustannuksia ja maksaa tämä summa takaisin sitten vasta seuraavan kuukauden viimeisen päivään mennessä.

  Suomilimiitti
  • Ikäraja 21v
  • Lainaa 10 – 2100€
  • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

  Limiiti.fi sivuston kautta voit avata oman luottotilin jota kautta voit nostaa lainaa aina juuri sen verran ja niin monessa erässä kuin vain itse tahdot.

  Pakollinen kuukausilyhennys on pieni, mutta lainaa voit maksaa takaisin nopeammin jos niin tahdot.

  Varsinkin nuorille lainaajille tämä on yksi joustavimmista ja edullisimmista lainoista mitä tällä hetkellä on tarjolla.

  Limiitti
  • Lainaa 10 - 2000 €
  • Maksuaikaa 1 - 30 kuukautta
  • Minimilyhennys 50 - 150 €
  • Rahaa heti tilillesi
  • Ikäraja 18v
  • Nostot netistä, tekstarilla tai puhelimella

  Lainaa ilman korkoa

  Ihan aluksi on varmasti hyvä hieman tarkentaa mitä tarkoitetaan näillä lainoilla, joilla ei ole korkoa laisinkaan. Loppuunvietynähän tämä ei kuullosta mitenkään hyvältä bisnesidealta, ja tämän takia ei ole ehkä yllätys että joitakin rajoitteita näihin lainoihin liittyy.

  Kuitenkin toisin kuin osa kuvittelee, näissä ei ole mitään omaa koiraa haudattuna. Ainoa ehkä mitä voisi hieman tälläiseksi kuvitella on se, että laina pitää maksaa eräpäivään mennessä takaisin. Jos näin ei tee, joutuu maksamaan siitä normaalit kustannukset ja korot.

  Muutoin kuitenkin tämä laina on aivan kuten sen nimi kertoo. Eikä tämä koron puute tarkoita mitenkään sitä, että lainan hinta nostettaisiin jostain muusta asiasta. On täysin mahdollista ja tavallista ottaa tälläinen laina ilman että siitä maksetaan sentin senttiä kustannuksia.

  Nostokuluton laina vs koroton laina

  Pikavippien kohdalla tilanne on aina hyvin selkeä, sillä koroton pikavippi on aina ilmainen jos sen maksaa takaisin kuten on sovittu.

  Erityisesti joustoluottojen puolella kannattaa kuitenkin olla hieman tarkkana sen suhteen mitä luotosta luvataan. On nimittäin olemassa kahdenlaisia ensilainaajien tarjouksia:

  • Ensimmäinen nosto ilman nostokulua on aika tavallinenkin lupaus. Tällöin et maksa ensimmäisestä nostostasi tätä nostokulua usein johonkin tiettyyn rajaan asti. Kuitenkin korkoa tältä osalta laskutetaan ihan normaalisti, ja vain nostokulu on se puuttuva kustannus. Tällöin myöskään tämä etu ei yleensä vaikuta lainan takaisinmaksuaikaan.
  • Ensimmäinen nosto ilman nostokulua ja korkoa / Ilmaiseksi on taas ilmainen luotto, jossa ei veloiteta tätä korkoakaan. Näissä on usein sitten samat rajoitteet kuin korottomien vippien kohdalla, ja maksuaikaa on usein paljon vähemmän.

  Kumpikin ovat hyviä tarjouksia tiettyihin tilanteisiin, mutta kannattaa tarkistaa mikä on luottosi tilanne ennen kuin sitä haet jotta varmistat sen sopivuuden itsellesi. Ensimmäinen näistä sopii jos laina-aikaa tarvitsee enemmän, sillä tämä nostokulun puutos voi olla ihan merkittävä säästö. Toinen taas on loistava jos laina on mahdollista maksaa takaisin niin nopeasti.

  Korottomat lainat ja niiden ehdot

  Yleisesti korottomien lainojen ehdot eivät monelta osin eroa normaalien lainojen ehdoista. Kuitenkin johtuen juuri tästä koron puutteesta, on niissä usein muutamat rajoitteet joiden takia ne eroavat niistä lainoista mitä sama vippipaikka ehkä tarjoaa koron kanssa.

