Halvin Laina Ilman Vakuuksia (2019)

  Jos tarkoituksena oli saada halvin laina ilman vakuuksia kannattaa laina usein hakea tietyistä laina paikoista. Tätä kirjoittaessa 2019 voimme suositella ainakin seuraavia lainapaikkoja edullista lainaa haluaville.


  Netissä lainojen hinnat vaihtelevat hyvin paljon ja edulliset lainat ovat usein melko reippaasti edullisempia kuin ne kalliit lainat. Osaltaan lainamarkkinat ovat siinä mielessä erikoisessa tilanteessa, että hyvin samanlaiset lainat voivat maksaa hyvin erilaisia summia.

  Sinällään myöskään lainan korko ei ole mikään merkki sen laadusta ja siinä mielessä on myöskin mahdollista, että joutuu maksamaan enemmän korkoa lainasta kuin olisi tarve ollut. Lainavertailu onkin erittäin arvokas asia ja varsinkin kun lainasumma kasvaa niin vertailuarvo voi tuoda satojen eurojen säästöjä.

  Halvimmat Lainat Ilman Vakuuksia

  Lainoista kannattaa kuitenkin heti erottaa toisistaan vakuudettomat lainat ja ne joista vakuuksia on. Vakuuksien antaminen tekee lainasta aina edullisemmalla ja tämän takia jos tarkoituksena on saada edullinen laina ilman vakuuksia joutuu sitä kuitenkin maksamaan enemmän kuin halvasta vakuudellista lainasta.

  Koska kuitenkin mahdollisuus ottaa vakuudeton laina antaa monia etuja ja varsinkin hyvin tavallinen jos haetaan lainaa netistä niin usein ei ole mahdollisuutta vakuuksien suhteen niin paljon joustaa. Parempi idea vaikein olla yrittää etsiä se edullisin laina ilman vakuuksia ja tätä kautta yrittää säästää rahaa, vaikka vakuuksia olisi antaa lainalle.

  Se mistä on mahdollista tämä halvin laina saada riippuu jonkin verran myöskin siitä, että minkä suuruista lainaa olet hakemassa. Pienimmistä lainoissa ja ehkä hieman yllättäen pikalainat ovat usein edullisin tapa lainaa ottaa. Toisaalta suurempien lainojen kohdalla kulutusluottoa on keskimäärin edullisin laina mitä netistä on saatavilla. Pankkilainat voivat olla hieman edullisempia vielä kuin kulutusluotot, mutta ero on usein kohtalaisen pieni tänä päivänä.

  Kaikkein halvin laina mitä ilman vakuuksia on saatavilla on koroton vippi. Näitä mahdollista saada uutena asiakkaana lukuisista erilainen paikoista eikä niiden saaminen ole mitenkään haastavaa. Ainoa merkittävä haaste tulee ehkä sen takaisinmaksun suhteen siinä, että näissä lainasta koko laina pitää maksaa takaisin ja kuukaudessa. Lyhyen maksuajan takia koroton laina ei olekaan enää mahdollinen ottaa ja silloin on etsittävä muuta edullista lainaa. Riippuen tällöinkin laina tarpeistasi kannattaa usein joko ottaa pikalaina tai kulutusluotto jos edullisuus on tärkeä. Pikavippi keskimäärin on halvempia tapoja pieniä lainoja ottaa ja rajaa missä pikalainat eivät ehkä enään edullisimmaksi tulisi on ehkä tänä päivänä noin 500 euron lainojen kohdalla.

  Varsinkin jos puhutaan kuitenkin yli kahden tuhannen euron lainasta niin kulutusluotto alustaja sekä halvin, että ainoita tapoja tämä lainaa ottaa verkosta. Kulutusluotoista eroja hinnoista tulee kuitenkin aika paljon myöskin ja varsinkin kun ottaa huomioon tämä suuremman lainapääoma niin korko erojen kerrannaisvaikutukset ovat vieläkin suuremmat. Absoluuttisesti korkoerot ovat kulutusluotoista usein pienemmät, mutta ottaen huomioon lainaa suurempi koko on niillä usein vaikutusta enemmän jos asiaa katsotaan euro tasolla.

