Lainaa Ilman Korkoa (2018) – Parhaat Korottomat Lainat

Lainaa Ilman Korkoa

Korko kuuluu osaksi lainaa, tai näin on ainakin meille opetettu. Nyt on kuitenkin vuosien varrella tullut tarjolle myöskin korottomia lainoja, jotka rikkovat tämän vanhan säännön.

Jos tahdot tietää kaiken tarpeellisen lainoista ilman korkoa, on tämä kirjoitus sinulle. Tässä vielä alkuun esimerkkejä ja suosituksia muutamista korottomista vipeistä.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Eurolimiitti

EurolimiittiJoustoluottoa 3000€ asti sillä ”jujulla”, että ensimmäisen noston aina 1000 euroon saakka saat täysin ilmaiseksi jos maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 3000€
 • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Tässä vielä laajempi lainavertailu jos tahdot vertailla näitä lainoja muihin.

Lainaa ilman korkoa

Ihan aluksi on varmasti hyvä hieman tarkentaa mitä tarkoitetaan näillä lainoilla, joilla ei ole korkoa laisinkaan. Loppuunvietynähän tämä ei kuullosta mitenkään hyvältä bisnesidealta, ja tämän takia ei ole ehkä yllätys että joitakin rajoitteita näihin lainoihin liittyy.

Kuitenkin toisin kuin osa kuvittelee, näissä ei ole mitään omaa koiraa haudattuna. Ainoa ehkä mitä voisi hieman tälläiseksi kuvitella on se, että laina pitää maksaa eräpäivään mennessä takaisin. Jos näin ei tee, joutuu maksamaan siitä normaalit kustannukset ja korot.

Muutoin kuitenkin tämä laina on aivan kuten sen nimi kertoo. Eikä tämä koron puute tarkoita mitenkään sitä, että lainan hinta nostettaisiin jostain muusta asiasta. On täysin mahdollista ja tavallista ottaa tälläinen laina ilman että siitä maksetaan sentin senttiä kustannuksia.

Nostokuluton laina vs koroton laina

Pikavippien kohdalla tilanne on aina hyvin selkeä, sillä koroton pikavippi on aina ilmainen jos sen maksaa takaisin kuten on sovittu.

Erityisesti joustoluottojen puolella kannattaa kuitenkin olla hieman tarkkana sen suhteen mitä luotosta luvataan. On nimittäin olemassa kahdenlaisia ensilainaajien tarjouksia:

 • Ensimmäinen nosto ilman nostokulua on aika tavallinenkin lupaus. Tällöin et maksa ensimmäisestä nostostasi tätä nostokulua usein johonkin tiettyyn rajaan asti. Kuitenkin korkoa tältä osalta laskutetaan ihan normaalisti, ja vain nostokulu on se puuttuva kustannus. Tällöin myöskään tämä etu ei yleensä vaikuta lainan takaisinmaksuaikaan.
 • Ensimmäinen nosto ilman nostokulua ja korkoa / Ilmaiseksi on taas ilmainen luotto, jossa ei veloiteta tätä korkoakaan. Näissä on usein sitten samat rajoitteet kuin korottomien vippien kohdalla, ja maksuaikaa on usein paljon vähemmän.

Kumpikin ovat hyviä tarjouksia tiettyihin tilanteisiin, mutta kannattaa tarkistaa mikä on luottosi tilanne ennen kuin sitä haet jotta varmistat sen sopivuuden itsellesi. Ensimmäinen näistä sopii jos laina-aikaa tarvitsee enemmän, sillä tämä nostokulun puutos voi olla ihan merkittävä säästö. Toinen taas on loistava jos laina on mahdollista maksaa takaisin niin nopeasti.

Korottomat lainat ja niiden ehdot

Yleisesti korottomien lainojen ehdot eivät monelta osin eroa normaalien lainojen ehdoista. Kuitenkin johtuen juuri tästä koron puutteesta, on niissä usein muutamat rajoitteet joiden takia ne eroavat niistä lainoista mitä sama vippipaikka ehkä tarjoaa koron kanssa.

 1. Usein korottomana voi saada vain tietyn osan lainasta mitä muuten olisi mahdollista saada. Tämä raja voi olla usein jotain 400 – 1000 euron väliltä.
 2. Maksuajan suhteen ero on yleensä suurin. Laina ilman korkoa on maksettava takaisin usein jo kuukaudessa.

Muutoin ehdot ovat yleensä samat, mutta suosittelemme aina tarkistamaan nämä varmuudelta ennen kuin haet minkäänlaista lainaa mistään.

Ilmaisen lainan ottaminen

Yleisesti ei ole mikään yllätys, että tälläinen ilmainen laina kannattaa ottaa jos pystyt sen maksamaan takaisin tarpeeksi nopeasti.

Tämä laina-ajan lyhyys on kuitenkin ehdottomasti se suurin syy, miksi suurin osa näistä lainoista on pienempiä. Esimerkiksi 100e vippi on paljon helpompi maksaa takaisin kuukaudessa kuin 1000e pikavippi. Tämä on toisaalta myöskin se syy, miksi niin monet lainapaikat nykyään tarjoavat todella suuriakin lainoja ilman korkoa 30 päivän maksuajalla. Harva niitä voi nimittäin ottaa vaikka kuinka tarjottaisiin.

Koroton laina on kuitenkin hyvä tarjous, joka ei ole ehkä ihan niin loistava kuin voisi ajatella. Koska ne pitää ottaa usein pienien lainojen kanssa, jää edut samalla myöskin pienemmiksi. Kuitenkin oikein otettuna ja huolehtien niiden takaisinmaksusta, ei ole oikein syytä jättää näitä käyttämättä jos tälläistä lainaa muuten haluaa. Ei ole kuitenkaan iso virhe usein jättää näitä käyttämättä, jos tarvitsee pidempää maksuaikaa pikalainalleen.

Vastaa