  1. Usein korottomana voi saada vain tietyn osan lainasta mitä muuten olisi mahdollista saada. Tämä raja voi olla usein jotain 400 – 1000 euron väliltä.
  2. Maksuajan suhteen ero on yleensä suurin. Laina ilman korkoa on maksettava takaisin usein jo kuukaudessa.

  Muutoin ehdot ovat yleensä samat, mutta suosittelemme aina tarkistamaan nämä varmuudelta ennen kuin haet minkäänlaista lainaa mistään.

  Ilmaisen lainan ottaminen

  Yleisesti ei ole mikään yllätys, että tälläinen ilmainen laina kannattaa ottaa jos pystyt sen maksamaan takaisin tarpeeksi nopeasti.

  Tämä laina-ajan lyhyys on kuitenkin ehdottomasti se suurin syy, miksi suurin osa näistä lainoista on pienempiä. Esimerkiksi 100e vippi on paljon helpompi maksaa takaisin kuukaudessa kuin 1000e pikavippi. Tämä on toisaalta myöskin se syy, miksi niin monet lainapaikat nykyään tarjoavat todella suuriakin lainoja ilman korkoa 30 päivän maksuajalla. Harva niitä voi nimittäin ottaa vaikka kuinka tarjottaisiin.

  Koroton laina on kuitenkin hyvä tarjous, joka ei ole ehkä ihan niin loistava kuin voisi ajatella. Koska ne pitää ottaa usein pienien lainojen kanssa, jää edut samalla myöskin pienemmiksi. Kuitenkin oikein otettuna ja huolehtien niiden takaisinmaksusta, ei ole oikein syytä jättää näitä käyttämättä jos tälläistä lainaa muuten haluaa. Ei ole kuitenkaan iso virhe usein jättää näitä käyttämättä, jos tarvitsee pidempää maksuaikaa pikalainalleen.

  Kuluttomat pikavipit ovat lainoja joita haetaan verkosta sillä edellytyksellä, että niistä ei tarvitse mitään korkoa tai muita kuluja maksaa. Ymmärrettävä on samalla kuitenkin myös se, että näistä lainoista on tiettyjä rajoituksia jonka takia ne eivät ole ihan suoranaisesti käytettävistä samalla tavalla kuin monet normaalit maksulliset pikalainat koirissa yleisimmät rajoitukset mitä näissä pikalainoista tulee vastaan on se, että niiden maksuaika on huomattavasti tavallista lyhyempi ja lisäksi usein maksimaalinen lainasumma mitä on ilman kulujen mahdollista saada on myöskin on yleensä rajoitettu.

  Pikalaina Ilman Kuluja

  Muuten kuitenkin tällaiset korottomat ilman kuluja tarjottavat vipit ovat monissa tilanteissa äärimmäisen kestäviä ja edullisia lainoja. Niin ja rajoitteiden ei usein kannatakaan antaa liikaa pelotella niiden vaikutuksista vain tietyissä tilanteissa ehdottomasti kannattaa suosia näitä lainoja.

  Suurin haaste mitä näissä yleensä tulee vastaan on lyhyt maksuaika. Tämän takia näitä ei myöskään ole ihan samalla tavalla mahdollista käyttää kuin muita pikavippejä.

  Kuitenkin moni vittu mitä verkosta haetaan on sen verran pieni tänä päivänä, että se on täysin mahdollista monissa tilanteissa maksaa takaisin esimerkiksi seuraavan palkkapäivän myötä. Tämä on sellainen laina mitä olet katselemassa niin jos vain mahdollista se tällä periaatteella hoitaa niin ehdottomasti kannattaa ottaa kuluton pikavippi kun se on mahdollista.

  Kuluttomat Pikavipit 2019

  Tällä hetkellä on melko monta erilaista pikavippiä tarjolla mitään mahdollista saada ilman kuluja. Pikalainat eivät kuitenkaan ole aina joten lainoja mitä tässä muodossa tarjottava lisäksi on tarjolla myöskin esimerkiksi kuluttajaluottojen jotka usein ovat joustoluotto ja.

  Josta luontoisetuna voidaan pitää erityisesti sitä, että niiden suurimmat kustannukset välttää ottamalla tällainen kuluton luotto. Monista joustoluotossa on se ongelma, että niissä on yleensä kohtalaisen suuri nostokulu joka varsinkin pienialainen kohdalla kohtuuttoman kallis.

