Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja (2019)

Mahdollisuus musta ensimmäinen laina ilman kuluja on erittäin kätevä monissa tilanteissa, mutta näiden paikkojen löytäminen voi joskus tuottaa haasteita. Tähän olemme listanneet mahdollisimman löytämään mä lainapaikka jotka tarjoavat ensimmäisestä lainaa ilman korkoa uusille asiakkaille.

Ekstraluotto

EkstraluottoEkstraluoton kautta voit hakea joustoluottoja joustavin ehdoin 2100 euroon saakka hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 10 – 2100€
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus

Foxyrahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, ja tätä kautta saamaan parhaan ja edullisimman lainan aina 60000€ asti mahdollisimman helposti.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Zmarta

ZmartaZmarta palvelun tarkoitus on tehdä kaikenkokoisten lainojen saamisesta mahdollisimman helppoa, hinnasta tinkimättä. Jos tahdot suurempaa lainaa edullisesti, kannattaa tätä palvelua kokeilla.

 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 500 – 60000€
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitillä on markkinoiden isoin ilmainen laina. Uudet asiakkaat voivat saada 2000 € asti korotonta lainaa 30 – 60 päiväksi.

 • Ikäraja 21v
 • Lainaa 100 – 2000 €
 • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta

Hae Lainaa / Lue Lainasta Lisää Tästä >>

Ja jonkin aikaa on ollut mahdollista hakea verkosta lainoja joissa korko ei ole ollenkaan. Ymmärrettävää kuitenkin samalla, että näistä lainoista on selviä rajoitteita joiden takia esimerkiksi kaikkia lainoja ei ole aina mahdollista nostaa ilmaiseksi.

Useimmiten tavallisia rajoitteita mitkä koskevat näitä korottomia lainoja ovat sinne muun muassa, että ne ovat käytössä vain kerran per lainapaikka ja lisäksi, että niissä maksuaika on rajoitettu lyhyeksi. Osittain tämän takia niiden käyttöä rajoitetaan ja sen takia loputtomasti näitä lainoja ole mahdollista saada. Ja

Ensimmäinen Laina Ilman Korkoa

Tavallisin muoto missä tämä lainatarjous tulee vastaan on se, että lainapaikka antaa mahdollisuuden tehdä ensimmäisen lainan ottamisen ilman korkoa tai muita kuluja lähes aina laina on tälleen kuluton laina, mutta tietyistä paikoista saattaa olla, että jokin pieni kuulu lainalla on ja se on esimerkiksi vain koroton laina. Lähes aina tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että koko lainan ilmainen kun se maksetaan ajoissa takaisin.

Yleisesti näissä laivassa maksuaika on kuitenkin vain 30 vuorokauden mittainen se pitää sen jälkeen olla maksettava takaisin kokonaan. Ainakin yksi poikkeus tähän kuitenkin on kuin esimerkiksi suomilimiitin kautta on mahdollista saada tällainen ilmainen ensilaina sillä ehdolla, että se tulee maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Riippuen siis mihin aikaan kuukautta lainan otat voi maksuaikaa tulla lähemmäs 60 päivää parhaassa tapauksessa.

Ilmainen Ensilaina

Sinällään se, että näitä lainoja on mahdollista saada vain kerran tai lainapaikka ei ole niin iso ongelma kuin voisi kuvitella. Ennen tämän ollut suurempi haaste, mutta nykyään tämän kaltaisia lainatarjouksia tarjoaa yli 10 erilainen paikka jonka takia laina mahdollisuuksien käyttäminen ei ihan heti lopu useimmilta. Yleisesti monilla onkin tilanne jossa on mahdollista jotakuinkin aina löytää jokin ilmainen ensilaina jos tilanne sellaisen muuten salin.

Anjala tarpeet on kuitenkin asiassa lyhyt maksuaika tekee sen, että ei ole mahdollista ottaa tällaista ilmaista lainaa. Tämän takia useimmille tuottaa vaikeuksia ottaa jo useamman sadan euron lainoja tällä tavoin ja hyvin yleisesti, vaikka teoreettisesti on mahdollista ottaa joskus jopa tuhansien eurojen laina ilman korkoa niin käytännöllisesti suurin osa näistä on hyvin pieniä lainoja.

Kuten kerroin artikkeleissa me hyvin pienistä pikavipeistä voivat tällaiset lainatarjoukset olla metsuri apua niissä tilanteissa joissa haluat ottaa alle sadan euron pikalainoja. Koska tällaisen saaminen on keskimäärin haastavampaa johtuen siitä, että monet lainapaikat eivät näin pieniä lainoja viitsi edes tarjota on tälleen mahdollista tietyissä tilanteissa ottaa 100 euron koroton pikavippi ja sen avulla saada helpommin ostettua hyvin pieni vippi ilman, että sitä tarvitsee mitään ylimääräistä maksa.

Kuluttavat ensilainat ovat sinällään hyviä lainatarjouksia, mutta joissakin tapauksessa niiden etuja hieman liioitellaan. Kun ottaa huomioon sen aikana joten mikä näitä lainoja koskee ja sen kuinka se vaikuttaa siihen miten paljon lainaa on oikeasti mahdollista realistisesti saada niin säästä mikä näistä lainatarjoukset tulee on useimmissa tilanteissa kohtalaisen pieni.

Toisaalta tietyissä tapauksissa kuten esimerkiksi joustavat ajan kanssa tämä ensilaina ei ole annettu etu on usein jopa parempi kuin pikavippien kanssa. Tämä johtuu siitä, että joustoluotosta on usein kuluna myös nostokulu joka tämmöisten tarjousten myötä on myös liitetty lähes aina pois. Tämä tästä voikin tuoda huomattavasti suuremman eron kuin se mitä se tuo pikavippien kanssa.

Mahdollisuus saada ensilaina ilman korkoa on vaikuttava ja se kannattaa ottaa hyväkseen silloin kun sinulla on siihen mahdollisuus. Koska on kuitenkin monia tilanteita joissa tämä ei ole realistinen mahdollisuus tai sellaisen käyttäminen vaatii hyvin paljon muuten asioiden paremmin järjestelyä kannattaa myös olla valmis, että aina ei ole mahdollisuutta tätä tehdä, vaikka se paperilla ehkä kuulostaa hyvältä. Lainaa ilman korkoa ei kannatakaan hakea silloin kanssa epäilen vahvasti, että takaisin maksaminen olisi hyvin vaikeaa. Edullisemmaksi tulee tälleen keskimäärin ottaa edullinen laina kohtalaisella maksuajalla ja tätä kautta maksaa laina erissä takaisin joten siitä kokonaisuudessaan hyvin paljon helpommin homman.