Edullinen Pikalaina (2019)

  Pikalainat voivat nykyään olla kohtalaisen edullisia ja tässä muutamia esimerkkejä lainoista joita voit hakea verkosta nykyään edullisesti ja nopeasti.

  Edullisin pikalaina saaminen on huomattavasti helpompaa kuin aikaisemmin on ollut ja, koska monet pikavipit ovat nykyään huomattavasti halvempia kuin monen edeltäjistään niin selvästi on faktaa se, että ei ole mitenkään niin haastavaa enää ole halpaa pikalaina löytää. Tämä ei kuitenkaan ole merkki siitä etteikö eroja olisi ja toisaalta, vaikka keskimääräinen pikavippi on huomattavasti halvemmaksi tullut niin edelleen löytyy monia klippejä joita ei oikein voi rehellisesti kutsua kovin harvoin.

  Edullinen Pikavippi Helposti

  Toisaalta myöskin totta, että aina ei ole ihan äärimmäisen helppo löytää niitä edullisia pikavippejä. Osaltaan tämä johtuu jos siitä, että niille keillä lainat ovat kalliimpia ja joilla on paremmat marginaalit lainoista tämän takia on enemmän varaa myöskin mainostaa lainoja. Sen takia monet näkyvät pikavipit ovat usein hieman hintavampia kuin monet niistä joita ihmiset eivät ehkä niin hyvin tunne.

  Toisaalta on myös tilanteita joissa pikavippi on edullinen tietystä syystä. Esimerkiksi jos lainan maksuaika on hyvin tiukka tai sitten muutoin lainan ehdot hyvin joustavat toimia voi olla tämä ihan syynä siihen miksi kyseessä on niin huokea pikalaina.

  Halvat Pikavipit

  Halvin pikavippi keskimäärin mitä on saatavilla on koroton vippi, mutta muutenkin on monialainen joiden hinta ei kovin suureksi nouse, vaikka niistä jotain maksaisi. Pikalaina ilman korkoa olemme keskustelleet enemmän niiden omassa artikkelissaan joten emme ala tässä niistä nyt niin tarkkaan puhumaan. Tämän vertailun ideana onkin enemmän auttaa sinua löytämään edullisia pikalainoja pidemmällä maksuajalla.

  Vaikka nimittäin koroton pikavippi on aina edullisin tapa millä lainaa mahdollista saada jos ei kukaan sinulle siitä maksaa, että otat lainaa niin selvää on, että monissa tilanteissa ei vain yksinkertaisesti ole mahdollista sitä ottaa. Useimmat pikalainat ovat kuitenkin nykyään ne sen verran suuria, että niissä tarvitaan enemmän maksuaikaa kun yksi kuukausi.

  Edullinen Pikalaina Pikaisesti

  Toisaalta se, että yhden kuukauden maksuaika ei ole riittävä ei tarkoita, että usein pikalainoista maksuaikaa tarvittaisiin hirveän paljon. Mahdollisuuksia nykyään kuitenkin ottaa halpa pikavippi 12kk maksuajalla ja siinä mielessä kun se ei missä tapauksessa pikalainaa lisää maksuaikaa ihan niin paljon kuin haluaa. Ei osta toiset vieläkin enemmän laina-aikaa lainalle sitä aina niin usein esimerkiksi joustoluoton kanssa kohtuu vaivatonta saada luottoa pidemmällä maksuajalla kuin yksi vuosi.

  Koska pikavippien hinta tulee ainoastaan korostaa niin mitä pidemmän maksuajan lainalle otat sitä korkeammaksi sen hinta myöskin avustaja. Tämän takia osittain yksi keino laskea pikalainan hintaan myöskin maksaa se nopeammin joka kannattaa pitää mielessä jos antaa sinulle tärkeää asiaa. Koska tämä kuitenkaan ei ole aina mahdollista ja usein tämä keino rajoittuu jonkin verran siihen, että miten hyvin lainaa pystyy oikeasti maksamaan takaisin niin toinen keino mitä voi käyttää on vain yksinkertaisesti valita vain yksinkertaisesti edullisempi pikavippi.

  Pikavippien eroissa hinnan suhteen vaikuttaa aika paljon se, että keneltä tuollaisen lainan otat. Mut se ei mitään laina paikan sisällä pikalainojen ehdot ja hinnat ovat aika sidotut ja tämän takia monesti ainoa tai ainakin paras keino tähän tehdä muutoksia on se vain sen mukaan, että otat lainaa toisesta paikasta.

  Joskus voi olla myös tilanteita joissa kannattaa mieluummin ottaa joustoluotto edullisempin vipin  asiasta. Tämä ei päde aina, mutta, koska se on tietyissä tilanteissa etuina minulle melko vertailu listalleen lisänneet muutama joustoluotto ja lisäksi.

  Joustoluotossa kannattaako myöntää kuitenkin, että niitä hinnoittelu jonkin verran monimutkaisempaa ja usein riippuen siitä maksatko lainasta nostokuluja vai ei tä vaikuttaa ja huomattavasti siihen miten lainaa kannattaa käyttää. Toiselta kantilta ne antavat kuitenkin lisää mahdollisuuksia mm. pitää kuukausierät mahdollisimman pieninä.

  Monista tapauksessa joustoluotot ovatkin vaikeampi vapauttaa edullista lainaa ja usein halpa pikalaina on helpompi löytää ja valita kuin joustoluoton kanssa. Jos siis haluat päästä helposti ainakin melkein yhtä hyvään tulokseen kannattaa ehkä enemmän pysyä pikavippien puolella kuin mennä katsomaan pieniä luottoja.