  Käytännöllisesti katsoen säännöstön takia usein kuluton joustoluotto ja kuluton pikalaina ovat identtisiä lainoja. Vaikka käytännön ja monen muun ajan tasalla luotot ja lainat eroavat jonkin verran toisistaan niin jos niitä haluaa ottaa ilman kuluja niin silloin niitä pitää käyttää yleensä ihan samalla tavalla kun

  Tämän takia myöskin kuluttamat luotot eivät usein ole sinällään niin luottoja kuten moni muunlainen.

  Tähän halusimme kuitenkin kertoa jotakin perus faktoja näistä korottamista leiman sitä ja lisäksi listata näitä kuluttomia vippejä mitä tällä hetkellä on tarjolla.

  Yleisesti tänä päivänä on joka päivä tarjolla monia luottoja joita voi saada ensimmäinenkin lainaaja ilman kustannuksia ja tätä kautta pikavippi ilman kustannuksia on monissa tilanteissa mahdollista saada jos laina muuten vaan sopii tarkoitus käyttöösi.

  Katso siis listaltamme mahdollisia laina ja miettiä, että onko näillä rajoitteet liian iso ongelma siihen, että lainaa ei voisi ottaa ilmaiseksi. Sivustoltamme löydät myös monia laadukkaita linea silloin jos tarvitset niihin pidemmän maksuajan, mutta jos kuukauden sisällä on mahdollista maksaa takaisin niin tällöin ei ole monia syitä joiden takia ei kannattaisi kulutonta pikalainaa hakea.

  Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja

  Lainojen ottaminen ilman korkoa on melkoinen asia jota ei kovin moni olisi osannut ajatella tulevaa mahdolliseksi. Yleisesti varsinkin netti lainojen kohdalla ajatus on ollut vahvasti se, että ne ovat lainoja joissa korko on korkea.

  Onkin mielenkiintoista, että samaan aikaan kuin perinteisen pikavipin korko on vielä kohtuullisen suuri niin sen rinnalla on sitten näitä pikalainoja ilman korkoa. Se miten tähän tilanteeseen päädyttiin on mielenkiintoista tutkia, mutta itselläni ei ainakaan ole vahvaa selitystä sille miten tähän on tultu.

  Korottomat Pikalainat

  Sinällään on kohtalaisen helppoa ymmärtää mikä idea näissä korottamista pikalainoista on kuin katsoa mitkä ovat niiden ehdot. Vahvin ehtona yleisesti on se, että tämä laite lainan voi saada vain kun hakee ensimmäistä lainaa kyseisestä laina paikasta. Tässä mielessä koroton laina onkin aika vahvasti sellainen tuote jonka tarkoitus on vain houkutella uusia asiakkaita kyseisen firman lainauksia.

  Se, että kyseessä on kuitenkin tällainen houkutin tuote ei tarkoita sitä, että se olisi ongelmallinen. Tällainen koroton vippi on nimittäin ihan sitä mitä luvataan ja mahdollistaa sen kautta ottaa laina ilman korkoa.

  Toinen rajoite mikä näistä lainaa sitä yleisesti jonne on kuitenkin myös se, että nyt pitäisi maksaa takaisin kuukauden sisällä. Tämä on vahvemmin sitten sellainen rajoilta jonka kautta esitetään sitä, että kauhean suuria lainoja useimmista tilanteessa olisi mahdollista ottaa korottamaan.

  Vippi Ilman Korkoa

  Useimmat korottomat vipit ovat melko pieniä lainoja esimerkiksi sadan tai kahden sadan euron lainoja usein otetaan enimmäkseen tässä muodossa. Nämä ovat lähinnä toimivia lainoja myös niissä tilanteissa joissa sinulla on tarkoituksena saada maksetuksi laina takaisin kerralla pois esimerkiksi seuraavan palkkapäivä myötä.

  Josta vuodelta nämä korottomat pikalainat jäävätkin jälkeen paljon monista muista lainoista ja sinällään se, että näitä saa ilmaiseksi tarkoittaa, että monesta muusta asiasta pitää joustaa. Käytettävyyden puolesta nämä lainat eivät olekaan mitenkään parhaista lainoista mitä netissä on tarjolla, mutta jotakin on tietenkin annettava jotta olisi mahdollista korotonta pikavippiä saada. Kun kuitenkin ottaa nämä asiat huomioon ja valmis hyväksymään sen, että koroton pikavippi ei ole täydellinen laina niin on jopa hyväksyä se, että, koska laina tulee niin edulliseksi niin ehkä se kannattaa muuten hyväksyä jos mahdollista.

