Laina Ilman Takaajaa (2019)

  Useimmat hakevat mieluummin lainaa ilman takaajaa ja tämän takia olemme listanneet tähän parhaita lainoja joita voit hakea heti netistä ilman että tarvitsee takaajia tai vakuuksia.

  Lainaa Ilman Takaajia

  Takaajan kanssa laina hakeminen on usein vaikeampaa, mutta sen saaminen sitten käy helpommin. Takaajat ovat olleet vuosien ajan sellaisia asioita joiden hakeminen on ollut melkein välttämätöntä että olisi ollut mahdollisuuksia lainaa saada.

  Siltikin moni mieluummin ottaisi lainaa ilman vakuuksia tai takaajia sillä sellaisen hakeminen on paljon helpompi homma kuin jos nämä pitäisi tarjota. Vakuuksien antaminen voi tietyissä tapauksissa olla helppoa, mutta takaajan löytäminen voi olla joskus vaikeaa. Toki on tilanteita joissa takaaja löytyy jo valmiina ja siinä mielessä silloin ehkä kannattaa ottaa takaajan kanssa enää.

  Se miksi jotkut eivät lainaa jos haluaa olla takaaja jotain myöntävät lainaa johtunee siitä että he haluavat laskea riskiä ja sen suhteen että he eivät saisivat lainaa takaisin. Tämän takia usein mitä paremmat sinun tulosi ovat suhteessa lainaan kokoon sitä harvemmin takaaja sinulta pyydetään. Jos taas yrität niin suurta lainaa saada pienillä tuloilla niin silloin on sen takaaja voivat vaatia melkein kaikki lainapaikat.

  Jos haet pikavippiä netistä ei sinun tarvitse takaajaa oikeastaan koskaan tarjota. Sama pätee lähes kaikkiin pikalainoihin. Myös moneen kulutusluotto toimii sillä periaatteella että takaajaa edes ei koskaan kysytä.

  Nykyään on kuitenkin tullut aika tavalliseksi että jos puhutaan yli 10000 euron luotosta niin takaajan antaminen voi tulla kyseeseen monissa tilanteissa. Tämä ei ole aina se mitä vaaditaan, mutta moni suurempi luotto nykyään pyytää että annat takaajat jos oma rahallinen tilanteesi ei ole erityisen vahva.

  Tähän liittyy kuitenkin jonkin verran harkintaa ja siinä mielessä joistakin paikoista voi saada luottoa ilman takaajia kun taas toisesta sitten sitä ei ole mahdollista saada samalla hakijalla.

  Mikäli haet luottoa ilman takaajaa antaisi sinulle mahdollisuuden hakea lainaa suoraan verkosta nopeasti. Takaajien tarjoaminen vaatii jonkin verran selvittelyä ja samalla sen myöskin usein hidastaa jossakin määrin luoton saantia tilille.

  Usein tämä näkyy mahdollisia saada jonkun takaaja ja siinä mielessä usein ei erikseen ole tarve hakea luottoja ilman takaajia. Tämä vie kuitenkin tulla kyseeseen juuri niistä tilanteesta jossa tarvitset erityisen suuria laina ilman vakuuksia.

  Luotto Ilman Takaajia

  Joskus on mahdollista korvata myös takaaja vakuuksien avulla joskin se ei kovin hyvin päde nettilainojen kanssa. Koska netin kautta lainaa myönnettäessä ei oikein voida arvioida vakuuksien arvoista usein oli mahdollista edes antaa. Lähin mahdollistajat fyysisesti haet jostakin lainaa ja saat sovittaa tarkemmin ihmisen kanssa paljonko vakuuksia arvoon ja niin edelleen. Verkosta hakiessa tämä ei ole oikein mahdollista ja tämän takia takaajat ovat usein ainoa mahdollisuus jota kautta suurempia lainoja on mahdollista saada, vaikka oma tilanne ei olisi niin kauhean vahva.

  Laina ilman vakuuksia saa kohtuullisen helposti pienistä lainoissa ja siinä mielessä sinällään tällainen ongelma ei ole kovin monella edessä. Jos kuitenkin vain takaaja pyydetään sinulta ja et pysty niitä oikein antamaan sinulle muutamia vaihtoehtoja. Yksi on etsiä takaaja joka voi olla vanhempi tai kumppani useampi kumpi näistä. Toinen yrittää hakea lainaa toisesta paikasta ja katso antavatko sitä sinulle ilman takaajia.

  Yksi mahdollisuus on myös yrittää saada pienempi laina joka voi erityisesti auttaa jos olet hyvin lähellä sitä rajaa missä tietokone automaattisesti pyytää sinua ilmoittamaan takaajia. Näitä tavallisia rajoja ovat esimerkiksi viiden tuhannen ja kymmenen tuhannen euron valtioissa aletaan joskus pyytämään luotosta takaaja. Ja kuitenkin vaihtelee eri lainapaikkoja kesken ja siinä mielessä mitään tarkkaa rajaa ja jokaisella paikalle sopisi ei ole olemassa.