  Halvin Vippi Ilman Vakuuksia

  On joitakin tapoja joiden kautta voi lähteä hakemaan halvimpia pikavippejä jos pienilaina sinua kiinnostaa. Sivustomme on yksi joka on keskittynyt vertailemaan erilaisia lainoja ja usein tämä kätevin tapa löytää halvimmat pikavipit ja sellaista kaipaa. Suosittelemmekin tällöin katsomaan sivustomme artikkeleita sekä yläpuolella olevaa listasta ja katsomaan niistä mikä edullinen vippi olisi sellainen joka sinulle ehkä parhaiten sopisi.

  Pikavippien kohdalla joudut yleisesti tekemään hieman työtä itse sillä joudun katsomaan mistä halvat lainat itse löydät. Toisaalta etuna pikavippiin kohdalla on se, että niiden korko on ilmoitettu usein suoraan ja on helppo nähdä paljonko lainaa tulisi maksamaan.

  Miksi yleensä kannattaa ottaa pikavippi joustoluoton sijasta pienistä lainoista on se, että joustoluotosta usein kustannuksia syntyy enemmän siinä vaiheessa kun rahaa nostaa tilille. Tämä on ongelma juuri näissä tilanteissa joissa edullinen laina olisi mahdollista saada parhaiten kun lainan maksaa takaisin nopeasti. Pikavippi on tällöin edullisempi tapa lainaa ottaa ja joustoluottojen ongelmana on juuri tuo, että kustannukset syntyvät heti alussa.

  Edullisin Luotto Ilman Vakuuksia

  Kulutusluottojen kohdalla taas usein helpoin tapa löytää halvimmat vatut on kilpailuttaa lainat. Tätä kautta näkee nimittäin suoraan sen, että mikä olisi luoton korko sinun tilanteessasi. Mukaan ongelmana on se, että luottojen korot vaihtelevat erityisen paljon sen suhteen kuka niitä pyytää. Vertailun tekeminen itse manuaalisesti onkin jotakuinkin mahdotonta ja hyvin työlästä .Kin

  Lainan kilpailutus ei sinulle myöskään maksa mitään jonka takia tämä homma ei sinällään ole mitään tapauksessa huonompi. Ainoa ehkä selvä miinus siinä on se, että siihen kannattaa varata jonkin verran enemmän aikaa. Parhaat tulokset tulevat usein kun jaksaa odottaa ainakin 24 tunnin ajan ja tarjousten tulemisia.

  Lainojen kilpailutus tapahtuu helpoiten niihin erikoistuneiden palveluiden kautta. Heidän kauttaan lähetät vai lainahakemuksen ja he sitten välittävät sen eteenpäin. Usein saat muutamia lainatarjouksia jo tunnin sisällä ja mitä kauemmin odotat sitä useamman tarjouksen voit ehkä saada. Jos sinulla on kuitenkin kiire voit hyväksyä, vaikka heti ensimmäisen tarjouksen ja sitä kautta tätäkin reittiä käyttäen on mahdollista saada edullista luottoa nopeasti jos tilanne sitä vaatii.

  Vippivertailu tavat kätevin tapa löytää halvimmat lainat ilman vakuuksia pienialainen kohdalla. Isompia lainoja kohdalla usein on kuitenkin kätevämpi käyttää näitä valmiita kilpailutus palveluja ja niiden kautta antaa heidän hoitaa rankemmat hommat. Tätä kautta usein saa myös tarkemmat tulokset ja samaten se myöskin antaa usein mahdollisuudet löytää parhaimmat lainat helpoiten omalta vaivalta katsoin.