  Kuitenkin on azuquita lista erilaisia tilanteita joissa jälkeen ole mahdollista tällaista vippiä ilman korkoa ottaa ja tällöin kannattaa enemmä kääntyä muiden edullisten pikavippien puoleen. Sinällään monet edulliset vipit jäävät melko edulliseksi jos laina aika lyhyt, vaikka lainaa ei maksettaisi kuukauden sisällä.

  Pikavippi Ilman Korkoa

  Ilmainen vippi ensilaina ajalle on kuitenkin yksi vahvimmista tarjouksista ja paras laina mitä verkossa saatavilla. Se on samalla ehkä eniten verkkolaina ja muista lainoista erottavat ovat esillä tämänlaisia tarjouksia ei ole useimmiten suoranaisesti muualta saatavilla.

  Korotonta osamaksua mahdollista joistakin kaupoista ottaa, mutta sekin jää käytettävyydessä selvästi jälkeen siitä mikä on tällaisen korottamaan pikavipin edut.

  Kummallakin on kuitenkin vahvuutensa ja tämän takia voi hyvin ajatella, että vippi ilman korkoa on eräänlainen tuote joka tietyissä tilanteissa on hyvä lainaa, mutta jotka toisessa tilanteessa jäävät jälkeen selvästi muista vaihtoehdoista. Usein ei kannata käyttää pakolla löytää mahdollisuutta ottaa tällainen laina vain jos esimerkiksi maksuaikaa pitää saada enemmän tai muuten kaipaat helpompaa vain on niin tämä ei usein ole sellainen sopiva laina siihen.

  Korvattavan ensilaina suurimmat ongelmat liittyvät kesä takaisinmaksu ja siihen miten joustamaton se on. Hinta on kuitenkin tietyissä tilanteissa niin suuri valtti, että jos se on se mitä enemmän arvostat niin ehdottomasti suosittelemme ottamaan tällaisen lainan sillä edellytyksellä, että sen takaisinmaksu käy sinulta kohtalaisen vaivattomasti ja panostaa siihen.

  Jo jonkin aikaa on ollut mahdollista hakea verkosta lainoja joissa korko ei ole ollenkaan. Ymmärrettävää kuitenkin samalla, että näistä lainoista on selviä rajoitteita joiden takia esimerkiksi kaikkia lainoja ei ole aina mahdollista nostaa ilmaiseksi.

  Useimmiten tavallisia rajoitteita mitkä koskevat näitä korottomia lainoja ovat sinne muun muassa, että ne ovat käytössä vain kerran per lainapaikka ja lisäksi, että niissä maksuaika on rajoitettu lyhyeksi. Osittain tämän takia niiden käyttöä rajoitetaan ja sen takia loputtomasti näitä lainoja ole mahdollista saada. Ja

  Ensimmäinen Laina Ilman Korkoa

  Tavallisin muoto missä tämä lainatarjous tulee vastaan on se, että lainapaikka antaa mahdollisuuden tehdä ensimmäisen lainan ottamisen ilman korkoa tai muita kuluja lähes aina laina on tälleen kuluton laina, mutta tietyistä paikoista saattaa olla, että jokin pieni kuulu lainalla on ja se on esimerkiksi vain koroton laina. Lähes aina tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että koko lainan ilmainen kun se maksetaan ajoissa takaisin.

  Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja

  Yleisesti näissä laivassa maksuaika on kuitenkin vain 30 vuorokauden mittainen se pitää sen jälkeen olla maksettava takaisin kokonaan. Ainakin yksi poikkeus tähän kuitenkin on kuin esimerkiksi suomilimiitin kautta on mahdollista saada tällainen ilmainen ensilaina sillä ehdolla, että se tulee maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Riippuen siis mihin aikaan kuukautta lainan otat voi maksuaikaa tulla lähemmäs 60 päivää parhaassa tapauksessa.

  Ilmainen Ensilaina

  Sinällään se, että näitä lainoja on mahdollista saada vain kerran tai lainapaikka ei ole niin iso ongelma kuin voisi kuvitella. Ennen tämän ollut suurempi haaste, mutta nykyään tämän kaltaisia lainatarjouksia tarjoaa yli 10 erilainen paikka jonka takia laina mahdollisuuksien käyttäminen ei ihan heti lopu useimmilta. Yleisesti monilla onkin tilanne jossa on mahdollista jotakuinkin aina löytää jokin ilmainen ensilaina jos tilanne sellaisen muuten salin.

  Anjala tarpeet on kuitenkin asiassa lyhyt maksuaika tekee sen, että ei ole mahdollista ottaa tällaista ilmaista lainaa. Tämän takia useimmille tuottaa vaikeuksia ottaa jo useamman sadan euron lainoja tällä tavoin ja hyvin yleisesti, vaikka teoreettisesti on mahdollista ottaa joskus jopa tuhansien eurojen laina ilman korkoa niin käytännöllisesti suurin osa näistä on hyvin pieniä lainoja.

  Kuten kerroin artikkeleissa me hyvin pienistä pikavipeistä voivat tällaiset lainatarjoukset olla metsuri apua niissä tilanteissa joissa haluat ottaa alle sadan euron pikalainoja. Koska tällaisen saaminen on keskimäärin haastavampaa johtuen siitä, että monet lainapaikat eivät näin pieniä lainoja viitsi edes tarjota on tälleen mahdollista tietyissä tilanteissa ottaa 100 euron koroton pikavippi ja sen avulla saada helpommin ostettua hyvin pieni vippi ilman, että sitä tarvitsee mitään ylimääräistä maksa.

  Korottomat Vipit

  Kuluttomat ensilainat ovat sinällään hyviä lainatarjouksia, mutta joissakin tapauksessa niiden etuja hieman liioitellaan. Kun ottaa huomioon sen aikana joten mikä näitä lainoja koskee ja sen kuinka se vaikuttaa siihen miten paljon lainaa on oikeasti mahdollista realistisesti saada niin säästä mikä näistä lainatarjoukset tulee on useimmissa tilanteissa kohtalaisen pieni.

  Pikavippi Ilman Kuluja

  Toisaalta tietyissä tapauksissa kuten esimerkiksi joustavat ajan kanssa tämä ensilaina ei ole annettu etu on usein jopa parempi kuin pikavippien kanssa. Tämä johtuu siitä, että joustoluotosta on usein kuluna myös nostokulu joka tämmöisten tarjousten myötä on myös liitetty lähes aina pois. Tämä tästä voikin tuoda huomattavasti suuremman eron kuin se mitä se tuo pikavippien kanssa.

  Mahdollisuus saada ensilaina ilman korkoa on vaikuttava ja se kannattaa ottaa hyväkseen silloin kun sinulla on siihen mahdollisuus. Koska on kuitenkin monia tilanteita joissa tämä ei ole realistinen mahdollisuus tai sellaisen käyttäminen vaatii hyvin paljon muuten asioiden paremmin järjestelyä kannattaa myös olla valmis, että aina ei ole mahdollisuutta tätä tehdä, vaikka se paperilla ehkä kuulostaa hyvältä. Lainaa ilman korkoa ei kannatakaan hakea silloin kanssa epäilen vahvasti, että takaisin maksaminen olisi hyvin vaikeaa. Edullisemmaksi tulee tälleen keskimäärin ottaa edullinen laina kohtalaisella maksuajalla ja tätä kautta maksaa laina erissä takaisin joten siitä kokonaisuudessaan hyvin paljon helpommin homman.

  Kuluttomat lainat ovat monelta osin erittäin hyviä ja siinä mielessä moni mieluusti nostaakin tällaista korotonta lainaa niissä tilanteissa kun se vain on mahdollista. Näissä on kuitenkin yksi merkittävä heikkous ja se on se fakta, että korottomat lainat sisältävät maksuaikaa keskimäärin vain yhden kuukauden.

  Laina Ilman Kuluja

  Ja se tilanne, että ylipäätänsä mahdollista nostaa laina ilman kuluja on ihan mielenkiintoinen sillä yleisesti ei ajattelisi ehkä, että olisi mahdollista korotonta lainaa vieraille saada. Toki on pitkään ollut mahdollista saada lainaa ilman korkoa heitä joita tunnet ja esimerkiksi jos otat pienempi ping vanhemmilta niin sitä on voinut saada ilman, että sitä tarvitsisi mitä maksaa.

  Ajatus kuitenkin, että esimerkiksi pankista olisi ikinä saanut lainaa ilman korkoa kuulostaa melko älyttömältä ja siinä mielessä onkin monelle hieman erikoista se, että on mahdollista saada tällaista lainaa ylipäätään mistään. Nykyään kuitenkin ilmaiset ensilainat ovat kohtuullisen tavallisia ja niitä tarjoavat monet lainapaikat. Lisäksi yllättävän suuria lainoja myöskin mahdollista saada ilman korkoa joskin on hyvä huomata, että niiden rajoittava maksuaikaa on usein suurempi rajoita lainan koon suhteen kuin mikään maksimaalinen tarjottu lainasumma.

  Yleisesti esimerkiksi pikavippi ilman kuluja mahdollista saada kohtuullisen helposti ja nämä ovat tavallisempia laina ja niitä ilmaiseksi netistä haetaan. Tämä tarjous voi koskea kuitenkin muitakin lainoja ja esimerkiksi monia joustoluottoja nykyään mahdollista myöskin saada ilmaiseksi ilman korkoa.

  Pikavippi Ilman Kuluja

  Pikavippi on kuitenkin yleisimmin sellainen jota haetaan ilman kuluja ihan sen takia, että useimmat tällaiset lainat ovat melko pieniä koiria pikalainaa myös useimmiten tarjolla tässä muodossa ja siinä mielessä se on myös kätevä niissä tapauksissa jossa tarkoitus on ottaa tällainen pieni laina ilman korkoa ja nopeasti. Sinällään mikään ei sulkisi muita lainoja ulos, mutta keskimäärin vuosien aikana pikavipit ovat olleet yleensä ne lainata mitä on tarjottu uusille asiakkaille ilmaiseksi.

  Joustoluottoja kuitenkin melkein alettu tarjota ilman korkoa ja siinä mielessä luotto ilman kuluja on nykyään mahdollista saada ihan samalla tavalla kuin pikalaina kiva. Tällä käyttö tavalla ne toimivat useimmiten ihan samalla tavalla ja, vaikka joustoluotto ja yleisesti on mahdollista nostaa erissä niin jos tällaisella aina tahtoo ottaa kuluitta niin se tarkoittaa sitä, että se on myös silloin nostettava kerralla. Tämä koroton maksuaika nimittäin koskee vain niitä aikoja jotka tehtiin ensimmäisen noston kohdalla.

  Yleensä ei ole mahdollista saada kulutusluotto ilman kuluja sillä nämä lainat ovat keskimäärin sen verran suuria, että niitä yleensä edes tarjota tässä muodossa. Sinällään, koska kuitenkin nämä lainat on käytettävä aina samalla tavalla kuin pikalainat niin ei ole mitenkään menetys, että ei olisi mahdollista saada tällainen luotto ilman korkoa.

  Yleensä jos tahdot hakea helpoiten lainaa ilman korkoa ja kuluja niin tällainen kannattaa hakea pikavippi ilman korkoa. Keskimäärin on kaikkein helpointa vatanen lainaa hakea, mutta myös joustoluotot ovat nykyään hyvin kätevä keino tämmöinen tehdä. Kumpikin toimii hyvin samalla tavalla ja siinä mielessä kumpikin toimia valinta täytyy ehkä tehdä jonkin verran sen mukaan, että mistään sopiva laina laina mahdollista saada. Moni luottaa ja pikavippi on nykyään mahdollista saada ilman kuluja ja tämän takia valinta niiden kesken riippuen siitä miten ne muuten miellyttävät sinua. Lisäksi jos olet aikaisemmin esimerkiksi nostanut lainaa kyseisestä paikasta niin sieltä yleensä sen jälkeen ole enää mahdollista saada laina ilman kuluja ellei ole mitään erikoista tarjousta menossa.

  Jossakin tilanteessa tulee myös vastaan tilanteita joissa on ehkä tullut otettua pikavippi saman yrityksen toiselta sivustolta ja sen takia ei ehkä ole mahdollista enään ottaa vippiä ilman kuluja toisen sivuston kautta.